Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,δεν μπορω να βρω το wireless driver απο ενα toshiba satellite p30-116(windows xp home edition x86)...εχω και το cd της toshiba αλλα δεν κανει install γιατι λεει οτι ειναι κατεστραμμενο αρχειο...στα specs του laptop ειδα οτι φοραει atheros...

Δημοσ.

Εχει στηλες με τα λειτουργικα, οπου εχει "τικ", πατας πανω του και μπορεις να κατεβασεις, οπου εχει "x", δεν υπαρχει διαθεσιμος driver.

Εσενα σ'ενδιαφερει η στηλη "WXP 32bit" προφανως.

Δημοσ.

καταλαβα...το βρηκα ηδη...μολις εκανα restart...περιμενω και στελνω για αποτελεσμα

καταλαβα...το βρηκα ηδη...μολις εκανα restart...περιμενω και στελνω για αποτελεσμα

κατεβασα το ar5001a και δεν ειχα αποτελεσμα

http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-p30-116/

b/g ειναι....

Δημοσ.

Κατεβασε για AR5005G, συνηθως τα παλια laptops, ειναι συμβατα με αυτο.

δεν εχει exe για να τρεξω...εχει μονο κατι αρχεια sys....cat και inf

Δημοσ.

E ναι, θα πας απο το device manager, θα βρεις την συσκευη, δεξι κλικ, "update driver" και του δινεις το μονοπατι με τα αρχεια...

Θα παιξει το 5005G, εχω προαισθημα! :D

Δημοσ.

E ναι, θα πας απο το device manager, θα βρεις την συσκευη, δεξι κλικ, "update driver" και του δινεις το μονοπατι με τα αρχεια...

Θα παιξει το 5005G, εχω προαισθημα! :D

μισο...το κανω και στελνω...

στα xp πως το κανω...???δεν θυμαμαι    :fear:

Δημοσ.

το εκανα αλλα εβγαλε δεν ειναι δυνατη η εκκινηση της συσκευης  κωδ.10....εχω και ενα προσαρμογεα δικτυου απο κατω που λεει 1394...

γινεται το ethernet να ειναι realtek και το ασυρματο αλλη μαρκα....???

Δημοσ.

Τωρα μας ξενερωσες! :P

Μπορεις αντι να δωσεις μονοπατι, να ψαξεις και online για driver (search windows update ή καπως ετσι), δεν το κανεις και αυτο μπας και γινει τιποτα?

Ο driver μπηκε, αναγνωριστηκε η καρτα?

Το google βγαζει πολλα αποτελεσματα για "ATHEROS CODE 10", και δεν μπορω να τα φιλτραρω ολα τωρα, αλλα μπορεις να κοιταξεις λιγο τα αποτελεσματα και πιθανες λυσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...