Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια για μια φιλη για ιντερνετ κ κανα παιχνιδακι γυναικειο . Η αποψη μου ειναι fm2 amd a8 η a10 στα υπολοιπα ομως τι προτεινεται να βαλω ; σκληρος αν δεν χωραει στα λεφτα μη βαλετε κατι υπαρχει , βγαινουν τα λεφτα ;

Δημοσ.

παιχνιδακι γυναικειο ειναι και το sims.πως θα παιξει sims με τον G2130?

λες και το ιντερνετ θα πηγαινει πιο γρηγορα σε Intel παρα σε amd.

αμαν ποια.

• Like 1
Δημοσ.

παιχνιδακι γυναικειο ειναι και το sims.πως θα παιξει sims με τον G2130?

λες και το ιντερνετ θα πηγαινει πιο γρηγορα σε Intel παρα σε amd.

αμαν ποια.

Για να καταλάβω εσύ θίχτηκες και ζορίστηκες τώρα?

Γνώμες ζήτησε, τη γνώμη μου είπα.

Και το Katia και το Solidworks για μερικές τύπισες είναι "παιχνιδάκια" επίσης... Και μπορεί να κάνουν το δικό σου υπολογιστή να ιδροκοπάει.

Δεν αποτελεί κανόνα λοιπόν. Οπότε αν έχεις να προτείνεις κάτι ενδιαφέρον που συνολικά να μην υπερβαίνει το 300άρι κάντο.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω σαινομπι κ στα υπολοιπα παιδια προτιμω εναν fm2 με ενσωματωμενη καρτα γραφικων καλυτερα πιστευω ειναι.

Δεν χρειαζεται να την λεμε ο ενας στον αλλο, τασο θα τη ρωτησω κ για λαπτοπ ευχαριστω.

Δημοσ.

ουτε θιχτικα ουτε ζοριστηκα.

και εγω την γνωμη μου ειπα.

επεξεργαστης AMD A8 6600K 103.11

μητρικη ASROCK FM2A85X EXTREME4 80.31

τροφοδοτικο CORSAIR VS SERIES VS450 40.69

κουτι AEROCOOL V3X ADVANCE MIDI TOWER BLACK EDITION 32.31

μνημη G.SKILL F3-12800CL9D-4GBNQ 4GB (2X2GB) DDR3 PC3 12800 1600MHZ 45.84

συνολο 302,26

αν και καλυτερα θα ηταν να πηγαινε σε 8gb.

Edit:οταν λεμε κατι και κανουμε edit,καλο ειναι να γραφουμε και ενα edit απο διπλα ρε παιδι μου.......

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ θανο , ο a8 με την δικια του ψυχτρα κανει θορυβο ξερετε ; επισης Τασο στο λατποπ αυτο ο επεξργαστης τι λεει ειναι πολυ αδυναμος ; δηλαδη μονο για ιντερνετ ;

Δημοσ.

ουτε θιχτικα ουτε ζοριστηκα.

και εγω την γνωμη μου ειπα.

επεξεργαστης AMD A8 6600K 103.11

μητρικη ASROCK FM2A85X EXTREME4 80.31

τροφοδοτικο CORSAIR VS SERIES VS450 40.69

κουτι AEROCOOL V3X ADVANCE MIDI TOWER BLACK EDITION 32.31

μνημη G.SKILL F3-12800CL9D-4GBNQ 4GB (2X2GB) DDR3 PC3 12800 1600MHZ 45.84

συνολο 302,26

αν και καλυτερα θα ηταν να πηγαινε σε 8gb.

Θέλει όμως δίσκο και optical ρε συ.

Αν έστηνα μηχάνημα για κοπέλα πάντως, θα προτιμούσα μαι πιο budget λύση που να έβγαινε κάτω από 300 ευρώ.

Γι αυτό και πρότεινα τον G2130 που είναι στα 57 ευρώ

και ένα τίμιο mobo βρίσκεις με 52 ευρώ και μάλιστα σε Gigabyte...

Μνήμη Kingston 4GB 1600 HyperX Blue/Red/Black στα 38.

Κουτιά έχει άπειρα καλά στο 25άρι.

PSU corsair or OCZ 500-550W στο 55άρι.

Σύνολο κατω από 230 ευρώ (χωρίς δίσκο και optical και με σημαντικά καλύτερο PSU)

• Like 1
Δημοσ.

αν μπορεις να στησεις μονος σου το συστημα θα σου προτεινα να επαιρνες μητρικη FM2+ απο αλλο καταστημα.

δεν εχει διαφορα στην τιμη και ειναι και πιο futureproof. δες την δικη μου μητρικη για παραδειγμα ~61 ευρω απο 

digital-master με δωρεαν μεταφορικα.

παντως αν ειναι να δωσεις πανω απο 100€ για cpu καλυτερα να πας σε εναν A10 πιστευω. 

• Like 2
Δημοσ.

Ωραια, καλυτερα a10 κοντα στα 100ε ειναι κ αυτος αλλα εντελει κανει θορυβο η μαμα ψυκτρα για τον a8 η a10 ? Papadopoulos σε ευχαριστω αλλα στα benchmarks ο a8 δειχνει καλυτερος του g2130 που χανει κ στην ενσωματωμένη καρτα γραφικων , μια απορια που μπορει να ναι βλακεια αλλα μου ρθε...η αντίστοιχη ενσωματωμένη καρτα του a8 με ποια του εμποριου αντιστοιχιζεται ;

Δημοσ.

Ωραια, καλυτερα a10 κοντα στα 100ε ειναι κ αυτος αλλα εντελει κανει θορυβο η μαμα ψυκτρα για τον a8 η a10 ? Papadopoulos σε ευχαριστω αλλα στα benchmarks ο a8 δειχνει καλυτερος του g2130 που χανει κ στην ενσωματωμένη καρτα γραφικων , μια απορια που μπορει να ναι βλακεια αλλα μου ρθε...η αντίστοιχη ενσωματωμένη καρτα του a8 με ποια του εμποριου αντιστοιχιζεται ;

Pc των 330 ευρο αγοραζεις τι τα κοιτας τα Benchmarks αφου ειναι μονοδρομος οι Apu? :rolleyes:  :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

το κουτι εχει usb 3 γιαυτο το επελεξα.

το τροφοδοτικο εχει καλο efficiency,βεβαια και με 300αρι μια χαρα θα ειναι.παραπανω ειναι υπερβολη.

οι μνημες,καλυτερα να παει σε 2Χ2gb και οχι σε μια 4αρα μονη.

μητρικη ειναι too much ναι.καλυτερα να βρει μια FM2+.αλλα το θεμα της μητρικης,σημαντικοτερο ειναι να κοιταμε το μοντελο και οχι την μαρκα.ολες καλες μαρκες ειναι.τα θεματα των asrock ειναι απλα η 2 χρονια εγγυηση αντι για 3.

ssd δυστηχως δεν χωρεσε .

το optical,για τα windows.μετα κανει την δουλεια με στικακια η κατευθειαν απο το ιντερνετ.

βεβαια με την συνθεση που προτεινα εχει ενα 30αρι περιθωριο.

καλο ειναι να εξαντληθει το Budget και να παρει οσο ποιοτικοτερα κομματια μπορει.για να μην το μετανοιωσει αργοτερα.

edit:κανει θορυβο ναι η εργοστασιακη.αλλα.....μην μου πεις οτι πρεπει να χωρεσει και ψυχτρα τωρα επανω :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...