Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Χθες απο το σπιτι δεν με συνεδεε με κανενα τροπο ο ie ενω με firefox εμπαινα Ζηταγα αλλαγη κωδικου αλλα τιποτα Οταν ζηταμε μονο αλλαγη κωδικου συμπληρωνουμε και τα πεδια με το email μας ?
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ότι εκείνο το "Η" που εμφανίζεται στο «Ψευδώνυμο λογαριασμού -Η- Email Διεύθυνση» είναι διαζευκτικό (θα έπρεπε να έχει τόνο δηλαδή). Ή το ένα ή το άλλο, μάλλον. Τώρα πώς μπήκες, με Firefox ή με IE;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μπηκα με ie μετα απο 4 -5 αιτηματα αλλαγης κωδικου που δεν με εβαζαν.. Καποια στιγμη με κλειδωσε για 15 λεπτα..Θα ξαναδοκιμασω.. Ευχαριστω edit Ενταξει τωρα ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν μπορω να συνδεθω εδω με τιποτα με ie 10 οτι και αν εκανα απο διαγαρφες ιστορικου κοπ κλπ κλπ κλπ Σε αλλα forum δεν εχω προβλημα ουτε εδω με firefox Τι μπορει να φταιει παιδια ?
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δε νομίζω να είναι πρόβλημα γενικότερο του IE10. Μόλις δοκίμασα και συνδέθηκα κανονικά. Μήπως έχεις πρόσβαση και σε κάποιο άλλο μηχάνημα με IE10 για να δοκιμάσεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειπα οτι ειναι γενικοτερο ..Στην δουλεια μπηκα κανονικα αλλα τι αλλο να κανω ???
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 ΟΚ, για δες αυτό: http://support.microsoft.com/kb/923737/el Αν το κάνεις, μην ξεχάσεις να επιλέξεις και τη «Διαγραφή προσωπικών ρυθμίσεων».
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ηταν....Σε ευχαριστω πολυ...Ολα ξεκινησαν απο οταν ζητησα αλλαγη κωδικου εδω και τρεμω να τιν ξανααλλαξω απο αυττον που μου εδωσε το συστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα