Skr1ll3x Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εμ εμεις οι Ελληναρες φταιμε που τις καλομαθαμε.. Σκορδοστουπι, γαζοζα, και κλαρινο.. κι αν θελουν! 1
Lerios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 NH-U14S με κλειστά μάτια... Εντελώς αθόρυβη πολύ υψηλή απόδοση ειδικά με 2nd fan και άψογο RAM compatibility. Σε πολλά review βλέπω ξεπερνάω τα H80i κ H90 και την γιαγιά D14 Το μόνο μύον η υψηλή τιμή
KMyl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Έχω πρόβλημα με την H80i στον 4770k. Έχω φάει bsod σε παιχνίδια (battlefield 4, company of heroes 2) και σε προγραμμα για κωδικούς rar. Γενικότερα κατάλαβα οτι κάτι δεν πάει καλά όταν ζορίζεται λίγο και κατέληξα στο πρόβλημα της ψύξης όταν έβαλα cpu stability τεστ. Δεν κατάφερε να βγάλει ούτε 5 επαναλήψεις στο standard mode. Σκέφτομαι να ξαναβάλω πάστα και να δω αν έχει αλλάξει κάτι ή να πάρω κάποια άλλη ψύκτρα. Έχω δει για Swiftech 220....
ninos30 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Πάρε ακόμα μια εναλλακτική λύση, σε παρόμοιο όγκο με την NH-U14s. Thermalright Archon SB-E X2 Κι ένα review που τις έχει και τις δύο http://www.tomshardware.com/reviews/best-heat-sink-haswell,3554-22.html Έχουν παρόμοιες επιδόσεις (ελαφρώς καλύτερες η TR) ενώ παράγει ελαφρώς περισσότερο θόρυβο με τα bundled-fans. Στο τέλος προτείνει ως VFM την Noctua επειδή είναι φθηνότερη, κάτι που δεν ισχύει στα μέρη μας αφού είναι ακριβότερη από την TR. Εξαρτάται βέβαια και το μαγαζί που θα την πάρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα