Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft προχώρησε χθες στην κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Internet Explorer 11 για τα Windows 7 ύστερα από μια μακρά περίοδο δοκιμών.Ο Internet Explorer 11 φέρνει στα Windows 7 σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει στα Windowws 8.1 όπου και βρίσκεται προεγκατεστημένος, τα οποία διατηρούν το μεγαλύτερο μερίδιο μεταξύ όλων των εκδόσεων των Windows. Στις διαφορές είναι η μη υποστήριξη του πρωτοκόλλου SPDY της Google, η υποστήριξη 100 ανοιχτών tabs και φυσικά η απουσία έκδοσης που να είναι βελτιστοποιημένη για χρήση με την αφή.

Σύμφωνα με τη Microsoft, η νέα έκδοση του Internet Explorer 11 είναι έως και 30% πιο γρήγορη από οποιαδήποτε άλλη ανταγωνιστική πρόταση στα Windows 7 ενώ οι επιδόσεις της Javascript είναι 9% πιο γρήγορες από αυτές που συναντάμε στον Internet Explorer 10. Για τη μέτρηση των επιδόσεων, η Microsoft δημιούργησε δύο νέα benchmarks, το EtchMarkκαι το Popcorn τα οποία είναι διαθέσιμα από σήμερα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ακόμα στον IE11 βλέπουμε τα ανανεωμένα Developer Tools, το decoding αρχείων JPG σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση της GPU του συστήματος και η υποστήριξη 25 νέων και ανανεωμένων web standards με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το WebGL.

File.png Download: Internet Explorer 11

Link.png Site: IEBlog

Δημοσ.

Ναι αλλά ποιος κάθεται να περάσει τα πάντα από την αρχή...

Εντάξει είναι σαν πλοηγός απλά με χαλάει ότι... Είναι explorer και μάθαμε αλλιώς...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

[Κάπως off-topic]
Έκανα το τεστ του popcorn και μου φάνηκε κάπως περίεργο.
(Σε fedora x64)
Ο Epiphany έκανε 14 sec
Ο Google Chrome έκανε 12.68 sec
Ο Firefox έκανε 7.75 sec
...

Και στο πρώτο τεστ (με τη ζωγραφική)
Ο Epiphany έκανε 10.66 sec
Ο Google Chrome έκανε 10.78 sec
Ο Firefox έκανε 23.43 sec

Κάτι δε μου κάθετε καλά.

Δημοσ.

Πειραγμένα είναι τα τεστάκια? Ο FF τρώει την απίστευτη σκόνη....

ε λιγο. και ο Chrome σερνεται.

Μαλλον ολα ειναι πιο γρηγορα απο τον φοξ. Μου εχει σπασει τα νευρα τωρα τελευταια..

κανε reset το προφιλ του.

Δημοσ.

Πάντως θα ήταν καλύτερα αν είχαν κάνει στοιχειωδώς εύκολο να μεταφέρεις τους σελιδοδείκτες σου... είναι ταλαιπωρια...

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή μου φάνηκε αρκετά περίεργο παραθέτω σύγκριση στις μετρήσεις ανάμεσα στους borwsers στα 2 βασικά μου λειτουργικά.

Οι διαφορές ανάμεσα στον ίδιο browser (Chrome και Firefox) στο ένα λειτουργικό και στο άλλο είναι κάπως παράξενες...

Win = Windows 8.1 Pro x64
Lin = Fedora 19 x64

------------------------------
PopCorn      | Win   | Lin   |
==============================
Chrome   30  | 19.82 | 12.68 |
Firefox  25  | 23.46 |  7.75 | !!!!
Explorer 11  |  3.84 |   -   |
Epiphany     |   -   | 14.00 |
EtchMark     | Win   | Lin   |
==============================
Chrome   30  | 32.04 | 10.78 | !!!!
Firefox  25  | 29.17 | 23.43 |
Explorer 11  |  9.61 |   -   |
Epiphany     |   -   | 10.66 |

Δε ξέρω τι σημαίνει. Απλά μου φαίνεται περίεργο.

Μια σκέψη είναι ότι οι δυο browsers απλά είναι πιο γρήγοροι στο Linux.

Μια άλλη σκέψη είναι ότι τα test "πατάνε" ακριβώς πάνω σε μεμονωμένους τομείς που δεν εκμεταλλεύονται τόσο καλά οι δυο browsers στα windows και που δεν αποτελούν αντιπροσωπευτική εικόνα για την συνολική τους απόδοση.

Το τελευταίο το λέω απλά σαν σκέψη και με μεγάλη επιφύλαξη καθώς μπορεί να είναι μεγάλη μπαρούφα.
Δεν βασίζεται σε καμια γνώση που να έχω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και οφείλω υπεύθυνα να το τονίσω αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...