stiflerakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σας. Θα ηθελα εταιρειες που αναλαμβανουν να στησουν σερβερ σε εταιρειες αλλα δεν μπορω να βρω αλλη εκτος απο την OREGANO. Παρακαλειται οποιος εχει υπ`οψην του καποια αλλη ας ενημερωσει. Σας ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Τι εννοείς; Έχει δεκάδες εταιρείες που κάνουν integration. Τι Server ψάχνεις να στήσεις;
stiflerakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εναν SBS μιας μικρης εταιρειας με exchange server , files , και εναν φορολογικο.Απλα πραγματα οχι κατι δυσκολο.Απλα θελω να ειναι εταιρεια και δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ περα απο την oregano group που τελικως λογω φορτου εργασιας δεν μπορει να μας αναλαβει.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 SBS δεν υπάρχει πλέον , είναι παλιός Server?
ilove3dmax Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 ΦΙΛΕ giotis1962 εδω εισαι λιγο εως πολυ λαθος υπαρχει ο SBS 2011 και μαλιστα ειναι καινουργιος σαν σουιτα της MS
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 http://www.theregister.co.uk/2013/07/11/death_of_microsoft_small_business_server/ http://blog.smallbizthoughts.com/2012/07/microsoft-announced-end-of-sbs.html Παλιά νέα δυστυχώς, πλέον μόνο Foundation ή Essentials. Μου κάνει εντύπωση όμως πως δεν ανέλαβε κάποιος τη δουλειά ενώ υπάρχει κρίση.
aposporis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πρακτικά οποιαδήποτε εταιρία ΙΤ στήνει SBS. Ακόμα και κάποιον αυτόνομο επαγγελματία να βρεις τη δουλειά τη κάνει. Το μόνο που απαιτείται είναι σφραγίδα για να υπογράψει την εγκατάσταση του φορολογικού. Τα υπόλοιπα τα κάνει και οποιοσδήποτε από εδώ μέσα.
polaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Σε πολύ παλαιότερη εταιρία που δούλευα, τους servers ΠΡΙΝ πάω εγώ τους έστηνε η Microquest η οποία τουλάχιστον τότε ήταν και εμπορική εταιρία και πουλούσαν και υπολογιστές. Τώρα δεν ξέρω καν αν υπάρχει, αλλά θυμάμαι ΤΟΤΕ το 2004 είχα δει τιμολόγια του στυλ 80 ευρώ την ώρα. EDIT: Υπάρχει ακόμα σαν εταιρία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα