vaggstef Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 παιδιά έχω ένα θέμα με το σκληρό δίσκο, δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό. ανοίγω το δίσκο επιλέγω όλα τα αρχεία και βλέπω ~20gb δεσμευμένα, κάνω δεξί κλικ στο σκληρό βλέπω ~42gb δεσμευμένα.. :/ τι μπορεί να παίζει εδώ?? υγ δεν έχω κρυφά αρχεία..το μόνο που είχα βάλει το virtualbox για να περάσω ένα λειτουργικό αλλά το έκανα απεγκατασταση. ορίστε και μια φώτο μετά απο πολλά ρεσταρτ μπας και.. καμιά ιδέα? το πισι εχει 2 δισκους ενα ssd kai ενα hdd το πρόβλημα το εχω στον ssd που είναι και ο δίσκος εκκίνησης
WalkerSW Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχουν πολλα πραγματα τα οποια καταναλώνουν χωρητικοτητα στο δισκο και δεν φαινονται.... Για παραδειγμα..... -Το αρχειο που κραταει τα δεδομενα για το hytbernation (συνήθως ισο με την ποσοτητα της ραμ) -paging file -restore points και αρκετα άλλα...
vaggstef Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αρα ειναι φυσιολογικο 20+ gb διαφορα;; Sent from my iPhone using Insomnia
WalkerSW Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ποση μνημη έχεις? Αν θες να δεις ακριβώς τι σου τρώει την χωρητικότητα... βαλε το windirstat.
vaggstef Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αν εννοεις ραμ 12gb Sent from my iPhone using Insomnia
WalkerSW Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αν εννοεις ραμ 12gb Sent from my iPhone using Insomnia Ναι ραμ εννοω... Τσακα τσακα μονο το hyberfil.sys των windows ειναι 12GB βαλε και τα υπολοιπα που σου είπα και τα εφτασες τα 20GB
Caiden Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Την ιδια απορια ειχα και εγω. Και στα 3 partition του εσωτερικου μου δισκου αλλα και στον εξωτερικο εχω διαφορα καπου στα 20-27GB. Δεν μπορω καπως να κερδισω αυτο τον χωρο ή ειναι δεσμευμενος και δεν γινετε τιποτα?
vaggstef Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εγω πιστευα οτι θα ειχα κανει καμια βλακεια με το virtualbox και μου δεσμευσε αδικα το δισκο, αλλα οπως ειπα το εχω κανει απεγκατασταση, Sent from my iPhone using Insomnia
WalkerSW Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αυτο που μπορεί να γίνει ειναι αν είστε με Windows 7 και πριν να απενεργοποιηθεί το hybernation αν δεν το χρειάζεστε , να μετακινηθεί το paging filé σε άλλο δίσκο , και να διαγράφουν και απ ενεργοποιηθούν τα restore points. Το τελευταίο δεν το προτείνω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα