Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

veteranos123 θελω να σου πω και κατι αλλο..ειχα συνδεσει ενα ανεμιστηρακι για το PC πανω στο τροφοδοτικο και μολις το συνδεσα εκλεισε το PC και δεν ανοιγε με τιποτα..επαιξα μια μπουνια του τροφοδοτικου και ανοιξε...τι συμαινει αυτο?

μια r9 270x GPU

Δημοσ.

40-45 ευρω

Ένα 10ρικο δεν μπορείς να ανέβεις για να πας σε αυτό εδώ?

veteranos123 θελω να σου πω και κατι αλλο..ειχα συνδεσει ενα ανεμιστηρακι για το PC πανω στο τροφοδοτικο και μολις το συνδεσα εκλεισε το PC και δεν ανοιγε με τιποτα..επαιξα μια μπουνια του τροφοδοτικου και ανοιξε...τι συμαινει αυτο?

Μόλις έβαλες το ανεμιστηράκι κάτι βραχυκύκλωσε και με την μπουνιά κουνήθηκαν τα καλώδια και έστρωσε. Όταν προσθέτουμε ή αφαιρούμε εξαρτήματα από το pc το σύστημα το έχουμε κλειστό και όχι σε λειτουργία.

Δημοσ.

veteranos123 Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου, 

Να εισαι καλα..

δες το θεμα "Πωληση PS3 για αναβαθμιση PC" στην κατηγορια Hardware του Forum και πες μου αν θες την γνωμη σου!

Δημοσ.

εχω ενα τροφοδοτικο 600W και το πηρα 25 ευρω καινουργιο..

Βλεπω αλλα τροφοδοτικα 530W και κανουν 50 ευρω καινουργια.

Γιατι?

Γιατι πολυ απλα η ποιοτητα των εξαρτηματων (πυκνωτων-τρανζιστορ)δεν ειναι η ιδια ,καθως και η ανοχη σε A των εξαρτηματων παλι δεν ειναι η ιδια.

Δυο μεγαλα FET 25A που ειχαν καει απο ενα ακριβο τροφοδοτικο εκαναν 14€ και το δικο σου κανει ολοκληρο 25€

Οι δυο μεγαλοι πυκνωτες 400V ητανε ΗΙΤΑCHI και πρεπει να ειχανε περιπου 30€ και οι δυο.

Μαζι με τους παραπανω που σωστα ομιλησαν ,πιστευω να σε καλυψα

Δημοσ.

καλησπέρα και από μένα, θα ήθελα να ρωτήσω φτιάχνω υπολογιστή και θα βάλω 1 κάρτα γραφικών ενώ στο μέλλον θέλω να βάλω και 2η, 600W είναι καλά κι αν θέλετε μπορείται να μου προτείνεται κανένα?? ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

καλησπέρα και από μένα, θα ήθελα να ρωτήσω φτιάχνω υπολογιστή και θα βάλω 1 κάρτα γραφικών ενώ στο μέλλον θέλω να βάλω και 2η, 600W είναι καλά κι αν θέλετε μπορείται να μου προτείνεται κανένα?? ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πρέπει να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες! Κάρτα γραφικών είναι και η HD7770 με κατανάλωση 80W οπότε 2x80W (Για το μέλλον) = 160W! Όμως κάρτα γραφικών είναι και η GTX Titan που καταναλώνει 250W δηλαδή 250x2 = 500W για το μέλλον!

Καλύτερα άνοιξε νέο thread για να σου προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο setup! Στο : Νέα Συστήματα & Αναβαθμίσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...