MauMaus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 σε γενικες γραμμες ναι σε ολα εκτος απο τις μνημες ! 4αρα γιατι αργοτερα με αλλη μια ιδια ξηγιεται dual channel ! κ η συνδεση του παπαδοπουλου μια χαρα ειναι ... ελεγα να μηνν σχοληθω εδω βεβαια κατι μου μυριζει .. 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Papadopoulos k fulgore τα κοιταζω κ τα συγκρινω διοτι εφοσον μου λετε για δυο επ.στες κοιταζω να δω ποιος ειναι καλυτερος κ ποιος συμφερει, αν λοιπον ειναι καλυτερη η ενσωματωμενη καρτα γραφικων κ ο επεξεργαστης τοτε προφανως σςν πακετο τα αξιζει τα 50ε παραπανω εκτος αν εχετε να μου προτεινεται καποια καρτα γραφικων με 50ε που θα ειναι καλυτερη απο την ενσωματωμενη του amd , αν κ παλι θα χάνει σε δυναμη σαν επεξργαστες ο ιντελ εδω ... Thano το ρωτάω για την ψυχτρα γιατι με ενα φιλαρακι φτιαξαμε εναν 8320 κ εκανε η εργοστασιακη πολυ θορυβο...αν ειναι ετσι θα με κυνηγαει η κοπελα γιαυτο ρωταω.
Millennium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Κοίταξε σε κάποιον vfm A8 σε FM2+ socket.Φτηνή,γρήγορη,πλήρης πλατφόρμα που δε της λείπει κάτι.Μπορεί να τρέχει και πιο βαριά παιχνίδια και προγράμματα άμα χρειαστεί. 1
mascuale Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Όσον αφορά το θόρυβο, εγώ έχω τον A8-5600k με την εργοστασιακή ψύκτρα και δεν το βρίσκω ενοχλητικό. Μόνο όταν κάνω κάποια απαιτητική εργασία (πχ μετατροπή ενός αρχείου video) και χρησιμοποιεί όλη την επεξεργαστική ισχύ, τότε όντως, ακούγεται. Σε φυσιολογικές συνθήκες είναι σε πολύ ανεκτά επίπεδα, αν και ο θόρυβος είναι και λίγο θέμα υποκειμενικό (πχ πολλοί παραπονιούνται και για θόρυβο στον Western Digital Caviar Black, ενώ τον δικό μου τον βρίσκω μια χαρά). 1
TheELF Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ωραια, καλυτερα a10 κοντα στα 100ε ειναι κ αυτος αλλα εντελει κανει θορυβο η μαμα ψυκτρα για τον a8 η a10 ? Papadopoulos σε ευχαριστω αλλα στα benchmarks ο a8 δειχνει καλυτερος του g2130 που χανει κ στην ενσωματωμένη καρτα γραφικων , μια απορια που μπορει να ναι βλακεια αλλα μου ρθε...η αντίστοιχη ενσωματωμένη καρτα του a8 με ποια του εμποριου αντιστοιχιζεται ; Έχει βγει νέα σειρά επεξεργαστών από την intel, τα haswell έχουν καλύτερο cpu και gpu,οπότε κοιτάς σε g3220 ~51€ αν θες φτηνό,στα γραφικά και πάλι είναι πολύ χαμηλότερα από την apu οπότε το πραγματικό ερώτημα για την επιλογή είναι το τι θεωρείς «γυναικεία» παιχνίδια. Αν πας σε apu πάρε μνήμη στα 1886Mhz αφού είναι κρίμα να πάρεις apu για τα γραφικά και μετά να τα περιορίζεις με «αργή» μνήμη. 1
adtakhs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ο Α8 έχει 103 ευρώ, ο G2130 έχει 57 ευρώ... Προφανώς και δεν θα είναι ίδιων επιδόσεων με 50% διαφορά τιμής. o A8 εχει 80€ και μητρική με τα πάντα όλα επάνω με 4 slot μνήμης 4xusb III και 8X SATA III έχει 63€ .... Για FM2+ μιλάω. Κοίταξε σε κάποιον vfm A8 σε FM2+ socket.Φτηνή,γρήγορη,πλήρης πλατφόρμα που δε της λείπει κάτι.Μπορεί να τρέχει και πιο βαριά παιχνίδια και προγράμματα άμα χρειαστεί. FM2+ μητρικη θα κοιτουσα και εγω ! Μια ASROCK FM2A75M PRO4 + ή την αντίστοιχη σε A85 !!! Παίζει και GIGABYTE σε αυτά τα χρήματα. Καλησπερα παιδια για μια φιλη για ιντερνετ κ κανα παιχνιδακι γυναικειο . Η αποψη μου ειναι fm2 amd a8 η a10 στα υπολοιπα ομως τι προτεινεται να βαλω ; σκληρος αν δεν χωραει στα λεφτα μη βαλετε κατι υπαρχει , βγαινουν τα λεφτα ; Η μητρικη να ειναι FM2+ και όχι FM2 για να έχεις αναβαθμισιμότητα σε KAVERI ! Εδώ είσαι με 8GB DDR3 2133 και 500WATT τροφοδοτικό για μελλοντική χρήση εξωτερικής κάρτας αν χρειαστεί ! Papadopoulos k fulgore τα κοιταζω κ τα συγκρινω διοτι εφοσον μου λετε για δυο επ.στες κοιταζω να δω ποιος ειναι καλυτερος κ ποιος συμφερει, αν λοιπον ειναι καλυτερη η ενσωματωμενη καρτα γραφικων κ ο επεξεργαστης τοτε προφανως σςν πακετο τα αξιζει τα 50ε παραπανω εκτος αν εχετε να μου προτεινεται καποια καρτα γραφικων με 50ε που θα ειναι καλυτερη απο την ενσωματωμενη του amd , αν κ παλι θα χάνει σε δυναμη σαν επεξργαστες ο ιντελ εδω ... Thano το ρωτάω για την ψυχτρα γιατι με ενα φιλαρακι φτιαξαμε εναν 8320 κ εκανε η εργοστασιακη πολυ θορυβο...αν ειναι ετσι θα με κυνηγαει η κοπελα γιαυτο ρωταω. Αλλη ειναι η ψυκτρα που φοραει ο 8320 και άλλη η ψύκτρα που φοράνει οι APU Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2013 από adtakhs 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια ,σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας κ τις συμβουλές .
adtakhs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια ,σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας κ τις συμβουλές . Να ξερεις πως το CUGAR SPIKE ειναι ΤΟΠ κουτάκι για αυτό που θες !! Με 24€ έχεις μικρές διαστάσεις !! Καλό αερισμό !! Αρκετό χώρο για μεγάλη κάρτα γραφικών !! 4X 12άρια ανεμιστήρια για χαμηλό θόρυβο ..!!! το ένα προεγκατεστημένο. 2X USB III !! Αυτό είναι ! Δεν παίζει άλλο με τέτοιες τιμές στην πιάτσα και έτσι μπορείς να κερδίσεις κάποια χρήματα για τις 8GB υψηλά χρονισμένες μνήμες ! Η σύνθεση που σου έδωσα είναι από VISIONSTUDIO ! Και η μητρική των 65€ είναι αυτή με τα πάντα επάνω ! 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Επειδη ειμαι current user του κουτιου αυτου, εχω να πω οτι ειναι απ'τα καλυτερα m-atx που εχουν περασει απ'τα χερια μου. Το προτεινω με κλειστα ματια! 1
adtakhs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Επειδη ειμαι current user του κουτιου αυτου, εχω να πω οτι ειναι απ'τα καλυτερα m-atx που εχουν περασει απ'τα χερια μου. Το προτεινω με κλειστα ματια! To θεμα ειναι πως παιζει και στην μιση τιμη απο αλλα καλα επισης οπως το sharkoon MS 140 /MS 180 (45€) και το ANTEC mini. 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 adtakhs μπορεις να στειλεις παλι το λινκ για τις μνημες κ το τροφοδοτικο διοτι δεν μου τις εμφανιζει .
adtakhs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 adtakhs μπορεις να στειλεις παλι το λινκ για τις μνημες κ το τροφοδοτικο διοτι δεν μου τις εμφανιζει . http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36186&cat=17&sub=165&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27304&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα