Προς το περιεχόμενο

palio elliniko tragoudi pros anazitisi

zanza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia mipos kserei kaneis ton titlo enos paliou sxetika ellinikou tragoudiou pou to refren tou leei: "Ela pare me" kai meta kati san "sta meneksenia sou...", "sta...deilina". einai sxetika argo. nomizw oti to prwtotragoudise o ksilouris kai to exei kanei kai diaskevi i arvanitaki. exw katevasei psaxnwntas to ola ta tragoudia tou ksilouri, alla tipota. an mporei kapoios na voithsei tha tou eimai eugnwmwn. euxaristw prokatavolika!

Δημοσ.

Λοιπόν, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά νομίζω πως το τραγούδι που ψάχνεις δεν είναι του Νίκου Ξυλούρη. Ο τραγουδιστής ονομάζεται Γιάννης Χαρούλης και -αν και πρωτοεμφανιζόμενος- προκάλεσε αίσθηση λόγω της μεγάλης ομοιότητας που έχει η φωνή του με αυτή του Ξυλούρη. Ο ίδιος ο Xαρούλης έχει πει άλλωστε πως τον έχει πρότυπό του.

Το τραγούδι είναι το "Έλα πάρε με" από τον πρώτο και μοναδικό ως τώρα προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Γύρω μου κι εντός".

Δημοσ.

Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ!! Αυτό είναι το τραγούδι. Φανταζόμουν ότι θα είναι αυτός ο τίτλος αλλά δεν το έβρισκα με τίποτα. Τελικά το τσάκωσα με τα πολλά στο kazaa.. Όντως η φωνή του Χαρούλη μοιάζει αρκετά με του Ξυλούρη. Να' σαι καλά!! :D :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...