stathisthepro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 εχω ενα iphone 3gs και θελω να το κανω restore σε οποιο ios να ναι που να γινεται jailbreak εχω τα shsh μονο του 4.1 αλλα οταν παω να κανω restore apo to itunes μου λεει error 20
STEVIO Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Τα shsh τα εχεις κρατησει εσυ με tiny umbrella?
STEVIO Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 το κανεις με snowbreeze και μιας που εχεις 3gs λογικα θα θελεις 6.1 κοιταξε το λιγο και πες μου http://www.evasionjailbreak.org/downgrade-ios-6-1-3-to-ios-6-1-2-using-sn0wbreeze-snowbreeze/ εχω ενα iphone 3gs και θελω να το κανω restore σε οποιο ios να ναι που να γινεται jailbreak εχω τα shsh μονο του 4.1 αλλα οταν παω να κανω restore apo to itunes μου λεει error 20
stathisthepro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 auto thelei ta 6.1.2 blobs ego dn ta exo
STEVIO Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 auto thelei ta 6.1.2 blobs ego dn ta exo δεν επιτρέπεται greekenglish,θα σου πω αύριο,η μεθαύριο γιατί έχω 3gs σε 6.1.3 άπλα τώρα το εχω ανοίξει για να αλλάξω την ταινία volume-mute-aux-power γιατι ηθελα να κανω το ιδιο μονο που δεν μπορουσα να μπω σε dfu mode ουτε με το custom firmware του redsnow [για κάποιον περίεργο λόγο...]
iMarilina Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 εχω ενα iphone 3gs και θελω να το κανω restore σε οποιο ios να ναι που να γινεται jailbreak εχω τα shsh μονο του 4.1 αλλα οταν παω να κανω restore apo to itunes μου λεει error 20 δε μπορείς να το πας όπου νάναι αν δεν έχεις SHSH. Στην 6.1.3 θα το πας και θα το κάνεις tethered jailbreak με redsn0w ακολουθώντας αυτό εδώ τον οδηγό. http://www.applemania.gr/topic/2751-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-jailbreak-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-ios-613-%CF%83%CF%84%CE%BF-iphone-4-iphone-3gs-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-ipod-touch-4g/ Κατέβασε επίσης το iDetector πριν, σύνδεσε το τηλέφωνο και δες αν έχει old ή new bootrom, γιατί αφενός θα σε ρωτήσει κατά τη διαδικασία του redsn0w, και αφετέρου αν είναι old bootrom θα είναι untethered το jailbreak (αν κλείσει δηλαδή το τηλέφωνο δε θα θες να το συνδέσεις στον υπολογιστή και να ξανατρέξεις redsn0w για να ανοίξει κάθε φορά, όπως γίνεται με το tethered). Επίσης πρόσεξε να ΜΗΝ τικάρεις install ipad baseband, και να ξέρεις αν είναι ξένο το τηλέφωνο ή ελληνικό μην έχεις τίποτα τρεχάματα και άλλες διαδικασίες μετα δεν επιτρέπεται greekenglish,θα σου πω αύριο,η μεθαύριο γιατί έχω 3gs σε 6.1.3 άπλα τώρα το εχω ανοίξει για να αλλάξω την ταινία volume-mute-aux-power γιατι ηθελα να κανω το ιδιο μονο που δεν μπορουσα να μπω σε dfu mode ουτε με το custom firmware του redsnow [για κάποιον περίεργο λόγο...] Για ποιό λόγο custom firmware? έχεις ξένο τηλέφωνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα