SakisProHD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Γεια σε όλους,σύντομα θα είμαι κάτοχος ενός iPhone 3GS και έχω κάποιες ερωτησούλες σχετικά με αυτό. 1.Μπορώ να το συνδέσω σε παλιά CRT τηλεόραση που έχει μόνο scart και rca είσοδο; 2.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να τραβάει 720p βίντεο.; 3.Μπορώ να πάω τον CPU στο 1Ghz ή και παραπάνω; 4.Μπορώ να κάνω OC την GPU; 5.Ποια είναι η καλύτερη έκδοση iOS για αυτό το κινητό;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μην το αγορασεις εκτος αν στο δινουν 20 ευρω που ειναι πολλα κιολας
DjVassel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Γεια σε όλους,σύντομα θα είμαι κάτοχος ενός iPhone 3GS και έχω κάποιες ερωτησούλες σχετικά με αυτό. 1.Μπορώ να το συνδέσω σε παλιά CRT τηλεόραση που έχει μόνο scart και rca είσοδο; 2.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να τραβάει 720p βίντεο.; 3.Μπορώ να πάω τον CPU στο 1Ghz ή και παραπάνω; 4.Μπορώ να κάνω OC την GPU; 5.Ποια είναι η καλύτερη έκδοση iOS για αυτό το κινητό; Overclocking και τα λοιπα δε μπορεις να κανεις. Να τραβαει 720p video κινητο 4 ετων, πως θα μπορουσε να γινει, αφου η καμερα του ειναι πολυ παλιοτερης τεχνολογιας. Video out υποστηριζουν τα μεταγενεστερα μοντελα (νομιζω απο το 4s και μετα) Η καλυτερη εκδοση για το 3Gs είναι η 5.1.1 αλλα αν δεν εχεις κρατησει καποια αρχεια που χρειαζονται (shsh) τοτε δε μπορεις να την περασεις και θα περασεις αναγκαστικα την 6.1.3 που ειναι η τελευταια.
SakisProHD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μετά από αρκετή ώρα διαβάσματος όμως είδα ότι γίνεται OC μέχρι 1Ghz σταθερό,με ένα hack μπορεί να τραβήξει 720p βίντεο,με ένα απλό AV καλώδιο και μερικές εφαρμογές λειτουργεί και το TV-Out το οποίο αναφέρεται και εδώ :http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-2826.php και επίσης στις επιδόσεις γραφικών είναι καλύτερο από το 4 μιας και έχει την ίδια GPU αλλά πολύ μικρότερη ανάλυση.
DjVassel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 <p>Μετά από αρκετή ώρα διαβάσματος όμως είδα ότι γίνεται OC μέχρι 1Ghz σταθερό,με ένα hack μπορεί να τραβήξει 720p βίντεο,με ένα απλό AV καλώδιο και μερικές εφαρμογές λειτουργεί και το TV-Out το οποίο αναφέρεται και εδώ :<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-2826.php'>http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-2826.php</a> και επίσης στις επιδόσεις γραφικών είναι καλύτερο από το 4 μιας και έχει την ίδια GPU αλλά πολύ μικρότερη ανάλυση.</p> Εχεις δει την ποιοτητα βιντεο του 3gs? πως ειναι δυνατον με ενα hack να βελτιωθουν τα specs? Μονο αν κανει resize τα video resolution. H ποιοτητα ιδια θα ειναι Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Γεια σε όλους,σύντομα θα είμαι κάτοχος ενός iPhone 3GS και έχω κάποιες ερωτησούλες σχετικά με αυτό. 1.Μπορώ να το συνδέσω σε παλιά CRT τηλεόραση που έχει μόνο scart και rca είσοδο; 2.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να τραβάει 720p βίντεο.; 3.Μπορώ να πάω τον CPU στο 1Ghz ή και παραπάνω; 4.Μπορώ να κάνω OC την GPU; 5.Ποια είναι η καλύτερη έκδοση iOS για αυτό το κινητό; Οχι οχι οχι οχι και η καλύτερη είναι η iOS 6.x (η τελευταία που παίρνει δηλαδή, 6.1.3) ώστε να είναι συμβατες και οι εφαρμογές. Απλά πρόσεξε μηπως είναι ξένο και αν κάνεις κανα ρηστορ κλειδώσει. Μια χαρά είναι το 3gs ειδικά αν το πάρεις σε λογική τιμή (κανα 100ρικο πχ).
SakisProHD Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Οχι οχι οχι οχι και η καλύτερη είναι η iOS 6.x (η τελευταία που παίρνει δηλαδή, 6.1.3) ώστε να είναι συμβατες και οι εφαρμογές. Απλά πρόσεξε μηπως είναι ξένο και αν κάνεις κανα ρηστορ κλειδώσει. Μια χαρά είναι το 3gs ειδικά αν το πάρεις σε λογική τιμή (κανα 100ρικο πχ). Σύμφωνα πάντα με αυτά που έχω διαβάσει το 1 και το 3 γίνεται αλλά επίσης έχω δει ότι η καλύτερη έκδοση είναι 5 ώστε να μην έχει τα lags της 6 τα οποία όμως εξαλειφθούν με το OC.
iMarilina Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Οχι οχι οχι οχι και η καλύτερη είναι η iOS 6.x (η τελευταία που παίρνει δηλαδή, 6.1.3) ώστε να είναι συμβατες και οι εφαρμογές. Απλά πρόσεξε μηπως είναι ξένο και αν κάνεις κανα ρηστορ κλειδώσει. Μια χαρά είναι το 3gs ειδικά αν το πάρεις σε λογική τιμή (κανα 100ρικο πχ). Σύμφωνα πάντα με αυτά που έχω διαβάσει το 1 και το 3 γίνεται αλλά επίσης έχω δει ότι η καλύτερη έκδοση είναι 5 ώστε να μην έχει τα lags της 6 τα οποία όμως εξαλειφθούν με το OC.Δεν ειχε καθολου θεμα η 7 εχουμε τρια 3gs σπιτι. Απο κει και πέρα ετσι κι αλλιώς χωρίς shsh δε μπορεί να παει.Το 3 γινεται "υποτίθεται" με ενα cydia tweak αλλαδεν εχει καμια διαφορά σχεδον.
SakisProHD Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειχε καθολου θεμα η 7 εχουμε τρια 3gs σπιτι. Απο κει και πέρα ετσι κι αλλιώς χωρίς shsh δε μπορεί να παει.Το 3 γινεται "υποτίθεται" με ενα cydia tweak αλλαδεν εχει καμια διαφορά σχεδον. Έχει βγει η 7 για το 3GS;Anyway,διαβάζω συχνά εδώ μέσα ότι με την 6 έχει αρκετά lags.
iMarilina Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειχε καθολου θεμα η 7 εχουμε τρια 3gs σπιτι. Απο κει και πέρα ετσι κι αλλιώς χωρίς shsh δε μπορεί να παει. Το 3 γινεται "υποτίθεται" με ενα cydia tweak αλλαδεν εχει καμια διαφορά σχεδον. Έχει βγει η 7 για το 3GS;Anyway,διαβάζω συχνά εδώ μέσα ότι με την 6 έχει αρκετά lags.Καταλάθως έγραψα 7. Την 6 εννοούσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα