Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους και στο φορουμ, πριν 1 μήνα εγκατέστισα μια παλιά έκδοση του ΚGB archiver και όταν το απεγκατέστισα έμεινε το "Compress to KGB" στο δεξί κλικ, και μετέπειτα όταν πατούσα δεξί κλικ σε ένα οποιοδίποτε αρχείο πχ. .mp3 εμφανιζόταν η΄επιλογή "compress to KGB" και άνοιγε αυτόματα με την επιλογή "compress KGB " αντι για άνοιγμα ή ανοιγμα με αντίστοιχα και δυστηχώς δεν μπόρεσα να αφαιρέσω την επιλογή και τώρα δεν μπορώ να ανοίξω με την επιλογή "άνοιγμα" και με εμφανίζει αυτό το σφάλμα και στις 2 επιλογές! Επίσης δεν μπορώ να ανοίξω το παραθυράκι για να επιλέξω το πρόγραμμα που θέλω εγώ, έχω κάνει και ένα σωρό καθαρίσματα το μητρώο αλλά τίποτα, επίσης ξανά εγκατέστησα το KGB archiver μπας και φύγει η επιλογή αλλά μάταια.

Καμιά λύση;

Ευχαριστώ

post-232522-0-37128600-1383857253_thumb.png

post-232522-0-20590400-1383857255_thumb.png

post-232522-0-26955700-1383857259_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμάν αυτό το KGB. Όλο προβλήματα είναι.

Όταν ξαναέβαλες το kgb μήπως υπήρχε κάποια ρύθμιση για shell extention ή κάπως έτσι; Αν έχει μπορείς να το απενεργοποιήσεις από εκεί και μετά να το απεγκαταστήσεις.

Δοκίμασε να το αφαιρέσεις από την registry. Πάτα WINDOWS+R για να ανοίξει η εκτέλεση και δώσε regedit. Βρες το παρακάτω κλειδί:

HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ConextMenuHandlers

Εκεί δες αν υπάρχει η καταχώρηση του kgb και αν ναι αφαίρεση την.

Αν σου έχει την καταχώρηση και για φάκελους και δίσκους αφαίρεσε το από τα παρακάτω:

HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shellex\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shellex\ContextMenuHandlers
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shellex\ContextMenuHandlers

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία, τα έκανα όλα όσα μου έγραψες και σε ευχαριστώ, αλλά έχω ακόμη ένα μικρό προβληματάκι, στην επιλογή "άνοιγμα με ----> επιλογή προεπιλεγμένου προγράμματος" με εμφανίζει το παρακάτω σφάλμα και δεν μπορώ να ανοίξω το παραθυράκι, μήπως ξέρεις πως να το διορθώσω;

http://prntscr.com/22ymsh

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από nikos_007
Δημοσ.

Άνοιξε τον πίνακα ελέγχου και πήγαινε στα προεπιλεγμένα προγράμματα όπως σου λέει και συσχέτισε εκεί το αρχείο.

Αλλιώς μπορείς να το κάνεις μέσα από το πρόγραμμα αναπαραγωγής που έχεις. Αν δεν βρίσκεις την ρύθμιση στις επιλογές κάνε επανεγκατάσταση του προγράμματος και φρόντισε να επιλέξεις τα αρχεία στην συσχέτιση επεκτάσεων κατά την εγκατάσταση.

Δημοσ.

Το έκανα είδη για ένα .mp3 αρχείο το οποίο είναι είδη συσχετισμένο με windows media player αλλά πάλι με βγάζει το σφάλμα για συσχέτιση. Υπάρχει άλλη λύση για το παραθυράκι πως να το εμφανίσω;

Δημοσ.

Όχι δεν έκανα επαναφορά αλλά έκανα σορό fix registry με το ADVANCE SYSTEM CARE 6 pro αλλά μάταια, τώρα όσο για το πρόγραμμα της αρεσκείας μου μπορώ να το αλλάξω απο τις ιδιότητες του αρχείου---> αλλαγή

Δημοσ.

Όχι δεν έκανα επαναφορά αλλά έκανα σορό fix registry με το ADVANCE SYSTEM CARE 6 pro αλλά μάταια, τώρα όσο για το πρόγραμμα της αρεσκείας μου μπορώ να το αλλάξω απο τις ιδιότητες του αρχείου---> αλλαγή

Α, καλά! Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Μια προσπάθεια έκανα με παρόμοιο πρόγραμμα (μπορεί να ήταν και το ίδιο, δεν θυμάμαι γιατί έφαγε αμέσως σούτ) να στρώσω ένα laptop που είχε κάποια θεματάκια και τελικά έκανα φορμάτ γιατί μετά σερνόταν μέχρι αηδίας. Ούτε αναίρεση μέσα από το πρόγραμμα, ούτε επαναφορά το έσωζε.

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να αντικαταστίσω κάποια αρχεία στο μητρώο και συγκεκριμένα στoν φάκελο που συνδέεται με το "άνοιγμα με"; Τι πιστεύεις;

Δημοσ.

Κατέβασε και τρέξε το παρακάτω.

OpenWith.zip

Άνοιξε το ΖΙΡ και τρέξε το reg αρχείο. Συμφώνησε όταν σε ρωτήσει αν θέλεις να προσθέσει τις πληροφορίες στο μητρώο.

Δες και με το shellexview (http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html). Ψάξε στην λίστα για το Open With Context Menu Hadler και αν είναι Yes στην στήλη Disabled κάντο Enable με δεξί κλικ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα, θα το αφίσω έτσι, πάντος σε ευχαριστώ για την βοηθειά σου ;)

Επεξ/σία από nikos_007
Δημοσ.

Αν φοβάσαι μήπως σου "παρπαλιαστεί" η registry κάνε εξαγωγή το εν λόγω κλειδί και μετά διέγραψε το. Έτσι αν γίνει κάτι το ξαναεπαναφέρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...