Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν λεμε βγανει η μαπταρια ,ενοουμε να το βγαζεις οπως το galaxy και στα αλλα κινητα,οχι με κατσαβιδακι torx οπως στο iphone .Το ξερουμε οτι ειναι ευκολο,αλλα μιλαμε παντα για εργοστασιο.Παντου βγαινει η μαπταρια.

Οσο γιατ τον φιλο,οχι φιλε μην το παρεις ,ειναι πιο αργα και απο τον θανατο πλεον,ασε που σε λιγο καιρο ουτε προγραμματα δεν θα μπορειθς να βαλεις[οπως εγινε με το 3g που πλεον δεν υποστηριζουν τα προγραμματα 4.1.3 ios].

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
  • Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιά χαρά είναι το 3 Gs και σε εφαρμογές και σε απόδοση,ιδίως στο καινούργιο ios 6.1.3,που γίνεται πανεύκολα semitethered.

Άμα το βρεις κάτω από 90€,είναι ευκαιρία και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε απ' τα υπόλοιπα αδερφάκια του.

Άποψή μου.

Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει. Οπως σου ειπαν ειναι πλεον πολυ παλιο κινητο.. ασε που το ios πλεον εχει αρκετα μεγαλες διαφορες σε σχεση με το πως ηταν τοτε. Πεταμενα λεφτα

Δημοσ.

Αν είναι σε καλή κατάσταση, με 80€ πάρτο με κλειστά μάτια, κανε την πλάκα σου με το iOS κ ασε τους υπόλοιπους να λένε σοφιστίες..

Πες ότι βγηκες ένα βράδυ για 4-5 ποτα,κλάιν..

Μεταξύ άλλων έχω 2 κ ξέρω.. Η οθόνη όσον αφορά το touch, ακόμη κ 5 χρόνων κινητό ,βάζει κάτω πολλα νέα μοντέλα με android...

έκδοση iOS 5.1.1, μην βάλεις νεότερη στο 3GS

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το σκέφτομαι ακόμα...Επειδή θέλω και κάτι που να του αλλάζω τα φώτα σκέφτομαι ή αυτό ή κανά PS2 μεταχειρισμένο να του βγάλω τα μάτια.

Δημοσ.

χαχαχα μιλαμε για την πιο ακυρη συγκριση εβερ.παρε καλυτερα το ps2 να παιζεις σοβαρα παιχνιδια και οχι μονο τυπου ungry birds     

Δημοσ.

χαχαχα μιλαμε για την πιο ακυρη συγκριση εβερ.παρε καλυτερα το ps2 να παιζεις σοβαρα παιχνιδια και οχι μονο τυπου ungry birds     

Το ξέρω αλλά δεν θέλω κάτι να παίζω παιχνίδια,έχω το PC για αυτήν την δουλειά θέλω κάτι που να σηκώνει πολύ tuning και modding για αυτό κλείνω μάλλον προς το PS2.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε κανενα iphone δεν βγαινει η μπαταρια.

Υπαρχουν 4αρια στα 160-170 ευρω μην βλεπεις κατι τιμες 200+ ειναι οτι ναναι.

Καλημέρα και από μένα πιο πάνω διάβασα οτι υπάρχει iPhone 4 με 160. 180 ευρώ που ρε παιδιά θέλω ενα

Δημοσ.

Καλημέρα και από μένα πιο πάνω διάβασα οτι υπάρχει iPhone 4 με 160. 180 ευρώ που ρε παιδιά θέλω ενα

Πλέον οι γκόμενες γουστάρουν Note ή Iphone 5s. Τζάμπα λεφτά θα πετάξεις στο 4άρι. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ήδη iphone αλλά επειδή πήρα καρτούλα SIM για τα επαγγελματικά τηλέφωνα θα έπαιρνα ένα 3GS ή και 3G ακόμα αν ήθελα να κάνω ΜΟΝΟ αυτό, εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις και μηνύματα. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Όχι ότι δεν αντέχει, αλλά είναι υπερβολικά αργό και δεν έχει κανένα νόημα πλέον. 

Παρόλο που υπάρχουν καλύτερα (πιο γρήγορα) τηλέφωνα από το 3GS πλέον σε αυτά τα χρήματα, εγώ θα έπερνα το 3GS επειδή έχω συνηθίσει το interface αλλά και πάλι ξαναλέω μόνο για δεύτερο τηλέφωνο. Αν το θες για πρώτο, όχι δεν αξίζει.

Δημοσ.

Καλή είναι η τιμή, αν ειναι σε καλή κατάσταση παρτο τρεχοντας. Έχω ένα εδώ το οποίο είνακ αγορασμένο Δεκέμβρη 2009 και η μπαταρια σούπερ, παίζει ένα σκασμό παιχνίδια ο μικρός και όταν χρειάστηκε σα δεύτερο μερικές φορές είναι άριστο. Με την 6.1.3

Καντο αξιζει

Sent from somewhere using something

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...