Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy core vs nokia lumia 820 !!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα και θα με βοηθουσε παρααα πολυ οποιαδηποτε αποψη γι αυτα τα κινητα ωστε να καταληξω καπου ! http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/compare.eg?selectedCategoryId=93 Συμφωνα με τη συγκριση αυτη το core δεν εχει videoκληση αρα και μπροστινη καμερα πραγμα που θελω, σωστα?

Δημοσ.

Πες μας τι ζητας ακριβως απο το smartphone σου για να σου πουμε αν θα πας σε android η windows

παραθετω τα εξης : να μπαινει ιντερνετ χωρις να μου βγαζει την ψυχη , να ναι ωραιο εμφανισιακα , να χει 4+ ιντσες οθονη, καλη καμερα /μπροστινη καμερα για σκυπε και βιντεοκλησεις , να μην κολαει(ενα απο τα κυριοτερα) , να παιρνει παιχνιδακια (οχι οτι θα το τιγκαρω κιολας) , να παιζει καμια ταινιουλα αν γινεται , ραδιοφωνο / καλο ηχειο , καλο ακουστικο ....αυτα πανω κατω.... λογω οικονομικου ειμαι αναμεσα σε αυτα δυο κινητα , core και το νοκια , οποτε θα θελα τις συμβουλες σας απο προσωπικη πειρα ή γενικες αποψεις.

Δημοσ.

παραθετω τα εξης : να μπαινει ιντερνετ χωρις να μου βγαζει την ψυχη , να ναι ωραιο εμφανισιακα , να χει 4+ ιντσες οθονη, καλη καμερα /μπροστινη καμερα για σκυπε και βιντεοκλησεις , να μην κολαει(ενα απο τα κυριοτερα) , να παιρνει παιχνιδακια (οχι οτι θα το τιγκαρω κιολας) , να παιζει καμια ταινιουλα αν γινεται , ραδιοφωνο / καλο ηχειο , καλο ακουστικο ....αυτα πανω κατω.... λογω οικονομικου ειμαι αναμεσα σε αυτα δυο κινητα , core και το νοκια , οποτε θα θελα τις συμβουλες σας απο προσωπικη πειρα ή γενικες αποψεις.

Παιχνίδια και γενικά τέτοιου είδους εφαρμογές δεν έχει παρά πολλές το Windows store.Γενικά δες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια του wp store εδώ http://www.windowsphone.com/el-gr/store

Για να δεις αν οι εφαρμογές που χρειάζεσαι είναι διαθέσιμες.

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα και θα με βοηθουσε παρααα πολυ οποιαδηποτε αποψη γι αυτα τα κινητα ωστε να καταληξω καπου ! http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/compare.eg?selectedCategoryId=93 Συμφωνα με τη συγκριση αυτη το core δεν εχει videoκληση αρα και μπροστινη καμερα πραγμα που θελω, σωστα?

Αν μπορεις να κανεις μια μικρη υπεβαση και να πας στο 920 θα ειναι οτι καλυτερο(αρχοντας θα εισαι :P ).Βλεπω οτι δεν εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη.Αλλιως και εγω προτεινω 820 γιατι τα android των 200€ δεν αξιζουν και πολλα δυστυχως

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορεις να κανεις μια μικρη υπεβαση και να πας στο 920 θα ειναι οτι καλυτερο(αρχοντας θα εισαι :P ).Βλεπω οτι δεν εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη.Αλλιως και εγω προτεινω 820 γιατι τα android των 200€ δεν αξιζουν και πολλα δυστυχως

Γιατι δεν αξιζουν ομως τα android?

Δημοσ.

Γιατι δεν αξιζουν ομως τα android?

Γιατι το android ειναι πιο απαιτητικο λογισμικο και σε συσκευες με χαμηλα specs δεν τρεχει smooth και ειδικα μετα απο καποιο καιρο αν δεν βαλεις καμια custom rom για να φυγει η σαβουρα κατανταει πολυ κουραστικο ενω τα windows ειναι πιο smooth ακομα και σε lower range συσκευες

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Με μισό κλικ παραπάνω παίρνεις το 920 και αυτο θα σε αποζημιώσει με την κάμερά του. Ασε που δεν θα χρειαστείς κάρτα μνήμης...

Υ.Γ. Kataramenos, απο το paokmania είσαι??:)

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Με μισό κλικ παραπάνω παίρνεις το 920 και αυτο θα σε αποζημιώσει με την κάμερά του. Ασε που δεν θα χρειαστείς κάρτα μνήμης...

Υ.Γ. Kataramenos, απο το paokmania είσαι??:)

Δεν εχω ιδεα τι ειναι το paokmania :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...