Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαράδεκτη εξυπηρέτηση! η γραμμή παραδόθηκε 1 του μηνός, ο τεχνικός ήταν να έρθει Τρίτη-Τετάρτη το αργότερο και εγώ ακόμα περιμένω!

Να ελπίζω για τηλέφωνο από τον τεχνικό σήμερα?

Δημοσ.

Απαράδεκτη εξυπηρέτηση! η γραμμή παραδόθηκε 1 του μηνός, ο τεχνικός ήταν να έρθει Τρίτη-Τετάρτη το αργότερο και εγώ ακόμα περιμένω!

Να ελπίζω για τηλέφωνο από τον τεχνικό σήμερα?

Ούτε καν φίλε μου. Πάρε τηλέφωνο και πρήξε τους τα @@.

Δημοσ.

Αν λες για του οτε εδω δεν τους βρίσκεις τις καθημερινές θα τους βρεις τα σκ ? :P , οπως ειπε και ο φίλος παρε τηλέφωνα συνέχεια επέμεινε για να γίνει η δουλειά σου γρηγορότερα

Δημοσ.

Όχι δεν είναι ΟΤΕ, όπως έχω πει σε άλλα ποστ, έχω Double Play από ΟΤΕ και είμαι υπερ-ευχαριστημένος, μέσα σε 5(4 για την ακρίβεια) εργάσιμες είχα Internet.

Στο θέμα μου τώρα,

τους πήρα 1 φορά τηλέφωνο και μου είπαν πολύ ευγενικά "Έχετε κάποια προτίμηση στην ώρα για να σας καλέσει ο τεχνικός", τους είπα ότι είμαι όλη μέρα ελεύθερος... περίμενα και περίμενα αλλά τηλέφωνο δεν ...

Την Πέμπτη αυτό

Οπότε Δευτέρα+

Δημοσ.

Όχι δεν είναι ΟΤΕ, όπως έχω πει σε άλλα ποστ, έχω Double Play από ΟΤΕ και είμαι υπερ-ευχαριστημένος, μέσα σε 5(4 για την ακρίβεια) εργάσιμες είχα Internet.

Στο θέμα μου τώρα,

τους πήρα 1 φορά τηλέφωνο και μου είπαν πολύ ευγενικά "Έχετε κάποια προτίμηση στην ώρα για να σας καλέσει ο τεχνικός", τους είπα ότι είμαι όλη μέρα ελεύθερος... περίμενα και περίμενα αλλά τηλέφωνο δεν ...

Την Πέμπτη αυτό

Οπότε Δευτέρα+

Εγώ δε μίλησα για ΟΤΕ :P

Το ξέρω ότι είναι καλοί οι τεχνικοί του, καθώς και η τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση

Δημοσ.

Αν λες για του οτε εδω δεν τους βρίσκεις τις καθημερινές θα τους βρεις τα σκ ? :P , οπως ειπε και ο φίλος παρε τηλέφωνα συνέχεια επέμεινε για να γίνει η δουλειά σου γρηγορότερα

εεεεε εντάξει πως κάνεις έτσι ...απλά το σάββατο τα παιδιά πάνε για κρασάκι και ταβέρνα .... :-D  σιγά μην έρθει σ\κ τεχνικός του οτέ .....να κουραστεί???? B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...