l.t.drakops Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας θέλω να αγοράσω to battlefield 3 κυρίως για να παίζω multiplayer. Έχω origin account. Και θα το αγοράσω με paysafecard. Το παιχνίδι κάνει 19.99. Δε θυμάμαι καλά αλλά οι κάρτες βγαίνουν στα 10. Και μετά πρέπει να πηγαίνουν στα 50 ευρώ. Αυτό ισχύει? Γίνεται να αγοράσω 2 κάρτες των 10 ευρώ και να τις κάνω σούμα?
nickthegreek22 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 υπάρχει και με 20 euro νομίζω αλλα εδώ υπάρχει με 10 euro σε ένα καλο site που τα έχει φθηνά https://www.g2a.com/battlefield-3.html# 1
l.t.drakops Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ειναι το key code απο που κατεβαζω το παιχνιδι. Multiplayer θα εχει??
nickthegreek22 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 πας στο origin βάζεις τον κωδικό και το κατεβάζεις από το origin και για να δίνεις 10 euro εσύ τι λες? έχει multiplayer.. 1
l.t.drakops Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Αγορασα το battlefield 3 limitef edition. Το εκ@να install Οταν παταω το παιχνιδι να μπει. Κανει συχρονισμο και μπ@ινει στο ιντερνετ στο battlelog και πρπει να μπαινω απο εκει συνεχεια To singleplqyer πως παιζει.??
l.t.drakops Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 αμαν το εγραψα απο το κινητο και διπλα απο το α ειναι @ κακε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα