kpzblack58 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα και θα με βοηθουσε παρααα πολυ οποιαδηποτε αποψη γι αυτα τα κινητα ωστε να καταληξω καπου ! http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/compare.eg?selectedCategoryId=93 Συμφωνα με τη συγκριση αυτη το core δεν εχει videoκληση αρα και μπροστινη καμερα πραγμα που θελω, σωστα?
kataramenos32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Πες μας τι ζητας ακριβως απο το smartphone σου για να σου πουμε αν θα πας σε android η windows
kpzblack58 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Πες μας τι ζητας ακριβως απο το smartphone σου για να σου πουμε αν θα πας σε android η windows παραθετω τα εξης : να μπαινει ιντερνετ χωρις να μου βγαζει την ψυχη , να ναι ωραιο εμφανισιακα , να χει 4+ ιντσες οθονη, καλη καμερα /μπροστινη καμερα για σκυπε και βιντεοκλησεις , να μην κολαει(ενα απο τα κυριοτερα) , να παιρνει παιχνιδακια (οχι οτι θα το τιγκαρω κιολας) , να παιζει καμια ταινιουλα αν γινεται , ραδιοφωνο / καλο ηχειο , καλο ακουστικο ....αυτα πανω κατω.... λογω οικονομικου ειμαι αναμεσα σε αυτα δυο κινητα , core και το νοκια , οποτε θα θελα τις συμβουλες σας απο προσωπικη πειρα ή γενικες αποψεις.
YngwieMalmsteen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Για τη χρήση που ανέφερες, αν δεν έχεις πρόβλημα με τα WP8, πας φουριόζος για 820. Χωρίς συζήτηση...
michalisv Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 παραθετω τα εξης : να μπαινει ιντερνετ χωρις να μου βγαζει την ψυχη , να ναι ωραιο εμφανισιακα , να χει 4+ ιντσες οθονη, καλη καμερα /μπροστινη καμερα για σκυπε και βιντεοκλησεις , να μην κολαει(ενα απο τα κυριοτερα) , να παιρνει παιχνιδακια (οχι οτι θα το τιγκαρω κιολας) , να παιζει καμια ταινιουλα αν γινεται , ραδιοφωνο / καλο ηχειο , καλο ακουστικο ....αυτα πανω κατω.... λογω οικονομικου ειμαι αναμεσα σε αυτα δυο κινητα , core και το νοκια , οποτε θα θελα τις συμβουλες σας απο προσωπικη πειρα ή γενικες αποψεις.Παιχνίδια και γενικά τέτοιου είδους εφαρμογές δεν έχει παρά πολλές το Windows store.Γενικά δες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια του wp store εδώ http://www.windowsphone.com/el-gr/storeΓια να δεις αν οι εφαρμογές που χρειάζεσαι είναι διαθέσιμες.
kataramenos32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα και θα με βοηθουσε παρααα πολυ οποιαδηποτε αποψη γι αυτα τα κινητα ωστε να καταληξω καπου ! http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/compare.eg?selectedCategoryId=93 Συμφωνα με τη συγκριση αυτη το core δεν εχει videoκληση αρα και μπροστινη καμερα πραγμα που θελω, σωστα? Αν μπορεις να κανεις μια μικρη υπεβαση και να πας στο 920 θα ειναι οτι καλυτερο(αρχοντας θα εισαι ).Βλεπω οτι δεν εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη.Αλλιως και εγω προτεινω 820 γιατι τα android των 200€ δεν αξιζουν και πολλα δυστυχως 1
kpzblack58 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αν μπορεις να κανεις μια μικρη υπεβαση και να πας στο 920 θα ειναι οτι καλυτερο(αρχοντας θα εισαι ).Βλεπω οτι δεν εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη.Αλλιως και εγω προτεινω 820 γιατι τα android των 200€ δεν αξιζουν και πολλα δυστυχως Γιατι δεν αξιζουν ομως τα android?
kataramenos32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Γιατι δεν αξιζουν ομως τα android? Γιατι το android ειναι πιο απαιτητικο λογισμικο και σε συσκευες με χαμηλα specs δεν τρεχει smooth και ειδικα μετα απο καποιο καιρο αν δεν βαλεις καμια custom rom για να φυγει η σαβουρα κατανταει πολυ κουραστικο ενω τα windows ειναι πιο smooth ακομα και σε lower range συσκευες
kostasff Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Αν μπορεις να κανεις μια μικρη υπεβαση και να πας στο 920 θα ειναι οτι καλυτερο(αρχοντας θα εισαι ).Βλεπω οτι δεν εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη.Αλλιως και εγω προτεινω 820 γιατι τα android των 200€ δεν αξιζουν και πολλα δυστυχως Ακριβώς αυτό. Με μισό κλικ παραπάνω παίρνεις το 920 και αυτο θα σε αποζημιώσει με την κάμερά του. Ασε που δεν θα χρειαστείς κάρτα μνήμης... Υ.Γ. Kataramenos, απο το paokmania είσαι??
kataramenos32 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Ακριβώς αυτό. Με μισό κλικ παραπάνω παίρνεις το 920 και αυτο θα σε αποζημιώσει με την κάμερά του. Ασε που δεν θα χρειαστείς κάρτα μνήμης... Υ.Γ. Kataramenos, απο το paokmania είσαι?? Δεν εχω ιδεα τι ειναι το paokmania
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα