Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Google προχώρησε στην κυκλοφορία της νέας έκδοσης της εφαρμογής Hangouts για Android smartphones, η οποία φέρνει την πολυπόθητη ενσωμάτωση της λειτουργίας SMS και MMS ως έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας που παρέχει η εφαρμογή.Μάλιστα η Google δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να εισάγει στην εφαρμογή, όλα τα SMS που αυτός διαθέτει από την προκαθορισμένη εφαρμογή μηνυμάτων του Android . Η αλλαγή μεταξύ συζητήσεων που διεξάγονται μέσω SMS ή μέσω του Google Talk, γίνεται αρκετά εύκολα αλλά χωρίς να ενοποιούνται ανά επαφή όπως βλέπουμε για παράδειγμα στην πλατφόρμα των Windows Phone.

Στα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικά του Hangouts ξεχωρίζει η υποστήριξη animated GIF αλλά και η εύκολη αποστολή της τοποθεσίας που βρίσκεται ο χρήστης, με ένα απλό tap. Ακόμα ο χρήστης μπορεί να δηλώσει την κατάσταση (status) στην οποία βρίσκεται αλλά και ποια συσκευή χρησιμοποιεί.

Το νέο Hangouts είναι διαθέσιμο για όλες τις εκδόσεις του Android, με τη διαφορά ότι η έκδοση που προορίζεται για συσκευές με Gingerbread 2.3 δεν υποστηρίζει τη λειτουργία SMS και MMS. Οι συγκεκριμένες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο για την έκδοση 4.0 Ice Cream Sandwich και άνω ενώ δεν υποστηρίζονται ούτε από την νέα έκδοση που κυκλοφόρησε χθες για την πλατφόρμα του iOS.

File.png Download: Google Hangouts για Android

Δημοσ.

To rollout του update γίνεται σταδιακά σε όσους έχουν έκδοση android 4+.

Αν δεν βλέπετε την επιλογή για sms τότε δεν έχετε κάνει update. Περιμένετε μερικές μέρες ή αν βιάζεστε κατεβάστε το και κάντε install manually από εδώ: http://www.mediafire.com/?nz2ik05ndwzki5n

Δημοσ.

Το εγκατέστησα από το παραπάνω link!

Πολύ βολικό και όμορφο, αλλά SMS μέχρι 70 χαρακτήρες δυστυχώς...

• Like 1
Δημοσ.

Αν γίνει και στο android η ενοποίηση ολων τον λογαριασμων στις επαφες όπως στα windows phone τοτε θα ηταν το καλύτερο λειτουργικο.

Δημοσ.

Eκτιμώ ότι είναι βαρύ πρόγραμμα για τα κινητά μας, αφήστε που δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω με τίποτα αφού είναι ενσωματωμένο σε επίσημες ρόμ...

Δημοσ.

ομως στο Hangouts  δεν μπορεις να δεις ποιος ειναι on line και γι αυτο εγω ακομα εχω το Gtalk και δεν θα το αλλαξω αν δεν φτιαξουν αυτο

• Like 2
Δημοσ.

ομως στο Hangouts  δεν μπορεις να δεις ποιος ειναι on line και γι αυτο εγω ακομα εχω το Gtalk και δεν θα το αλλαξω αν δεν φτιαξουν αυτο

Αυτο το εχουν φτιαξει εδω και λιγο καιρο φιλε!!!

Δημοσ.

Το εγκατέστησα από το παραπάνω link!

Πολύ βολικό και όμορφο, αλλά SMS μέχρι 70 χαρακτήρες δυστυχώς...

Γενικά μας ξεχνάνε τα περισσότερα apps που περιλαμβάνουν  sms (βλέπε Contacts+, Hangouts, ... Stock Sms app πολλές φορές)

Για αυτό έχω καταλήξει και χρησιμοποιώ από το πρώτο μου Android -το καταπληκτικό Htc Desire- την εφαρμογή Handcent SMS και μάλλον δεν θα την αντικαταστήσω. Παρόλα αυτά με συμφέρει να χρησιμοποιούνε όλοι οι άλλοι Hangouts γιατί είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...