Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι σας παρουσιαζουν μια πολυ ωραια κονσολα οχι με πολυ gaming δυνατοτητες αλλα τεραστιες σε multimedia και εσεις καθεστε και ασχοληστε με το αν εχει τραπεζακι... NO COMMENTS!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω τραπεζάκι στη μέση, και εσείς που τ χετε για να στηρίζεται τα πόδια σας το έχετε!

Μπύρα στο τραπέζι? Μπανάλ. Στον καναπέ να κάνει ισορροπία και πίτσα στο χερι

• Like 2
Δημοσ.

παντως η ισοτιμια ευρω/δολαριου εδω και αρκετο διαστημα παιζει γυρω στο 1.35, που σημαινει οτι τα 499 δολαρια ειναι 369 ευρω, απλα πραματα ... (κι οχι 499 ευρω, που ειναι 35% ακριβοτερο... ελεος πια με αυτο το βιολι οτι τα δολαρια ειναι αυτοματως και ευρω !!)

Συγνώμη για το off-topic, αλλά νομίζω ότι μερικοί ξεχνάνε ότι τις τιμές διανομέα & προτεινόμενης λιανικής στην Ευρώπη και την Ελλάδα τις ορίζει η κατασκευάστρια εταιρία (Microsoft, Sony, Apple κτλ).

Η Microsoft Europe πουλάει σε ευρώ στην ευρώπη και ορίζει την προτεινόμενη τιμή λιανικής σε ευρώ. Δεν αγοράζει ο Γερμανός ή ο Γάλλος διανομέας σε USD και τσεπώνει την συναλλαγματική διαφορά για να το παίξει έξυπνος.

Απλά είναι αστείο και δείχνει το μέγεθος της άγνοιας όταν κάποιοι συγκρίνουν την τιμή αμερικής, κάνουν την διαίρεση και βγάζουν τέτοια συμπεράσματα.

Πως εξηγείτε το παρακάτω αν αυτό το φαινόμενο είναι εξυπνάδα των ελληνικών εταιριών/καταστημάτων;

Apple Store - iPhone 5s 16GB

US: 649$ / DE: 699€

EVGA e-shop- 780ti SC

US: 719$ / EU: 669€

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ καλη δουλεια αυτο που κανεις παυση το παιχνιδι κ βλεπεις κατι αλλο! Ειναι μια πολυ καλο για οσους παιζουν online τα fighting games η γενικα παιχνιδια που εχουν να κανουν με lobbies κ εσυ περιμενεις την σειρα σου! Μπορεις να κανεις οτι θελεις μεχρι να ερθει η σειρα σου χωρις να αναγκαστεις να βλεπεις τους αλλους! Το LIVE οσο παει καλυτερευει αλλα με τοση αρνητικοτητα που εχει εισπραξει το Χ1 δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει!

Δημοσ.

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω ακομα τι εχει παιχτει με το χβοχ 1. Συνηθως η ΜΣ ηταν πολυ ενταξι σε αυτα και με το 360 και με το πρωτο. Αμετοχη στην ολη φαση με αποτελεσμα να εχει παρει αρκετο μεριδιο το PS4. Δεν ξερω αλλα εγω πιστευω πως αμα χασει κιαλο εδαφος θα αρχισει παλι τις π@@@ες που κανει με κανα hack στο PSN η με το να εξαγοραζει τους Devs να κανουν καλητερα τα παιχνιδια στο One.

• Like 1
Δημοσ.

Οφτοπικ, νομιζω σχεδον προαναφερθηκε πιο πανω, οι τιμες στην Αμερικη ποτε δεν συμπεριλαμβανουν ΦΠΑ γιατι αυτος ειναι διαφορετικος σε καθε πολιτεια. 

Δημοσ.

καλή φάση πάντως , friends , followers , πιστεύω θα κάνει ρεκόρ πωλήσεων από 12-16χρονα του fb.

θα παίζεις multi και θα έχεις αντίπαλο τη "stroymfita_niaou" 

• Like 3
Δημοσ.

Μετά από όλα αυτά που είδα έχω μια ερώτηση...<br>

Παιχνίδια θα παίζει???<br><br>

Sent from my MT11i using Insomnia

Και παιχνίδια θα παίζει και καφέ θα κάνει.

Δημοσ.

Το kinect 2 είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και πιστεύω αξίζει την διαφορά σε αρχική τιμή των 2 console. Και εννοώ απίστευτο όχι μόνο για το XboxOne,αλλά σαν 1 φτηνό,αλλά δυνατό κομμάτι hardware για πειραματισμούς και χρησιμοποίηση πάνω σε πολλά arduino και AI projects ..ήδη χτίσαμε κάτι με το Kinect 1,αλλά ήταν limited,το 2 ξεφεύγει!

Αν και PC Gamer,αν έπρεπε να διαλέξω θα προτιμούσα το XboxOne από το PS4 γιατί είναι ένα πολύ δυνατό Media Center,ενώ το PS4 παραμένει ένα ψιλοκαθαρό gaming console και αυτό τελευταία σε περιορίζει πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...