LOVExVOTKA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια!! Το ερωτημα μου ειναι αυτο ακριβως του τιτλου ποιο συγκεκριμενα αλλαζω τα θεματα στα windows μου αλλα βαζω καπως "βαρια" θεματα πχ αλλαζουν τα παντα στην εμφανηση των windows μου να οριστε και ενα print screen να δειτε... με αυτο το πραγμα ο υπολογιστης επιβαρυνετε περισσοτερο (εστω και λιγο) αντι αν ειχα το προτεινομενο? Να ξεκαθαρισω οτι το θεμα το συγκεριμενο δεν ειναι εφαρμογη αλλα ειναι ολα χειροκινητα δηλαδη τοποθετησα εγω τα αρχεια στο φακελο με τα θεμτα και το εβαλα απο την αλλαγη θεμτος του πινακα ελεγχου. Το λεω αυτο γιατι υπαρχουν και κατι αλλα που ειναι εφαρμογη δηλαδη κανεις install κανονικα και μετα το install αλλαζει απο μονο του στα windows.. επισης να πω οτι εχω εγκαταστησει το universal theme patcher... Ευχαριστω πολυ παιδια!!
Hawk7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Η γνωμη μου ειναι ναι. Το universal theme patcher,πρωτον πατσαρει αρχειο συστηματος σημαντικο(με οτι μπορει να σημαινει αυτο),και δευτερον ολα αυτα που τα φορτωνεις εχουν πολλα "εφε",χρησιμοποιωντας πολλους πορους.Δεν θα αναλυσω,ουτε θα δω τι φορτωνεται καθε φορα,αλλα η λογικη,και ο τροπος λειτουργιας,σε αυτο με οδηγει να σου αναφερω. Επειδη μαλιστα αυτα τα εχω δοκιμασει επι σειρα ετων,προσωπικα σου λεω δεν εχουν νοημα.Το συστημα μου πολλες φορες ειχε γινει αργο,εως πολυ ασταθες. Τωρα,αν εσυ δεν βλεπεις τιποτε απο ολα αυτα,(που για να ρωτας μαλλον κατι αντιλαμβανεσαι),απλα το κρατας οπως θελεις,και σου αρεσει. Εδω ακομη αν χρησιμοποιησεις το basic theme των windows εχει διαφορα με με αλλο που χρησιμοποιει aero,ποσο μαλλον για ολα τα υπολοιπα.Φυσικα βεβαια,αναλογα με την διαθεσιμη μνημη,cpu,καρτα γραφικων κλπ.
LOVExVOTKA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Η γνωμη μου ειναι ναι. Το universal theme patcher,πρωτον πατσαρει αρχειο συστηματος σημαντικο(με οτι μπορει να σημαινει αυτο),και δευτερον ολα αυτα που τα φορτωνεις εχουν πολλα "εφε",χρησιμοποιωντας πολλους πορους.Δεν θα αναλυσω,ουτε θα δω τι φορτωνεται καθε φορα,αλλα η λογικη,και ο τροπος λειτουργιας,σε αυτο με οδηγει να σου αναφερω. Επειδη μαλιστα αυτα τα εχω δοκιμασει επι σειρα ετων,προσωπικα σου λεω δεν εχουν νοημα.Το συστημα μου πολλες φορες ειχε γινει αργο,εως πολυ ασταθες. Τωρα,αν εσυ δεν βλεπεις τιποτε απο ολα αυτα,(που για να ρωτας μαλλον κατι αντιλαμβανεσαι),απλα το κρατας οπως θελεις,και σου αρεσει. Εδω ακομη αν χρησιμοποιησεις το basic theme των windows εχει διαφορα με με αλλο που χρησιμοποιει aero,ποσο μαλλον για ολα τα υπολοιπα.Φυσικα βεβαια,αναλογα με την διαθεσιμη μνημη,cpu,καρτα γραφικων κλπ. οχι οχι δεν εχω αντιλυφθει κατι απλα επειδη μου το ειπε ενας γνωστος μου με ταρακουνησε... Τι συμαινει δηλαδη οτι πατσαρει αρχεια συστηματος ? αμα το απεγκαταστησω το αρχειο θα επανελθει ? ευχαριστω φιλε
Hawk7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 αμα το απεγκαταστησω το αρχειο θα επανελθει ? ευχαριστω φιλε Oχι. Εκτος κι αν εχεις κρατησει αντιγραφα. Οταν λεω πατσαρει,εννοω κρακαρει,αλλαζει στα dll των κωδικα,ωστε να δεχονται τις αλλαγες στο συστημα σου. Νομιζω οτι αυτο πειραζει 3 dll's του συστηματος.Οταν γινεται αυτο,αλλαζει και το md5 του αρχειου(ψηφιακη υπογραφη),οποτε οποιοδηποτε ΑV θα μπορουσε να το θεωρησει για Ιο,και να εχεις προβληματα.Να το διαγραφει,κλπ,κλπ... Ασε που δεν ξερεις,αν καποιος εχει φορτωσει Ιο(Trojan) μεσα στο patch,που τρεχει συνεχεια,ή σε ορισμενες χρονικες στιγμες υποκλεπτωντας στοιχεια,και οτιδηποτε αλλο. Υποθεσεις κανω,ΑΛΛΑ και τι θα μπορουσε να ισχυει. Γενικα δεν εμπιστευομαι,και δεν χρησιμοποιω τετοια patches,που πειραζουν αρχεια συστηματος.
LOVExVOTKA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 αχα ευχαριστω πολυ και να σε ρωτησω ξερεις που θα μπορεσω να βρω ποια αρχεια ειναι αυτα ωστε να τα ξανακατεβασω και να τα αντικαταστησω με τα πειραγμενα ? ενταξει οκ απ οτι εψαξα στο google ειδα οτι κραταει αντιγραφα των αρχικων αρχειων οπωτε αμα θελησω να τα επαναφερω ειδου η λυση : http://universal-theme-patcher.en.softonic.com/
Hawk7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 αχα ευχαριστω πολυ και να σε ρωτησω ξερεις που θα μπορεσω να βρω ποια αρχεια ειναι αυτα ωστε να τα ξανακατεβασω και να τα αντικαταστησω με τα πειραγμενα ? Πρωτον δεν ξερω ποια εκδοση universal theme patcher εχεις χρησιμοποιησει. Και δευτερον,δεν ξερω αν ειμαστε μεσα στα πλαισια του νομιμου των κανονων του forum,επειδη αναφερομαστε σε patches λειτουργικου της ms. Βαλε στο google(universal theme patcher),και στην πρωτη σελιδα αποτελεσματων,θα δεις 2 βιντεος,που δειχνουν αν ειναι ειναι αυτο που χρησιμοποιησες,και τι πατσαρουν. Καθε λειτουργικο εχει,διαφορετικο τετοιο patch,αλλα και αναλογως ποιος το δημιουργησε. Στη θεση σου,και ΑΝ παρεις αποφαση να απαλλαγεις τελειως,εφοσον το εχεις χρησιμοποιησει,και δεν ξερει κανεις τι βαζει στο συστημα σου και τι πειραζει πραγματικα,θα εκανα φορματ. Ξερω μπελας,αλλα ειναι μονοδρομος.Κανεις backup των αρχειων σου,και απο την αρχη. ενταξει οκ απ οτι εψαξα στο google ειδα οτι κραταει αντιγραφα των αρχικων αρχειων οπωτε αμα θελησω να τα επαναφερω ειδου η λυση : http://universal-the...n.softonic.com/ Να ξερεις οτι τετοια patches,μπορουνε να ριξουν οσα θελουν αρχεια-Ιους μαζι με registry keys μεσα στο συστημα σου,χωρις να παρεις χαμπαρι ουτε δευτερολεπτο.Με οτι συνεπεια,αλλα και θα μπορουσε να σημαινει αυτο.
LOVExVOTKA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 εγω τωρα το κατεβασα και το ξανατρεξα αφου το ειχα ηδη απεγκαταστισει το ετρεξα λοιπον και πηγα εκει που λεει restore τα εκανα και τα τρεια τα αρχεια εκανα ρεσταρτ και το θεμα εγινε σε basic αλλαξαν ολα τα γραφικα του δηδαλη και εγιναν σαν τα windows 95 περιπου τετοιου στιλ αρα λογικα τα dll θα ξαναγυρισαν οπως ηταν εξαρχης λογικα
Hawk7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 εγω τωρα το κατεβασα και το ξανατρεξα αφου το ειχα ηδη απεγκαταστισει το ετρεξα λοιπον και πηγα εκει που λεει restore τα εκανα και τα τρεια τα αρχεια εκανα ρεσταρτ και το θεμα εγινε σε basic αλλαξαν ολα τα γραφικα του δηδαλη και εγιναν σαν τα windows 95 περιπου τετοιου στιλ αρα λογικα τα dll θα ξαναγυρισαν οπως ηταν εξαρχης λογικα Εσυ ξερεις,εσυ πραττεις οτι επιλεγεις. Εγω εξηγησα μερικα πραγματα.
DarkThanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εγω προσωπικα εχω εδω και καιρο ενα universal theme patcher και 2-3 θεματακια και δεν εχω κανενα προβλημα. Αν δεν θες αλλαγες του τυπου το start button δεν νομιζω πως το patch κανει τπτ παραπανω απο το να αφεινει θεματα χωρις την υπογραφη της microsoft να κανουν αλλαγες στις εικονες του θεματος... απο εκει και περα απλα μπενουν στο cache... 1
LOVExVOTKA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εγω προσωπικα εχω εδω και καιρο ενα universal theme patcher και 2-3 θεματακια και δεν εχω κανενα προβλημα. Αν δεν θες αλλαγες του τυπου το start button δεν νομιζω πως το patch κανει τπτ παραπανω απο το να αφεινει θεματα χωρις την υπογραφη της microsoft να κανουν αλλαγες στις εικονες του θεματος... απο εκει και περα απλα μπενουν στο cache... και γω αυτο που λεω το εχω κατι χρονια απλα τωρα ακουσα οτι δεν ειναι και το σωστοτερο και ειπα να το ρωτησω
DarkThanos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Και να το επιβαρύνει, δεν νομιζω πως είναι μεγαλύτερη επιβάρυνση απο κατι προγράμματα τύπου iTunes updater που συχνα ανοιγουν στο start up. Εγω είμαι υπερ του theme patcher. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα