Silenzio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 καλημέρα παιδια, μου έφεραν ενα vaio να του κάνω φορματ και δε βρισκω ελληνικα windows 7 (home premium oa) να κατεβάσω (cd recovery δεν υπάρχει). γνωρίζει κανείς απο που θα τα κατεβάσω ? για original μιλαω. επίσης δε βρισκω drivers, ειναι το μοντελο sony vaio Model : PCG-71911M και product name: VPCEH3F1E αν γνωρίζει και κάποιος που θα βρω drivers με σώζει ! ευχαριστω.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 http://www.sony.gr/support/el/product/VPCEH3F1E_W/updates 1
magdalhnh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Original windows από Site: εδώ Για αλλαγή γλώσσας διαβάζεις Site: εδώ 1
Silenzio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις !! τα έβαλα να κατέβουν και ελπίζω ολα να πάνε καλα
arc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Original windows από Site: εδώ Για αλλαγή γλώσσας διαβάζεις Site: εδώ +1 για το Link με τα αυθεντικά untouched windows. Ο τρόπος αλλαγής γλώσσας δεν ενδείκνυται για αυθεντικά windows 7 γιατί ακυρώνει το κλειδί. Αντίθετα για vista δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν γνωρίζω (γιατί δεν το εχω δοκιμάσει) αν μετά την ακύρωση του κλειδιού ζητήσεις εκ νέου ενεργοποιηση με το ίδιο κλειδί και δεχτεί το κλειδι. @Silenzio Ρίξε ένα κράξιμο στον ιδιοκτήτη οτι δεν εχει φτιάξει recovery dvd. Απο εκεί και πέρα συμβουλέψου το manual γιατί στα περισσότερα laptop υπάρχει recovery partition που ενεργοποιείται με κάποιο πλήκτρο κατά την εκκίνηση (π.χ. F10). 1
Silenzio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 μμ τωρα προβληματιστηκα με αυτο που λες για την αλλαγή γλώσσας. τώρα στον ιδιοκτήτη τι να του πω, άσχετος τελείως ειναι (ισως και στο μαγαζι που το πηρε να επρεπε να τον ενημερώσουν) και μου το έφερε σε κατάσταση που δεν άνοιγε με άλλο τρόπο. πάντως επειδη ενα φορματ το έκανα ήδη ειδα οτι υπάρχει το παρτιτιον με το ρεκοβερυ αλλα δε φαινεται στα windows θα το δοκιμάσω αυτο με το f10 πο λες.
arc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειναι δουλειά του καταστήματος. Το γράφει στο manual και σε όλους τους υπολογιστές πετάει μηνύματα κατά τα πρώτα ανοιγματα (και περιοδικά αργοτερα) για να φτιαχτουν τα recovery dvd. Μάλιστα άλλοι κάνουν κάτι ακομα πιο ηλίθιο. Μολις πάρουν τον υπολογιστή, κάνουν νεο format για να περάσουν σπασμένα windows ultimate (λες και θα τους φανουν πιο χρήσιμα σε σχέση με τα home pro) και σβήνουν και το recovery partition για το χώρο. Δεν ξέρω αν είναι το F10 στη συγκεκριμένη μάρκα. Δες το manual (θα ειναι εκει που ειναι και οι drivers) για το πλήκτρο και τη διαδικασία. 1
magdalhnh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε και Site: αυτόν τον τρόπο για την αλλαγή γλώσσας @arc δεν γνώριζα ότι ακυρώνει το κλειδί των windows η αλλαγή γλώσσας με το vistalizator edit: τα πακέτα γλώσσας είναι εδώ http://www.mydigitallife.info/windows-7-sp1-mui-language-packs-official-direct-download-links/ επειδή όμως είναι σε μορφή exe και χρειάζεσαι cab μπορείς να τα αλλάξεις με το exe2cab utility που θα το βρεις εδώ http://www.froggie.sk/dvd.html 1
pedrojay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει το vistalizator σε 6-7 περιπτώσεις με win7 και δεν είχα πουθενά πρόβλημα με το κλειδί. Βλέπω βέβαια κάποιες λίγες αναφορές γκουγκλάροντας αλλά δεν νομίζω οτι είναι γενικότερο θέμα.
arc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει το vistalizator σε 6-7 περιπτώσεις με win7 και δεν είχα πουθενά πρόβλημα με το κλειδί. Βλέπω βέβαια κάποιες λίγες αναφορές γκουγκλάροντας αλλά δεν νομίζω οτι είναι γενικότερο θέμα. Το κρατώ για μελλοντικές δοκιμές. Μιλάμε πάντα για αυθεντικά κλειδια, έτσι; Μήπως ήταν volume licence keys και οχι oem keys; Στην χειρότερη βαζω τα win, κανω cloning, δοκιμαζω vis/tor και αν δεν δουλέψει το cloning να ειναι καλα.
pedrojay Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ναι,αναφέρομαι σε windows κατεβασμένα με τα official iso και ενεργοποιημένα με το ΟΕΜ κλειδάκι του καθενός.Όπως το σκέφτεσαι δεν έχεις να χάσεις τίποτα,οπότε δοκίμασε αν θες όποτε χρειαστεί,καλή θα είναι μια ακόμα άποψη. Πάντως αν ήταν τόσο γενικό το θέμα που λες,πιστεύω θα είχε "βουήξει" το διαδίκτυο και δεν θα προτεινόταν τόσο το πρόγραμμα,εγώ με γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα πάρα πολλές αναφορές ώστε να συνιστούν κανόνα.Αν έχεις δει κάτι περισσότερο δώσε κανένα λινκ,γιατί το χρησιμοποιώ τακτικά το πρόγραμμα σε φίλους που εξυπηρετώ και δεν έχω όρεξη να μπλέκω σε μπελάδες
Silenzio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 παιδιά τελικά με το f10 μου δούλεψε και ήρθε το λαπτοπ στις εργοστασιακες ρυθμίσεις του ! ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια, τον άλλο τρόπο δε τον δοκιμασα με αλλαγη γλώσσας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα