AdamBlade Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρες σε όλα τα μέλη του insomnia μόλις έφτιαξα το pc μου μετά από 2 φορά από θέμα χαλασμένης ραμ και έχει γίνει κάτι που με παραξένεψε. Αγόρασα 4gb ram dual chanel kit (2gbx2) και δν μπορώ να της χρησιμοποιήσω πέρα από το πρώτο dimm όταν βάζω πρώτο τρίτο ανάβει και μετά από λίγη ώρα μου βγάζει bsod bad irql not less than equal, όταν έχω τις ραμ στο πρώτο και δεύτερο dimm ανάβει το pc αλλά μετά από μια ώρα τρώω bsod bad pool head η pfln list corrupt, και τέλος όταν βάζω στο πρώτο τέταρτο κάνει beep η κολλάει στα bios, οι ραμ λειτουργούν και οι 2 στο πρώτο dimm τις έχω δοκιμάσει. γίνεται να χάλασαν τα άλλα 3 dimm? επιδιορθώνονται? γιατί είναι κρίμα να αγόρασα 4gb ram και να έχω μόνο τα 2 πάνω
Xristaras12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 βαλε μια μια τις ραμ στο σλοτ που παιζει κανονικα και τρεξε memtest(για 1-2 ωρες) μετα επανελαβε και στα σλοτς που εχεις προβλημα. Αν στο πρωτο σλοτ βγουν ολα οκ μετα το 2ωρο πχ και στα υπολοιπα σου βγαζει errors πολυ πιθανον να εχει θεμα η μητρικη. Τελος,αν μπορεις δοκιμασε τες σε καποιο αλλο pc ωστε να βεβαιωθεις οτι οντως δεν εχουν καποιο θεμα οι ραμ(με τη διαδικασια που ανεφερα παραπανω)
AdamBlade Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 στο 2 και 4 slot δοκιμασες? Το πρώτο που δοκίμασα ήταν εκεί δεν ξεκινούσε καθόλου συνέχεια restart βαλε μια μια τις ραμ στο σλοτ που παιζει κανονικα και τρεξε memtest(για 1-2 ωρες) μετα επανελαβε και στα σλοτς που εχεις προβλημα. Αν στο πρωτο σλοτ βγουν ολα οκ μετα το 2ωρο πχ και στα υπολοιπα σου βγαζει errors πολυ πιθανον να εχει θεμα η μητρικη. Τελος,αν μπορεις δοκιμασε τες σε καποιο αλλο pc ωστε να βεβαιωθεις οτι οντως δεν εχουν καποιο θεμα οι ραμ(με τη διαδικασια που ανεφερα παραπανω) έκανα memtest μόνο στο πρώτο dimm με μία απο τις ραμ και όλα οκ και το pc το έχω ανοικτό όλη μέρα αυτό το έχω κάνει και με τις 2 ραμ όλη μέρα το pc και κανένα πρόβλημα Γίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα οι ραμ? γιατί τις πήρα ολοκαίνουργιες από eshop ενώ την πρώτη φορά που έφτιαξα το pc μου από θέμα ραμ ήταν με μια μεταχειρισμένη του θείου μου. Την έχω ακόμα εκείνη την ραμ βέβαια δεν τις έχω κάνει τεστ αλλά με εκείνη δεν άνοιγε καθόλου το pc γιαυτό πιστεύω ότι ειναι τα dimms. Τώρα έχω δώσει 50 ευρώ για ram ήδη άμα πάρω νέα μητρική θα βρω την ησυχία μου? η μήπως φταίει κάτι άλλο? πχ κουτί η τροφοδοτικό κάνει κάποιο βραχυκύκλωμα η να έχει στραβώσει κανένα πινάκι του επεξεργαστή παρόλο που δεν τον έχω βγάλει ποτέ από τη θέση του το μόνο που έχω βγάλει και αλλάξει στο pc είναι ραμ και τροφοδοτικό τα οποία τα έχω πάθει και με ενοχλούν εδώ και ένα χρόνο 3 φορές τροφοδοτικά και 2 ραμ.
AdamBlade Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Συγγνώμη για τα διπλά ποστ παιδιά καμιά απάντηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα