ntg1980 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ερώτηση:Από τότε που άλλαξα τη κάρτα γραφικών μου (είχα πριν μια παλιότερη της NVidia που τα'φτυσε),κάθε φορά που κατεβάζω και κάνω εγκατάσταση updates των driver της, στη συνέχεια ώσπου να κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής, δε βλέπω... τίποτα στην οθόνη μου.Αλλάζει αυτόματα η ανάλυση εικόνας όσο γίνεται η εγκατάσταση (κάτι που βρίσκω φυσιολογικό), όμως το πρόβλημα είναι ότι δε γίνονται απλά όλα τα εικονίδια μεγαλύτερα, αλλά γεμίζει με πολύχρωμες γραμμές η οθόνη σε τέτοιο βαθμό, που δε μπορώ να ξεχωρίσω ούτε που είναι το start button, ούτε καν αν όντως έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση! Τα πάντα θολώνουν, γίνονται τεράστια και επικρατεί ένα χάος χρωμάτων, με γραμμές οριζόντιες επί της οθόνης που κινούνται συνεχώς.Η εικόνα δεν επανέρχεται μετά την εγκατάσταση! Απαιτείται restart του υπολογιστή, ώστε να επανέλθει. Μάλιστα και κατά τη διάρκεια του restart, η εικόνα τερματισμού λειτουργίας των windows, ως και το σβήσιμο (μαύρη οθόνη) τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το system restart, συνοδεύεται απ'το ίδιο πανηγύρι.Με το που ξαναξεκινάει ο υπολογιστής, όλα σταματάνε!Έχω κάνει πλήρη απεγκατάσταση των drivers κι εκ νέου εγκατάσταση... τα ίδια.Έχω επιλέξει από αυτόματη εγκατάσταση (αναβάθμιση), ως και προσαρμοσμένη με κλικ να γίνει πρώτα κατάργηση της προηγούμενης... δεν αλλάζει τίποτα!Να πω ότι είναι προβληματική η κάρτα? Δεν είναι, επειδή δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αμέσως μετά την επανεκκίνηση και όλα λειτουργούν ρολόι.Γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα?
Hawk7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αυτο σου το κανει στα τελευταια drivers,ή σε ολες τις εκδοσεις; Βαλε αυτα τα drivers clean,και ξαναδες το. http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/66697/en-us Eπελεξε εσυ την εκδοση 32 bit,64 bit γιατι δεν ξερω τι λειτουργικο εχεις.
ntg1980 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 @ Thanos1972 Είναι η Ge Force GT 440 (το γράφω και στον τίτλο του topic) Αυτο σου το κανει στα τελευταια drivers,ή σε ολες τις εκδοσεις; Βαλε αυτα τα drivers clean,και ξαναδες το. http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/66697/en-us Eπελεξε εσυ την εκδοση 32 bit,64 bit γιατι δεν ξερω τι λειτουργικο εχεις. Μου το κάνει σε όλες τις εκδόσεις, από τότε που ξεκίνησε να υποστηρίζεται το Game Ready Driver,για το οποίο η NVidia "βομβαρδίζει κυριολεκτικά" με updates τη συγκεκριμένη κάρτα(κάθε τόσο υπάρχει μια νέα διαθέσιμη ενημέρωση).Αντιλαμβάνομαι πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν?Παίζει!Έχω Vista Ultimate x64, αλλά κι ο ανιψιός μου που έχει 7 Ultimate x64, αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Άρα ή φταίνε τα 64 bit Windows (που δε το πιστεύω) ή φταίνε γενικά τα updates της NVidia.Το link που μου έδωσες, μου δίνει το GeForce 327.23 driver.Nα κάνω εγκατάσταση αυτό?
Hawk7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Nα κάνω εγκατάσταση αυτό? Kανε μια δοκιμη με αυτη την εκδοση. http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/66701/en-us Απο φιλο,βλεπω οτι μετα απο αυτη την εκδοση η nvidia τα εκανε σκ@@α με τα drivers. Παρομοια προβληματα στην εκκινηση με μοβ,ροζ,γραμμες,τελειως η οθονη ροζ,αλλοτε παλι ροζ,και δεν συμμαζευεται.Γι'αυτο σου λεω.Του εβαλα αυτα,και δεν του δημουργησε ξανα προβλημα.
ntg1980 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μόλις το δοκιμάσω (επειδή τώρα δε γράφω απ'τον υπολογιστή μου), θα σου πω.Σ'ευχαριστώ!
Zapee995 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Οταν τους κανεις εγκατασταση μη πατησεις express install αλλα customized (ή καπως ετσι) και να επιλεξεις στο κατω μερος του παραθυρου το clean install. Μηπως και....
ntg1980 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Το δοκίμασα.Πλήρη απεγκατάσταση των drivers της NVidia, σβήσιμο φακέλων από τα προγράμματα και καθάρισμα με ccleaner.Αποτέλεσμα:Μόλις έγιναν εγκατάσταση οι drivers, τσίρκο! Αν δε κάνεις επανεκκίνηση, νομίζεις πως έχει σπάσει η οθόνη σου!Λειτουργούν 100% σωστά, αλλά ΜΟΝΟ αμέσως μετά την επανεκκίνηση.Παρόλα αυτά δε δικαιολογείται να δημιουργούν τέτοιο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση.Κάνω restart στα τυφλά και αφήνω τον υπολογιστή ένα τέταρτο σ'αυτή τη κατάσταση, επειδή δεν είμαι καν σε θέση να διαβάσω αν έχει ολοκληρωθεί το update!Είναι στάνταρ πρόβλημα της NVidia, ενδεχομένως με προβλήματα συμβατότητας σε συγκεκριμένους υπολογιστές που δεν διορθώνονται, αν δε γίνει restart, ώστε να λειτουργήσουν οι drivers σωστά.Εξού και τα συνεχόμενα updates (σχεδόν κάθε 3 εβδομάδες κι από ένα)!Ίσως γι'αυτό και το Game Ready Driver της συγκεκριμένης κάρτας προχωράει από beta σε beta, επειδή τους δημιουργεί θέματα.Τέλος πάντων. Εν αναμονή της λύσης λοιπόν από πλευράς NVidia.Ευχαριστώ πάντως παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα