Insane21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σημερα στα καλα καθουμε ενω επαιζα στο Pc της υπογραφης μου κολησαι το pc του εκανα restart και μετα απο λιγο ενω συνεχυσα να παιζω μου πεταξε μπλε οθονη και πανω ελεγε memory_management μεχρι στιγμης μου το εχει κανει γυρω στις 7-8 φορες καποιος που να ξερει τι ακριβος συμβενει με το pc να μου πει??
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Yeap, αρκει να αφιερωσεις το χρονο που χρειαζεται 1
Insane21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εκανα τεστ με το memory diagnostics τον windows και δεν βγαζουν καποιο σφαλμα στις ram η μπλε οθονη μου βγαζει 0x0000001a εσβησα καποια παιχνιδια και προγραμματα που εκανα εγκατασταση σημερα και δεν μου ξανα πεταξε καποια μπλε οθονη
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μπορει να έφταιγε και καποιο παιχνίδι δούλεψε το λιγεσ μερες ετσι και βλέπεις
Insane21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα!! μετα απο αρκετο καιρο σημερα μου πεταξε ακριβος το ιδιο blue screen 0x0000001a memory managment... δεν μπορω να βγαλω καποια ακρη... :/ 1 μηνα τωρα δουλευε χωρις κανενα προβλημα
SPANK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ποιο ασφαλές συμπέρασμα αν υπάρχει θέμα με την ram ειναι να κανεις ενα memtest http://www.memtest.org/ για 2 ώρες περίπου
Insane21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 θεμα με ραμ ειναι δηλαδη?? γιατι βρησκω οτι κατι τρεχει με το ntoskrnl.exe
Insane21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 το αφησα 8 ωρες και δεν εβγαλε κανενα προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα