Supernerd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους ... Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν χάλασε ο προηγούμενος σκληρός.τον αλλάζω λοιπόν με έναν maxtor 300gb 2006 model ...με τη ευκαιρία αρχίζω και καθαρίζω το PC από σκόνες,βάζω και καινούργια πάστα σε κάρτα γραφικών και CPU.τελειωνω την εγκατάσταση κάνει boot, μετά το windows logo βγάζει μαύρη οθόνη για περίπου 3-4 sec ,μετά το welcome ξανά μαύρη οθόνη για 3-4 sec,αρχίζουν λοιπόν τα windows και το μηχάνημα κολλάει πολύ μέχρι και το chrome αργεί να ανοίξει... PS Δεν έχω καταλάβει ακόμα που είναι το πρόβλημα είναι software h hardware ??? Intel core i3 2,9 ghz Invidia GeForce 240 512 mbit 8G ram 4x4 Kingston
MaxPayne Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 μηπως δεν κουμπωσε καλα η ψυκτρα?ο σκληρος ειναι τεσταρισμενος και fully-working?
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μιας και αυτος ο δίσκος ειναι παλιος για δες μια σε τι κατάσταση ειναι με το hdsentinel
Supernerd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Έχω τσεκάρει τον σκληρό δεν μου είχε βγάλει τίποτα. Την ψυκτρα την έχω τσεκάρει όλα οκ.... Έχω windows 7 64bit home premium PS κάνω εγκατάσταση τα windows Kai τα περισοτερα δεν μπορεί να τα εγκαταστήσει.....
Supernerd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Βάζω ενημερώσεις αλλά τις περισσότερες δεν μπορεί να τις εγκαταστήσει....δεν ξέρω γιατί.......
micahel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 το παθα πρόσφατα με έναν ιο που μου είχε μπει. άποψη μου να ξανακάνεις φορματ αλλά να βρεις το cd τον windows με το sp1 ώστε να γλιτώσεις αρκετές ενημερώσεις. μαλων κατι εχει μπλεκτει στα αρχεια
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μετα απο format και να μην μην μπορει να σου εγκαταστήσει αρκετά πράγματα ειναι λιγο περίεργο , εισαι σίγουρος οτι το hdsentinel δεν δείχνει τιποτα ?
MaxPayne Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 εκτος και αν ο σκληρος ηταν απο πριν καπαρωμενος με ιο
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ναι αλλα και παλι λεει οτι εκανε format οποτε ...
Supernerd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Performance 97% Health 100% Problems occurred the communication of the disk and the host 1160 times.... Από το hdsentinel....... To hdtune μου βγάζει problem with communication cable....warning Ok εκτός από αυτό προεκιψε κι άλλο πρόβλημα πάω να τεσταρω τις ram μήπως και φτεει αυτό και το ίσως ram windows memory diagnostic κολλάει στο 21% σε όλες τις ram .....( τις δοκίμασα όλες μια μια )
Supernerd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασα όλα κομπλέ τώρα αλλά......το πρόβλημα παραμένει ,πάλι σκαλωνει όταν ανοίγω το PC Τώρα έχω φρέικαρει με τις ram ήταν καινούργιες κανά 2μηνο πριν τις είχα πάρει Έκανα πάλι format
micahel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 τα ιδια και τώρα; δοκιμασε με αλλο cd και αν μπορεις να εχει μαζι και το sp1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα