evagelos_21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια. Εχω ενα windows server 2003. τον συνδέω σε ενα switch και απο πισω υπαρχουν 2 routers που σε βγαζουν στο internet απο διαφορετική IP. Εχω παει στο 2003 και εχω προσθέσει και τα 2 gateways μεσα απο το advance tcp settings. Οπότε οταν πεφτει η default να βγαινει απο το 2. Οταν ξαναερθει η default γραμμη πως θα το καταλαβει το windows και θα δρομολογει απο το 1ο τα ειτηματα για internet; Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Στον Windows Server 2008 υπάρχει μια τεχνική που χρησιμοποιεί που λέγετε Dead Gateway Detection. Στον 2003 αν θυμάμαι καλά χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάποια κλειδιά στη Registry. Ψάξε για Dead Gateway Detection.
ntg_net Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια. Εχω ενα windows server 2003. τον συνδέω σε ενα switch και απο πισω υπαρχουν 2 routers που σε βγαζουν στο internet απο διαφορετική IP. Εχω παει στο 2003 και εχω προσθέσει και τα 2 gateways μεσα απο το advance tcp settings. Οπότε οταν πεφτει η default να βγαινει απο το 2. Οταν ξαναερθει η default γραμμη πως θα το καταλαβει το windows και θα δρομολογει απο το 1ο τα ειτηματα για internet; Ευχαριστώ Εγω λεω απο default θα παιξει απο μονο του. Μπορεις να παιξεις με το μετρικο για το ποια θα βγαινει 1η και ποια 2η.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα