tasos_7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ μου, από τότε που έβαλα το mavericks μια δουλεύει μια όχι η ένταση. και μου έβγαλε ένδειξη στη μπαταρία "Σέρβις μπαταρίας" ενώ κρατάει κανονικά όσο και πρίν. Στη φωτό φαίνεται η ένδειξη που βγάζει όταν δεν δουλεύει. Αν ξέρει κανένας να βοηθήσει γιατί θα κοντεύω να τρελαθώ και δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. http://i622.photobucket.com/albums/tt301/tasos_c/Mobile%20Uploads/image_zps32651870.jpg Υγ: μπορώ να επιστρέψω ξανά σε mountain lion;
Timonkaipumpa Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καταρχάς το μήνυμά σου είναι πολύ μπερδεμένο. Τι προσπαθείς να μάθεις; Κάτι για την μπαταρία; Κάτι για τα πλήκτρα έντασης; Η φωτογραφία σε τι αναφέρεται; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2013 από billdanos
tasos_7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Νομίζω οτι το γράφω ξεκάθαρα.Τελος πάντωνετα απο εγκατάσταση του mavericks παρουσίασε τα 2 bugs η ίσως και προβληματα του MacBook μου.1 μερικές φορές δουλεύουν τα πλήκτρα της έντασης και άλλες όχι.. Στη φωτο φαίνεται τη βγάζει οταν δε δουλεύουν .2 μετα την εγκατάσταση έβγαλε ειδοποίηση "service μπαταρίας"Αυτά τα 2 παρουσίασε και θέλω να μάθω αν εχει προβλημα το μακ μου η αν ειναι bug απο το mavericks.Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2013 από billdanos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα