Προς το περιεχόμενο

home cinema 500ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον μετα απο ερευνα ,προσανατολιζομαι εδω  http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=7229
στον harman kardon 151 k hkts-5 ,τον εχει καποιος εδω μεσα να μας πει εντυπωσεις?φοβαμαι λιγο γιατι ο 159 ειχε καποια θεματα με φυσήματα κτλ..σε αυτα τα λευτα υπαρχει καλυτερος συνδιασμος?τα ηχεια πως σας φαινονται?

επίσης θα ηθελα να μαθω το γιατι ο 161 ειναι λιγο φθηνοτερος απο τον 151,και πως ειναι η harman kardon σε σχεση με yamaha - panasonic ktl ,αν μπορειτε δωστε μου αντιστοιχες προτασεις.ευχαριστω

Δημοσ.

τελικα αποφασισα να παω σ εμεγαλυτερο ενισχυτη και προς το παρον σχετικα φτηνα ηχεια,θα ηθελα τη γνωμη σας.Σκεφτομαι η τον pioneer vsx-923 ,τον onkyo tx-nr616
και για ηχεια εβαλα στο ματι τα jbl scs 200.5

Δημοσ.

Pioneer πιο σινεμαδικος και εφετζής. Ο onkyo ειναι πιο μουσικός. Γενικα σαν εταιρια στους ενισχυτές ειναι πιο κοντα στα δικα μου γουστα.

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση,τα ηχεια για χρηση σινεμα 90% και μουσικη 10% πως σου φαινονται?ξερεις μηπως η σειρα της pioneer του 2014 ποτε ερχεται ελλαδα?

Δημοσ.

Τα jbl αυτα για την τιμη τους ειναι πολυ καλα. Στα λεφτα αυτα δεν βρισκεις κατι πιο αξιοπρεπές.

Οχι δεν το γνωριζω, για το line up της pioneer. Σε καμια εβδομάδα που θα μου ερθει ο πωλητής της intersys και θα τον ρωτήσω.

Δημοσ.

δε ξερω ,λες?εκει που τα ειδα ηταν συνδεδεμενα με εναν pioneer 528,δε τα εχω παραλαβει ακομα,αν ξερει καποιος κατι ασ στειλει

Δημοσ.

το πισω μερος των ηχειων ειναι αυτο

9879403600_1320404547.jpg

με rca δε το συνδεω?rca ειχε και η συσκευασια.

υπαρχει καποιο προβλημα αν παρω καλωδιο rca 10 μετρων?

Δημοσ.

τελευται ερωτηση παιδια,επισυναπτω μια φωτογραφια γιανα μπορεσετε να καταλαβετε

https://imageshack.com/i/neevzzj evzz.jpg

1)το κεντρικο ηχειο σκεφτομαι να το βαλω μεταξυ των δυο καφε ραφιων χαμηλοτερα απο τη τηλεοραση,και με ελαφρα κλυση προς τα πανω.

υπαρχει προβλημα που θα ειναι χαμηλα?

2)τα πλαγια ηχεια διαβασα οτι πρεπει να εχουν 60 εκατοστα διαφορα υψους  με το κεντρικο,αρα πρεπει οιπωσδηποτε να τα βαλω στο τοιχο?

η μπορω να τα ακουμπησω δεξια και αριστερα απο το κεντρικο?

Δημοσ.

Το κυριότερο δεν ειναι τοσο το ύψος του κεντρικού, οσο το ταίριασμα του με τα εμπρός. Θα πρεπει να ματσαριστουν συχνοτικα άλλα και σε level ώστε να συμπληρώνουν το ενα το άλλο. Πάντως εγω θα το έβαζα κάτω απο την tv να παιζει ελεύθερα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σου (απο οτι βλέπω) ομως ειναι οτι μάλλον θα εχεις πολυ στενή σκηνή. Τα εμπρός ηχεια θα ειναι πολυ κοντα στην tv. Το ιδανικό ειναι να σχηματίζουν ενα ισοσκελές τρίγωνο με την θέση της θέασης. Δηλαδή θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους οσο θα απέχουν διαγωνίως απο εσένα.

Δημοσ.

οποτε οσο πιο δεξια και αριστερα απο τη τηλεοραση γινεται,αρα θα τα βαλω στο τοιχο,αν τα βαλω στο τοιχο θα εχουν μεταξυ τους 2 μετρα αποσταση,οσο υπολογιζω να εχουν και τα πισω.ειμαι καλα?

οσο για το ταιριασμα λεω να παρω τον πανασονικ 923 με το mcacc να τα κανει μονο του,εχω ακουσει καλα λογια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...