Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω ένα θέμα με το σκληρό δίσκο, δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό.

ανοίγω το δίσκο επιλέγω όλα τα αρχεία και βλέπω ~20gb δεσμευμένα,

κάνω δεξί κλικ στο σκληρό βλέπω ~42gb δεσμευμένα.. :/

τι μπορεί να παίζει εδώ??

υγ δεν έχω κρυφά αρχεία..το μόνο που είχα βάλει το virtualbox για να περάσω ένα λειτουργικό αλλά το έκανα απεγκατασταση.

ορίστε και μια φώτο μετά απο πολλά ρεσταρτ μπας και..

καμιά ιδέα? 

το πισι εχει 2 δισκους ενα ssd kai ενα hdd το πρόβλημα το εχω στον ssd που είναι και ο δίσκος εκκίνησης

post-224808-0-46177300-1383867236_thumb.jpg

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλα πραγματα τα οποια καταναλώνουν χωρητικοτητα στο δισκο και δεν φαινονται....

Για παραδειγμα.....

-Το αρχειο που κραταει τα δεδομενα για το hytbernation (συνήθως ισο με την ποσοτητα της ραμ)

-paging file

-restore points

και αρκετα άλλα...

Δημοσ.

Αν εννοεις ραμ 12gb

Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι ραμ εννοω... 

Τσακα τσακα μονο το hyberfil.sys των windows ειναι 12GB βαλε και τα υπολοιπα που σου είπα και τα εφτασες τα 20GB

Δημοσ.

Την ιδια απορια ειχα και εγω. Και στα 3 partition του εσωτερικου μου δισκου αλλα και στον εξωτερικο εχω διαφορα καπου στα 20-27GB. Δεν μπορω καπως να κερδισω αυτο τον χωρο ή ειναι δεσμευμενος και δεν γινετε τιποτα?

Δημοσ.

Εγω πιστευα οτι θα ειχα κανει καμια βλακεια με το virtualbox και μου δεσμευσε αδικα το δισκο, αλλα οπως ειπα το εχω κανει απεγκατασταση,

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτο που μπορεί να γίνει ειναι αν είστε με Windows 7 και πριν να απενεργοποιηθεί το hybernation αν δεν το χρειάζεστε , να μετακινηθεί το paging filé σε άλλο δίσκο , και να διαγράφουν και απ ενεργοποιηθούν τα restore points. Το τελευταίο δεν το προτείνω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...