roze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αγόρασα ενα mac μεταχειρισμένο, maverics και τα σχετικά. Oταν χθες πηγα να κάνω updatesστο app store μου ζητησε Apple ID και password. Να σημειώσω οτι ημουν συνδεδεμένος στο app store με δικο μου (φυσικά) Apple ID-password.Το πρόβλημα,Το text field του Apple ID ηταν disable και ειχε σαν τιμή το Apple ID απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη. Πως το κάνω enable?
ozelot Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Το μηχάνημα το αγόρασες "ως έχει", δηλαδή όπως ήταν όταν το χρησιμοποιούσε ο πρώην κάτοχος ;. Πως ήσουν συνδεδεμένος στο App Store με δικό σου ID ;. Έχεις και δεύτερο Mac ;. Με disable τι εννοείς, είναι το πεδίο αχνό και δεν σε αφήνει να γράψεις ;.
roze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ως εχει, δεν εγινε καποιο format..Ναι ειναι αχνο και δεν με αφήνει, εχει το Apple Id του πρωην κατοχου, οπως το λές. Εγω εχω φτιάξει δικο μου Apple ID και συνδέομαι στο App Store κανονικά.
ozelot Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αφού έχεις δικό σου ID και συνδέεσαι κανονικά, που είναι το πρόβλημα ;. Πάντως, γνώμη μου, διέγραψε (format) τον δίσκο και εγκατάστησε το δικό σου "καθαρό" σύστημα. Ποιός ξέρει τι άλλα θα σου βγάλει στην πορεία.
roze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Συνδέομαι στο app store ολα καλα, οταν ομως παω να κάνω τα updates τοτε μου βγάζει pop up και μου ζητάει ξανα apple id - password, ομως αυτη την φορά το apple id ειναι αχνο και δεν με αφηνει να γράψω. Οποτε updates δεν.... Καποια ρυθμιση θα εχει.
ozelot Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Για πήγαινε εδώ και μπες στο Manage your Apple ID. Άλλαξε το password και προσπάθησε να μπεις στο App Store.
vdanasto Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Επικοινώνησε με τον προηγούμενο κάτοχο και ζήτησέ του να απενεργοποιήσει το Find my Mac από το iCloud του και κάνε καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Είχα αγοράσει μια φορά εκθεσιακό Mac και είχα το ίδιο θέμα. Ενδεχομένως να είναι το Kiosk mode αυτό, σε κάθε περίπτωση κάνε καθαρή εγκατάσταση.
Λύση roze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Λύση Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Πιστευω οτι αυτο συμβαίνει γιατι τα συγκεκριμένα updates ηταν paid apps και τα κλειδώνει το OS με το apple id που εγινε η αγορά(lol)...Αυτο κατάλαβα. Τωρα κάνω new clean install και πιστευω θα πάνε ολα καλά. 1
iMarilina Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Συνδέομαι στο app store ολα καλα, οταν ομως παω να κάνω τα updates τοτε μου βγάζει pop up και μου ζητάει ξανα apple id - password, ομως αυτη την φορά το apple id ειναι αχνο και δεν με αφηνει να γράψω. Οποτε updates δεν.... Καποια ρυθμιση θα εχει. Λογικό είναι να σου ζητηθεί το apple iD του προηγούμενου κατόχου εφόσον με αυτού το apple ID είχαν εγκατασταθεί αυτά που ζητούν update. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα