Προς το περιεχόμενο

home cinema 500ευρω

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα εμπρος θα πρεπει να έχουν ιση απόσταση μεταξύ τους με οση θα εχουν από εσένα. Τα πίσω πάνε κοντά στο καναπέ η σχεδον δίπλα σου. Τα 2 μετρα είναι μεγαλη απόσταση για τα πισω.

Τον Pioneer 923 μάλλον εννοείς? Αν ναι ειναι καλη πρόταση. Για τα jbl δεν θες και κατι παραπανω, υπερβολή θα ειναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο καναπες ειναι στο τοιχο,οποτε αναγκαστικά θα πανε στα 2 μετρα αποσταση,για τα μπροστινά δεν εχω δυνατοτητα οπως βλεπεις να τα απομακρύνω περισσοτερο μιας και υπαρχουν πορτες,το καλωδιο για το sub αν μπορεις σχολιασε μου

Εφοσον ο καναπές ειναι στον τοίχο τα πίσω θα πανε δίπλα σου, αρα κάλως. Δεν εννοούσα την απόσταση των εμπρός με τα πισω, αυτο δεν ειναι πρόβλημα.

Το καλώδιο 10 μετρα δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα.

έγινε η παραγγελία  για τον pioneer vsx 923,ηχεια οπως ειπαμε jbl 200.5 σε χωρο 4.7χ 3.5.

επειδη ειναι το πρωτο μου συστημα δε ξερω πως να συνδεσω τα 5.1 ηχεια στον 7.2 ενισχυτη,καμια βοηθεια?

Τα εμπρος στο front δεξι - αριστερο προσοχη στα χρωματα, κοκκινο με κοκκινο και μαυρο με μαυρο μεταξυ ενισχυτη - ηχειων

Το κεντρικο στο center

Τα πισω στα surround

Tα καναλια στον ενισχυτη surround back (zone2) τα αφηνεις κενα.

Το sub με μονο rca στην ασπρη line in του στο sub out του ενισχυτη.

Απο ρυθμίσεις ηχητικές κτλ, μην περιμενεις τωρα να κανουμε αναλυση, θελει κανα διήμερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

φιλε 

graphist83 τελικα αγορασα τον pioneer 423-k μετα απο προτροπη του μαγαζατορα,ειπε οτι ο 923 ειναι αρκετα καλυτερος απο τα ηχεια μου και δεν αξιζει το κοπο,εχω ερωτηση,οταν παιζω mp3 στερεο,μπορω να ακουω απο ολα τα ηχεια?αν ναι με ποια ρυθμιση?

Φίλε συγνώμη άλλα δεν συμφωνώ. Ισχύει οτι ο 923 ειναι too much για τα jbl αλλα ο ενισχυτής ειναι η καρδιά του συστήματος που δύσκολα τον αλλάζουμε. Εαν στο μελλον θελήσεις να βαλεις 2 κώλωνες ο 423 είναι λίγος. Ο 923 καλύπτει την πλειοψηφία. Οχι λόγω του καλύτερου τροφοδοτικου αλλα και λογω ανώτερων τρανζίστορ εξόδου.

Επιπλέον ο 923 εχει ενσωματωμένο scaler που βελτιώνει την εικονα σε οτι συσκευές περάσουν μεσα απο αυτόν.(αρκετά σημαντικό) Πολυ περισσότερες ρυθμίσεις στον ήχο και πολλές δικτυακές εφαρμογές. (DLNA και internet radio).

Τέλος ειχε και 2 ζώνες να περισσεύουν αμα θες να οδηγήσεις ηχεία και σε αλλο χωρο.

Πάραυτα στην απορία σου.

Για να ακούς απο ολα τα ηχεια επιλεγείς την ρύθμιση NEO 6 music.

συμφωνω με ολα αυτα,γιαυτο και πηρα την αποφαση να τα αλλαξω ολα οταν παω σε μεγαλυτερο χωρο,και τα ηχεια και τον ενισχυτη,αυτη η επιλογη νεο6 υπαρχει μονο σε στερεο μπ3 η και σε ταινια 2καναλη?

επισης ηθελα να σε ρωτησω για το scaler του 923 ,βελτιωνει την αναλυση?η την ποιοτητα της εικονας και στη κλασικη αναλυση των 1920χ1080?διοτι σα player εχω βαλει ενα raspberry pi 512-xbmc και αν και ειμαι ευχαρεστημενος,απο ποιοτητα εικονας υστερει σε σχεση με αλλους players,αν το ειχα συνδεσει δηλαδη στον 923 αντι του 423 θα ειχα καλυτερη εικονα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...