Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρα πολύ  γρήγορος!!, μόλις τον δοκίμασα. Από τον 9 και μετά έχει φτιάξει. Χρησιμοποιώ Explorer άλλα πιο πολύ Chrome λόγω συνήθειας.O Firefox έχει μείνει πίσω...

Κάνεις λάθος εδώ. Ο Firefox Aurora που είναι η έκδοση alpha του Firefox έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

Σου μιλάει χρήστης που είχε για βασικό browser του τον Chrome(με λίγα διαλείμματα ανάμεσα σε παραλλαγες του Chrome) για δυόμιση χρόνια περίπου. Δοκίμασα τον Aurora και εντυπωσιάστηκα με τη μεγάλη του βελτίωση στην απόκριση.

Το μόνο του προβληματάκι είναι μερικά σκαλώματα που τρώει σε σελίδες με flash αλλά για αυτό δεν ευθύνεται η Mozilla αλλά ο Adobe Flash Player. Ευτυχώς θα βγάλει στο μέλλον τον δικό του flash player και θα λυθεί σε βάθος χρόνου και αυτό το πρόβλημα.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρα πολύ  γρήγορος!!, μόλις τον δοκίμασα. Από τον 9 και μετά έχει φτιάξει. Χρησιμοποιώ Explorer άλλα πιο πολύ Chrome λόγω συνήθειας.O Firefox έχει μείνει πίσω...

το βλεπω..

http://arewefastyet.com/

• Like 1
Δημοσ.

Πάει πράγματι πολύ καλά αλλά μια και το insomnia έχει IPB forum, αρκετά προβλήματα με τον CKEditor που μάλλον θα λυθούν στην έκδοση 4 του IPB

Δημοσ.

Οχι απλα θελω να ειμαι σοβαρος δεν συνηθιζω να γραφω αλλα και να διαβάζω @@

Το να διαβάζεις @@ δεν σε κάνει λιγότερο σοβαρό. Είσαι στο Internet, εδώ γράφονται @@, μάθε να ζεις με αυτό και να φιλτράρεις ότι δε σου αρέσει. Άιντε.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ πάρα πολύ το Tumblr. Για όποιον ξέρει έστω και λίγο πώς δουλεύει, όλοι οι άλλοι browsers κατά το scrolling προς τα άπειρα posts προς τα κάτω από ένα σημείο και μετά τα έπαιζαν, ήταν σχεδόν αδύνατη η περιήγηση και έπρεπε να ανοίξεις νέο tab.

Στον IE που το δοκίμασα δεν μάσησε τίποτα. Πραγματικά εντυπωσιακή και η ταχύτητα και η εμπειρία χρήσης.

Δημοσ.

Όντως, πολύ ποιοτικός ο Maxthon! Νομίζω θα μεταπηδήσω σε αυτόν ως κύριο, έχει στοιχεία που αξίζουν ιδιαίτερα!

Μετά από 7+ χρόνια πιστής αφοσίωσης στον Opera, νομίζω ήρθε το τέλος. Η μετάβαση στο Webkit ναι μεν τον έκανε πιο γρήγορο, όμως σκότωσε όλα μα όλα τα χαρακτηριστικά για τα οποία τον λάτρεψα. Sorry, αλλά είχα ήδη έναν Chrome εγκατεστημένο, δεν χρειαζόμουν και μια απομίμησή του.

Δε ξέρω, όσο γρήγορος κ βελτιωμένος να είναι πάντα ο ΙΕ θα μου φαίνεται αρχαίος.Cant shake the feeling

Έχεις δίκιο, αλλά νομίζω ότι αυτήν την φορά η Microsoft έκανε σοβαρή δουλειά, είναι πραγματικά ταχύτατος, έχω εντυπωσιαστεί.

Θα τον χρησιμοποιώ σαν 2ο browser φυσικά, αφού από features ακόμα είναι πολύ πίσω.

Δημοσ.

Αυτο που μου την σπαει στον ie στα windows 8 ειναι οτι δεν σου δινει την δυνατοτητα να κλεισεις το hwa στον flash player .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...