Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, παιδια. Πήρα ένα λαπτοπ Toshiba Satellite u840-10q. To έχω κανα δυο μήνες και ξαφνικα χτες, ενω έβλεπα ταινια (τον ειχα πανω σε βαση πανω στο γραφειο όχι σε κρεβατια κλπ) παρατησρω μια μπλε γραμμούλα κατω δεξια σαν εσωτερικο σπάσιμο. Δεν εδωσα σημασια, εκλεισα τον υπολογιστη και πηγα για ύπνο,όμως τωρα που τον ανοιξα αυτη η γραμμμούλα μεγαλωσε λίγο και στις άκρες τις εχει πορτοκαλί χρωμα. Κατι τετοιο μου ειχε συμβει και στο κινητο και μετα απο λιγο οι γραμμες εφυγαν μόνες τους. Ορίστε και φωτογραφία της γραμμής αυτης. Είναι σπάσιμο οθόνης ή κάτι που θα φύγει άρα να μην ανησυχώ;; 

post-280058-0-04380300-1383927292_thumb.jpg

post-280058-0-54372000-1383927296_thumb.jpg

Δημοσ.

μηπως υπαρχει περιπτωση να βγαλεις μια πιο εστιασμενη φωτογραφια;

θα ελεγα καμμενα πιξελς αλλα βλεπω τριγυρω χρωμα οποτε δεν ειμαι σιγουρος.

Εχω διαβασει περιστατικα βεβαια που σε λαπτοπ ραγιζει η οθονη εσωτερικα(απο τη μεσα μερια δηλαδη)

Δημοσ.

Καλύτερη φωτογραφια κάπως δύσκολο προς το παρον. Κι εγω γι' αυτο το εσωτερικο ραγισμα φοβαμαι, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως έγινε! 

Δημοσ.

δοκίμασε και σε εξωτερική οθόνη να δείς αν εξακολουθεί να το κάνει και εκεί!

απο driver είσαι εντάξει;

εγγύηση έχει το μηχάνημα;;

Δημοσ.

<p>Γεια σας παιδια που μπορω να βρω οθονη για toshiba satellite l655d-11d μου σπασε αλλα μου ζητησαν 90 ευρω...</p>

Εντάξει δεν ειναι και τραγικό το πόσο που σου ζήτησαν. Ωστόσο ψάξε στο ebay και αν πιάνουν τα χέρια σου θα γλιτώσεις κανένα 20αρικο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...