Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχετε να μου προτείνεται κάποια αξιόπιστη κάρτα τηλεόρασης (γιατί από την παλιά μου terratec cinergy είμαι καμμένος); Οι AverMedia που έχει το πλαίσιο θεωρόνται αξιόπιστες; Γιατί είναι λίγο ακριβούτσικες. Και δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω κάνει Link.png Site: αυτή από Link.png Site: αυτή . Δεν καίγομαι να είναι usb και εσωτερική να είναι ΟΚ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

την πρωτη που ποσταρες την εχω 4 χρονια δουλευει τελεια κ απροβληματιστα ειναι ψιλοακριβη ομως !

παρε την φθηνη νομιζω το ιδιο καλη ειναι και αυτη ..

η φθηνη δεν εχει αναλογικα κ ραδιο

Δημοσ.

Σαν μεγάλα δεν είναι τα νούμερα ρε παιδιά!?εγώ έχω μια usb , με 17-18€ την είχα πάρει πριν 2 χρόνια, προφανώς δεν έχει τα αναλογικά ούτε αναλογικό ράδιο (ψηφιακό έχει κανονικά), και παίζει άψογα..

Δημοσ.

ναι οκ δικιο εχεις εννοουσα η πιο φθηνη αναμεσα στις 2 που ποσταρε ! σε καμμια περιπτωση δεν ειναι φθηνη οχι ..

Δημοσ.

την πρωτη που ποσταρες την εχω 4 χρονια δουλευει τελεια κ απροβληματιστα ειναι ψιλοακριβη ομως !

παρε την φθηνη νομιζω το ιδιο καλη ειναι και αυτη ..

η φθηνη δεν εχει αναλογικα κ ραδιο

Να σε ρωτήσω κάτι αφού την έχεις, τα ψηφιακά κανάλια αλλάζουν γρήγορα (όπως στις παλιές αναλογικές τηλεοράσεις) ή αλλάζουν και αυτά αργά όπως αργά αλλάζουν και στις καινούργιες ψηφιακές;

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι αφού την έχεις, τα ψηφιακά κανάλια αλλάζουν γρήγορα (όπως στις παλιές αναλογικές τηλεοράσεις) ή αλλάζουν και αυτά αργά όπως αργά αλλάζουν και στις καινούργιες ψηφιακές;

σφαιρα αλλαζουν , καμμια καθυστεριση ...

Δημοσ.

επισης η συγκεκριμενη εχει κ συνδεση με s-video κατι το οποιο  εμενα με εχει βολεψει πολυ γιατι συνδεω εκει και την νοβα και ετσι παιρνω σημα κ στην τηλεορ του πισι συν οτι μπορω κ προγραμματιζω εγραφη απο οποιο προγραμμα της νοβα θελω ! ντοκιμαντερ , αθλητικα τα προγραμματιζω και τα βλεπω οποτε θελω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...