Nihilist Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας. Παρέλαβα προ ολίγων ωρών ένα LG G2 και έχω 2 προβλήματα. 1. Αναγνωρίζει την ΣΙΜ αλλά όχι τον αριθμό μου2. Στην κάμερα αν έχεις την κανονικό τρόπο λήψης φαίνεται σαν να ναι στο νυχτερινό mode και αν κουνήσεις την οθόνη, η κάμερα ανταποκρίνεται μετά από λίγο. Γνωρίζει κανείς κάποια λύση για αυτά τα 2 προβλήματα;
stamatinho Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 <p>Γεια σας. Παρέλαβα προ ολίγων ωρών ένα LG G2 και έχω 2 προβλήματα. <br> 1. Αναγνωρίζει την ΣΙΜ αλλά όχι τον αριθμό μου<br> 2. Στην κάμερα αν έχεις την κανονικό τρόπο λήψης φαίνεται σαν να ναι στο νυχτερινό mode και αν κουνήσεις την οθόνη, η κάμερα ανταποκρίνεται μετά από λίγο. <br><br> Γνωρίζει κανείς κάποια λύση για αυτά τα 2 προβλήματα;</p> Εγω λεω να το πας πισω οπως το πηρες.Δεν ειναι φυσιολογικα ολα αυτα.Επισης τσεκαρε και το imei αν ειναι οκ. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Nihilist Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Όλα καλά μου τα εμφανίζει στο imei.info. Τι πρέπει να προσέξω συγκεκριμένα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα