sonyxp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Απαράδεκτη εξυπηρέτηση! η γραμμή παραδόθηκε 1 του μηνός, ο τεχνικός ήταν να έρθει Τρίτη-Τετάρτη το αργότερο και εγώ ακόμα περιμένω! Να ελπίζω για τηλέφωνο από τον τεχνικό σήμερα?
Demon Lord Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Απαράδεκτη εξυπηρέτηση! η γραμμή παραδόθηκε 1 του μηνός, ο τεχνικός ήταν να έρθει Τρίτη-Τετάρτη το αργότερο και εγώ ακόμα περιμένω! Να ελπίζω για τηλέφωνο από τον τεχνικό σήμερα? Ούτε καν φίλε μου. Πάρε τηλέφωνο και πρήξε τους τα @@.
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Αν λες για του οτε εδω δεν τους βρίσκεις τις καθημερινές θα τους βρεις τα σκ ? , οπως ειπε και ο φίλος παρε τηλέφωνα συνέχεια επέμεινε για να γίνει η δουλειά σου γρηγορότερα
sonyxp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Όχι δεν είναι ΟΤΕ, όπως έχω πει σε άλλα ποστ, έχω Double Play από ΟΤΕ και είμαι υπερ-ευχαριστημένος, μέσα σε 5(4 για την ακρίβεια) εργάσιμες είχα Internet. Στο θέμα μου τώρα, τους πήρα 1 φορά τηλέφωνο και μου είπαν πολύ ευγενικά "Έχετε κάποια προτίμηση στην ώρα για να σας καλέσει ο τεχνικός", τους είπα ότι είμαι όλη μέρα ελεύθερος... περίμενα και περίμενα αλλά τηλέφωνο δεν ... Την Πέμπτη αυτό Οπότε Δευτέρα+
Demon Lord Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Όχι δεν είναι ΟΤΕ, όπως έχω πει σε άλλα ποστ, έχω Double Play από ΟΤΕ και είμαι υπερ-ευχαριστημένος, μέσα σε 5(4 για την ακρίβεια) εργάσιμες είχα Internet. Στο θέμα μου τώρα, τους πήρα 1 φορά τηλέφωνο και μου είπαν πολύ ευγενικά "Έχετε κάποια προτίμηση στην ώρα για να σας καλέσει ο τεχνικός", τους είπα ότι είμαι όλη μέρα ελεύθερος... περίμενα και περίμενα αλλά τηλέφωνο δεν ... Την Πέμπτη αυτό Οπότε Δευτέρα+ Εγώ δε μίλησα για ΟΤΕ Το ξέρω ότι είναι καλοί οι τεχνικοί του, καθώς και η τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση
kostas_dr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Να ελπίζω για τηλέφωνο από τον τεχνικό σήμερα? Δεν υπάρχει περίπτωση.
gridinio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Αν λες για του οτε εδω δεν τους βρίσκεις τις καθημερινές θα τους βρεις τα σκ ? , οπως ειπε και ο φίλος παρε τηλέφωνα συνέχεια επέμεινε για να γίνει η δουλειά σου γρηγορότερα εεεεε εντάξει πως κάνεις έτσι ...απλά το σάββατο τα παιδιά πάνε για κρασάκι και ταβέρνα .... σιγά μην έρθει σ\κ τεχνικός του οτέ .....να κουραστεί????
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 τεχνικοι του οτε δεν βγαινουν τα sk.καποτε οταν ηταν υπερωριες τους εβλεπες αλλα πλεον Nope.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα