Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει να παρει καποιος το iphone 3gs για 80 ευρω μεταχειρισμενο σε πολυ καλη κατασταση;

Αν δεν εχει προβληματα με μπαταρια και δεν εχει γρατζουνιες ναι αξιζει.

Αμα δεν το παρεις πες μου εμενα να το παρω με ενδιαφερει

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πάντως πως δεν αξίζει. Το κινητό είναι πολύ παλιό, χωρίς εγγύηση με μπαταρία που δεν αλλάζει και σιγά σιγά θα πέφτει η απόδοση της. Εκτός απ'αυτά το 3gs είναι πλέον πολύ αργό με πάρα πολλά lags.Δεν είπες όμως τι χρήση θα κάνεις :)

Δημοσ.

Όταν λες λίγα παραπάνω για το iphone 4 πόσα εννοείς γιατί εγώ δεν το έχω βρει κάτω από 200 ευρώ.Το θέλω έτσι για να πάρω μια γνώμη iOS και για να παίξω κανά Angry Birds,Hill Climb κτλ.Στο 4 βγαίνει η μπαταρία;

Δημοσ.

Σε κανενα iphone δεν βγαινει η μπαταρια.

Υπαρχουν 4αρια στα 160-170 ευρω μην βλεπεις κατι τιμες 200+ ειναι οτι ναναι.

Δημοσ.

Ναι αλλά για την 5άρα κάμερα (και την καλύτερη οθόνη) δεν μπορώ να δώσω τα διπλάσια λεφτά.Άσε που σε graphics performance θα είναι κατώτερο του 3GS.

Δημοσ.

Το 4 πως θα είναι χειρότερο του 3gs σε graphics performance;

Λόγοι για να μην το πάρεις:

1) Είναι 4 γενιές πίσω από το τωρινό 5s.Όχι 1-2 αλλά 4.

2) Η μπαταρία του θα είναι πολύ παλιά και λογικά έχει πάρει τον δρόμο της για πτώση απόδοσης

3) Δεν τρέχει το IOS 7 ενώ είχε παρατηρηθεί και αρκετό lag στις εκδόσεις του ios 6

4) Δεν έχει εγγύηση και είναι σίγουρα κινητό μεγαλύτερο του έτους,πιθανότερο θα είναι 2 ετών άρα εχει αυξημένες πιθανότητες να αφήσει τελευταία πνοή σύντομα.

Γενικά αν σου περισσεύουν χρήματα μπορείς να το πάρεις. Το πιο λογικό πάντως είναι ότι δεν θα το ευχαριστηθείς. Κοίτα κατά τη γνώμη μου σε ένα Lumia 520 να έχεις ένα αξιοπρεπές κινητό σε καλή τιμή. Απότι είδα κυκλοφορεί και αρκετά φτηνά στις αγγελίες σε κατάσταση καινουργιου κοντά στην τιμή που το θέλεις κιολας.

Δημοσ.

Θα είναι κατώτερο μιας και το 4 έχει την ίδια ακριβώς GPU με το 3GS αλλά έχει όμως πολύ μεγαλύτερη ανάλυση οπότε θα υπάρχει δραματική πτώση στις επιδόσεις.Για το Lumia 520 το σκέφτηκα αλλά ακόμα προτιμώ το iPhone επειδή θέλω να πάρω μια γεύση από iOS κυρίως

Δημοσ.

Το 4 έχει σαφώς καλύτερο επεξεργαστή και 2πλάσια Ram. Δική σου απόφαση φυσικά τι θα αγοράσεις αλλά μην έχουμε και αυταπάτες ότι το 3gs είναι καλύτερο κάπου από το επόμενο μοντέλο.

+ότι έχει και κάμερα μπροστά και φλας στη φωτογραφική του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...