Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω: Μια διαφάνεια των 5 ευρώ προστατεύει την οθόνη ή είναι σαν να μην φοράει διαφάνεια το κινητό και πρέπει να πάω σε ακριβότερες διαφάνειες των 20€; 

Δημοσ.

Μιλας για screenprotector ετσι;οποια και να παρεις ειναι το ιδιο,προσωπικα παντα,διοτι αν χτυπησει πολυ δυνατα οτι και να εχεις η ζημια θα γινει.

Απλα προστατευει απο την πολυ την χρηση,μικροεκδορες κλπ.

Αν το χτυπημα ειναι βαθυ,νομιζω οτι και να βαλεις θα αρπαξει η οθονη.εγω σε s3 των πεντε ευρω εχω αρκετο καιρο.

Δημοσ.

Εγώ στο προηγούμενο μου κινητό είχα zagg 25€. Τώρα που πήρα το lg g2 να βάλω μια 5άρα διαφάνεια ή να πάω πάλι στην ακριβή λύση.

Δημοσ.

Νομιζω οτι σου εξηγησα το σκεπτικο μου,και οτι τα extra χρηματα δεν θα σου προσφερουν κατι επιπλεον.Ψυχολογικα αν θελεις βαλε των 25.Εσυ ξερεις αυτα που μπορεις να διαθεσεις,και πως θα νοιωθεις καλυτερα.

Επειδη ομως εγω αλλαζω 2 φορες το χρονο,βαζω την φθηνη,και μου βγαινει και παλι τα μισα χρηματα.Μεχρι σημερα κανενα προβλημα.

Οποτε,σκεψου,και πραξε αναλογως.Ζελατινα η μια,ζελατινα και η αλλη.Αν περασει κατι αιχμηρο που θα σκισει την φθηνη,με τετοια δυναμη,θα περασει και την ακριβη.Εκτος κι αν εχει τετοιες ζελατινες που ειναι τοσο ισχυρες.

Προσωπικα ειχα και των 20 ευρω,επωνυμη,και χαραχθηκε ανετα.

Αν θελεις να εισαι οκ,βαλε στο κινητο φθηνη ζελατινα,και βαλτο σε μια θηκη δερματινη,οταν δεν το χρησιμοποιεις.Αυτο θα σου δωσει 100% προστασια,ακομη και αν σου πεσει.Η ζελατινα ειναι να μην φθειρεται απο την χρηση,και ψιλογρατζουνιες απο τα νυχια κλπ.

Αν σου πεσει επανω σε αιχμηρη μετρα,μπετον(αγρια υφη),και αλλα,η ζελατινα δεν θα σου το σωσει.

Εμενα επεσε σε μπετον δαπεδο,αλλα το ειχα σε δερματινη θηκη,και σε θηκη πλαστικη που το προστατευει περιφερειακα και απο πισω.Αυτα.Δηλαδη βαλε των 5(γνωμη μου),και τα υπολοιπα 20 παρε μια θηκη εξωτερικη δερματινη σαν πουγκακι που λεμε,ωστε αν σου πεσει απο τσεπη,αυτοκινητο κ.α,να μην παθει κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...