eliascm21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά έχετε να μου προτείνεται κάποια αξιόπιστη κάρτα τηλεόρασης (γιατί από την παλιά μου terratec cinergy είμαι καμμένος); Οι AverMedia που έχει το πλαίσιο θεωρόνται αξιόπιστες; Γιατί είναι λίγο ακριβούτσικες. Και δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω κάνει Site: αυτή από Site: αυτή . Δεν καίγομαι να είναι usb και εσωτερική να είναι ΟΚ. Ευχαριστώ
MauMaus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 την πρωτη που ποσταρες την εχω 4 χρονια δουλευει τελεια κ απροβληματιστα ειναι ψιλοακριβη ομως ! παρε την φθηνη νομιζω το ιδιο καλη ειναι και αυτη .. η φθηνη δεν εχει αναλογικα κ ραδιο
chillbill Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Σαν μεγάλα δεν είναι τα νούμερα ρε παιδιά!?εγώ έχω μια usb , με 17-18€ την είχα πάρει πριν 2 χρόνια, προφανώς δεν έχει τα αναλογικά ούτε αναλογικό ράδιο (ψηφιακό έχει κανονικά), και παίζει άψογα..
MauMaus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 μα του ειπα μια χαρα βρισκει με 20 κ με ραδιο κ ψηφιακα ..
chillbill Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 απλά επειδή είδα ότι και "φθηνή" που λέει είναι στα 49€ !!!
MauMaus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 ναι οκ δικιο εχεις εννοουσα η πιο φθηνη αναμεσα στις 2 που ποσταρε ! σε καμμια περιπτωση δεν ειναι φθηνη οχι ..
kostandinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 TV RECEIVER DVB-T HYBRIT http://www.cosmodata.gr/product/76836/
eliascm21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 την πρωτη που ποσταρες την εχω 4 χρονια δουλευει τελεια κ απροβληματιστα ειναι ψιλοακριβη ομως ! παρε την φθηνη νομιζω το ιδιο καλη ειναι και αυτη .. η φθηνη δεν εχει αναλογικα κ ραδιο Να σε ρωτήσω κάτι αφού την έχεις, τα ψηφιακά κανάλια αλλάζουν γρήγορα (όπως στις παλιές αναλογικές τηλεοράσεις) ή αλλάζουν και αυτά αργά όπως αργά αλλάζουν και στις καινούργιες ψηφιακές;
MauMaus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Να σε ρωτήσω κάτι αφού την έχεις, τα ψηφιακά κανάλια αλλάζουν γρήγορα (όπως στις παλιές αναλογικές τηλεοράσεις) ή αλλάζουν και αυτά αργά όπως αργά αλλάζουν και στις καινούργιες ψηφιακές; σφαιρα αλλαζουν , καμμια καθυστεριση ...
MauMaus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 επισης η συγκεκριμενη εχει κ συνδεση με s-video κατι το οποιο εμενα με εχει βολεψει πολυ γιατι συνδεω εκει και την νοβα και ετσι παιρνω σημα κ στην τηλεορ του πισι συν οτι μπορω κ προγραμματιζω εγραφη απο οποιο προγραμμα της νοβα θελω ! ντοκιμαντερ , αθλητικα τα προγραμματιζω και τα βλεπω οποτε θελω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα