techkid Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 υπάρχει κάποιος χάρτης να δούμε σε ποιές περιοχές διατίθενται αυτήν την στιγμή VDSL συνδέσεις;
makfil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μια εύκολη λύση είναι ο χάρτης της ΕΕΤΤ, στον οποίο φαίνονται με πράσινο χρώμα (νοικτό και σκούρο) οι καρφίτσες που έχουν βάλει όσοι έχουν αγοράσει τα δύο προϊόντα που κυκλοφορούν (30 και 50). Μπορεί, βέβαια, να μην έχει ο χάρτης τη χρωματική επικάλυψη που θα έδινε άμεση εικόνα της κατάστασης αλλά μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Μια ιδέα της κατάστασης με vdsl παίρνεις στην περιοχή της Γλυφάδας πάνω από τη Βουλιαγμένης.
techkid Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 το λινκ που μου έδωσες είναι αυτό http://hyperiontest.gr/? είναι σίγουρα από την ΕΕΤΤ;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 διαθεσιμότητα άξια αναφοράς είναι στις περιοχές που έχουν τα νέα ΚΑΦΑΟΥ, αυτές βρίσκονται εύκολα με ένα googlάρισμα...
techkid Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 εγώ με search το μόνο που βρήκα είναι sites που πρέπει να δώσεις τον αριθμό του τηλεφώνου σου για να σου πει αν το VDSL είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου, site που να λέει που είναι διαθέσιμο το VDSL ανά την Ελλάδα δεν βρήκα και αυτό που έδωσε ο makfil πιο πάνω δεν μπορώ να το καταλάβω, αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη ιδέα ας μας πει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 χάρτη που να σου δείχνει πχ περιοχές με διαθεσιμότητα δεν πρόκειται να βρεις... θα βρεις πχ άρθρα που λένε ότι ολοκληρώθηκαν τα έργα και δώθηκε εμπορική διάθεση πχ σε Βούλα, Γλυφάδα, Βριλήσσια, Μελίσσια, Παλιά και Νέα Πεντέλη κτλπ... ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο ή εγκυκλοπαιδικά?
jkoukos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Στο site υπάρχει ενημερωμένος χάρτης από χρήστες, με τις καμπίνες ανά αστικό κέντρο του ΟΤΕ. Αυτές με κόκκινο χρώμα είναι οι παλιές, ενώ με πράσινο χρώμα είναι οι νέες από τις οποίες παρέχεται VDSL. Αν η περιοχή που ψάχνεις έχει μόνο κόκκινες καμπίνες, σημαίνει ότι VDSL παρέχεται μόνο από το αστικό κέντρο, οπότε χοντρικά πρέπει να είσαι σε απόσταση έως 1000 μέτρα περιμετρικά αυτού για να συνδεθείς. Αν έχει πράσινες καμπίνες, σημαίνει ότι δεν θα έχεις θέμα απόστασης, λαμβάνοντας τον μέγιστο συγχρονισμό.
makfil Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 @jkoukos Παρά το ότι του πρότεινα, πριν ένα χρόνο περίπου, να επιτρέψει να περάσω τα στοιχεία των χαρτογραφημένων περιοχών που έχω σε διάφορους δήμους (, αριθμός καμπίνας, ακριβής θέση, δίφυλλη/τρίφυλλη, χωρίς φωτο, όμως), δεν αποδέχτηκε την πρόταση, με αποτέλεσμα το μεγάλο τμήμα της Γλυφάδας να εξακολουθεί να φαίνεται "φτωχό" ενώ υπάρχουν τα στοιχεία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Να σου πω την αλήθεια κι εγώ βαριέμαι να τραβάω φωτογραφίες των KV. Πχ στην Πεντέλη (Νέα και Παλιά) λείπουν πολλές από το χάρτη, τις οποίες έχουμε εδώ και 3 χρόνια
jkoukos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Οι καμπίνες καταχωρούνται, όπως γνωρίζεται, εθελοντικά από εμάς. Είναι εύκολο στον καθένα μας να σημειώσει 5-10 καμπίνες που έχει στην γειτονιά του, για να υπάρχει πλήρη ενημέρωση. Όμως καλώς ή κακώς η εφαρμογή ζητά οπωσδήποτε φωτογραφία για να εισαχθεί μια καμπίνα. Αυτός ακριβώς ο λόγος είναι που κι εγώ δεν έχω κάνει καμία καταχώρηση για την γειτονιά μου. Προσωπικά το έχω αποδεχθεί. Τουλάχιστον είναι μια αρχή, αλλά θα προτιμούσα να ήταν διαφορετικά, όπως και οι πληροφορίες που καταχωρούνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα