Fali_Evans Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας, παιδια. Πήρα ένα λαπτοπ Toshiba Satellite u840-10q. To έχω κανα δυο μήνες και ξαφνικα χτες, ενω έβλεπα ταινια (τον ειχα πανω σε βαση πανω στο γραφειο όχι σε κρεβατια κλπ) παρατησρω μια μπλε γραμμούλα κατω δεξια σαν εσωτερικο σπάσιμο. Δεν εδωσα σημασια, εκλεισα τον υπολογιστη και πηγα για ύπνο,όμως τωρα που τον ανοιξα αυτη η γραμμμούλα μεγαλωσε λίγο και στις άκρες τις εχει πορτοκαλί χρωμα. Κατι τετοιο μου ειχε συμβει και στο κινητο και μετα απο λιγο οι γραμμες εφυγαν μόνες τους. Ορίστε και φωτογραφία της γραμμής αυτης. Είναι σπάσιμο οθόνης ή κάτι που θα φύγει άρα να μην ανησυχώ;;
micahel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 για γρατζουνια μου κανει εμενα βαλε προσεκτικά το χέρι και δες αν έχει ραγίσει
Fali_Evans Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει περίπτωση να φύγει μόνο του;;
micahel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 δεν μπορω να φανταστω τη ειναι αλλα δεν νομιζω να φυγει.
Fali_Evans Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε! Δεν μου επεσε ο υπολογιστης η τιποτα τετοιο...
Xristaras12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 μηπως υπαρχει περιπτωση να βγαλεις μια πιο εστιασμενη φωτογραφια; θα ελεγα καμμενα πιξελς αλλα βλεπω τριγυρω χρωμα οποτε δεν ειμαι σιγουρος. Εχω διαβασει περιστατικα βεβαια που σε λαπτοπ ραγιζει η οθονη εσωτερικα(απο τη μεσα μερια δηλαδη)
Fali_Evans Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλύτερη φωτογραφια κάπως δύσκολο προς το παρον. Κι εγω γι' αυτο το εσωτερικο ραγισμα φοβαμαι, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως έγινε!
coolerman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 δοκίμασε και σε εξωτερική οθόνη να δείς αν εξακολουθεί να το κάνει και εκεί! απο driver είσαι εντάξει; εγγύηση έχει το μηχάνημα;;
Fali_Evans Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Σε εξωτερικη οθονη δεν το κανει. Απο driver ειμαι οκ και ναι εχει εγγυηση.
toumpak33 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια που μπορω να βρω οθονη για toshiba satellite l655d-11d μου σπασε αλλα μου ζητησαν 90 ευρω...
shodan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 <p>Γεια σας παιδια που μπορω να βρω οθονη για toshiba satellite l655d-11d μου σπασε αλλα μου ζητησαν 90 ευρω...</p> Εντάξει δεν ειναι και τραγικό το πόσο που σου ζήτησαν. Ωστόσο ψάξε στο ebay και αν πιάνουν τα χέρια σου θα γλιτώσεις κανένα 20αρικο. Sent from my iPhone using Insomnia
micahel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313&_nkw=satellite+l655d-11d&_sacat=0&_from=R40 δες και video http://www.youtube.com/watch?v=U38wOvbSoIs#t=151
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα