Προς το περιεχόμενο

unknown device μετά απο upgrade σε Windows 8.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το device manager μου έβγαλε ενα unknown device χωρίς πληροφορίες για αυτό

device                 PNP Device ID               error code
Not available     "ROOT\MEDIA\0000"     The drivers for this device are not installed.

Το Solve PC issues μου αναφέρει ότι: 
Download and install the driver for your memory card reader Your memory card reader is missing a driver. The model name of your memory card reader is RTS5139/RTS5129.

Κατέβασα τους drivers, install, restart και πάλι έχω το device unknown...

Καμιά ιδέα πώς μπορώ να δω τι device Είναι αυτό? ευχαριστώ!

Δημοσ.

το device manager μου έβγαλε ενα unknown device χωρίς πληροφορίες για αυτό

device                 PNP Device ID               error code

Not available     "ROOT\MEDIA\0000"     The drivers for this device are not installed.

Το Solve PC issues μου αναφέρει ότι: 

Download and install the driver for your memory card reader Your memory card reader is missing a driver. The model name of your memory card reader is RTS5139/RTS5129.

Κατέβασα τους drivers, install, restart και πάλι έχω το device unknown...

Καμιά ιδέα πώς μπορώ να δω τι device Είναι αυτό? ευχαριστώ!

Πες μας το ονομα κατασκευαστη/Μοντελο του επιτραπεζιου σου υπολογιστη ή του φορητου σου για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε περισσοτερο. Επισης εβαλες 64-Bit windows 8.0 και το εκανες αναβαθμιση απο το store να υποθεσω σε windows 8.1 σωστα ;

Δημοσ.

Πες μας το ονομα κατασκευαστη/Μοντελο του επιτραπεζιου σου υπολογιστη ή του φορητου σου για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε περισσοτερο. Επισης εβαλες 64-Bit windows 8.0 και το εκανες αναβαθμιση απο το store να υποθεσω σε windows 8.1 σωστα ;

Dell Inspiron 15z Ultrabook (το μοντέλο με τον i7) .  Όταν το αγόρασα είχε τα 8  (64bit)  και του έκανα αναβάθμιση μέσα απο windows store όπως είπες...

Σ'ευχαριστώ!

Δημοσ.

Dell Inspiron 15z Ultrabook (το μοντέλο με τον i7) .  Όταν το αγόρασα είχε τα 8  (64bit)  και του έκανα αναβάθμιση μέσα απο windows store όπως είπες...

Σ'ευχαριστώ!

Μαλιστα.... απο το Windows Update εψαξες για ενημερωσεις τιποτα νεοτερες ; συνηθως αυτες θα τις βρεις στην δευτερη καρτελα.

Εδω δηλαδη ----> post-242068-0-52720900-1383916654_thumb.png

ψαξε το και αν ειναι καντες εγκατασταση.

Πες μου κατι ακομα recovery disks εκανες για εν ωρα περιπτασης ή οχι ;

Εγω τα εβαλα στο δικο μου και εκανα ανακτηση γιατι ειχα προβληματα  ευτυχως εγινε επιτυχως στο Acer με επεξεραστη i5 750gb δισκο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...