Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα να πω στο φιλο rowain ,οτι το coil whine δεν ειναι θεμα μοντελου τροφοδοτικου αλλα αν σου κατσει ή οχι. Δλδ δεν ισχυει η σειρα ΑX της Corsair πχ εχουν coil whine,ενω της αλλης δεν εχει.. Μπορει να σου τυχει σε μοντελο των 40Ε μπορει να σου κατσει και σε μοντελο των 250Ε :) 

Γιατι 850αρι και οχι 750αρι?? http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=184997&category_id=920&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=29

Και 2 290Χ αντεχει πανω στο νερο....

Δημοσ.

Το πήρα σχετικά πρόσφατα 8/13 και το δουλεύω τον τελευταίο μήνα στο νέο σύστημα. Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.Ήμουν σε προβληματισμό αν όντως χρειάζομαι τόσα W αλλά τελικά είπα να κάνω την υπέρβαση.Είναι και τα 7 χρόνια εγγύησης που όσο ναναι δεν περναν απαρατήρητα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ στο XFX θα πήγαινα.Περισσότερα A/Watt,Αθόρυβο.Στο Corsair πληρώνεις και μια κάποια υπεραξία.

Τελικά πήρα την απόφασή μου για το corsair AX760. Πολλά faulty xfx psu's όμως ακούγονται..και το corsair είναι λιγάκι καλύτερο...plus το ότι έχει μόνο 80w περισσότερο, μικρή διαφορά δηλ για ένα σύστημα με single gpu. Υπόψην ότι το corsair έχει καλύτερο ανεμιστήρα και η τιμή τους είναι ίδια από το μαγαζί που θα τα αγοράσω..

Δεν μπορω να διαφωνησω σε αυτο :-D (να το εφερνε και κανενα αλλο καταστημα ομως καλα θα ηταν  :unsure: ).

Συμφωνώ και εγώ περί του μαγαζιού..

Το πήρα σχετικά πρόσφατα 8/13 και το δουλεύω τον τελευταίο μήνα στο νέο σύστημα. Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.Ήμουν σε προβληματισμό αν όντως χρειάζομαι τόσα W αλλά τελικά είπα να κάνω την υπέρβαση.Είναι και τα 7 χρόνια εγγύησης που όσο ναναι δεν περναν απαρατήρητα.

κ εγώ μάλλον με αυτό θα πάω, ελπίζω να βγει και το δικό μου καλό!

Απλα να πω στο φιλο rowain ,οτι το coil whine δεν ειναι θεμα μοντελου τροφοδοτικου αλλα αν σου κατσει ή οχι. Δλδ δεν ισχυει η σειρα ΑX της Corsair πχ εχουν coil whine,ενω της αλλης δεν εχει.. Μπορει να σου τυχει σε μοντελο των 40Ε μπορει να σου κατσει και σε μοντελο των 250Ε :)

Σε αυτό έχεις δίκιο!

Δημοσ.

κ εγώ μάλλον με αυτό θα πάω, ελπίζω να βγει και το δικό μου καλό!

To κυριακάτικο πρωϊνό ξύπνημα :-D . Έγραψα υπέρβαση ενώ ήθελα να γράψω κάτι άλλο, μιας και στο προηγούμενο σύστημα 750W έχω. Το "υπέρβαση" πάει στο ότι αν και έλεγα πριν ξεκινήσω στησίματα, όχι υπερβολές PSU μέχρι 550-600W τελικά άλλαξα.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω αποφασίσει να πάω με το AX760 επειδή όπως και να το κάνουμε παρέχει world class features και επιπλέον το τροφοδοτικό που έχω εδώ και 2 χρόνια είναι επίσης της corsair και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος..Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα παράπονο σχετικά με την αξιοπιστία των psu's της συγκεκριμένης εταιρίας. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις ελλατωματικών προϊόντων. 

Καλοδούλευτο να σου βγει όπως και να χει.

Ευχαριστώ πολύ φίλε! Άντε να δούμε..μόλις το παραγγείλω και το παραλάβω  θα ενημερώσω για την κατάσταση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οκ ύστερα από κάμποσες μέρες αναμονή, παρέλαβα και εγκατέστησα το AX760..Απλά είπα να ενημερώσω για την κατάσταση και μπορώ να πω ότι είμαι από τους τυχερους, καθώς το τροφοδοτικό είναι απόλυτα αθόρυβο! Και είχα ένα άγχος για το coil whine :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...