Odyss3us Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 επειδη μερικοι ακουτε 700αρι και σας πιανει το επαναστατικο για νιοστη φορα η συγκεκριμενη καρτα ειναι για pc-enthousiasts, με 300 ευρω αγοραζεις την GTX770 με μολις 15-20% χαμηλοτερη αποδοση η οποια θα σου κρατησει τουλαχιστον για 3 χρονια, ( η GTX570 που εχω πανω σε i5 2500k και συμπληρωνει 3χρονο εξακολουθει να παιζει τα παντα σε fullhd απροβληματιστα)
michael92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 οι επαγγελματίες δεν παίρνουν geforce αλλά quadro... απευθύνεται αποκλειστικά σε enthousiasts... Βασικά τον τελευταίο καιρό πολλοί επαγγελματίες έχουν αρχίσει να βάζουν Titan tri-sli από το να τα σκάνε στις overpriced quadro. Και νομίζω έχουν δίκαιο γιατί ακόμα και για την δουλειά τους είναι πιο VFM.
Kraken Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Rip Greek language!!!!!!!!!! Η ειρωνεία είναι ότι χρησιμοποιείς την Αγγλική γλώσσα για να μας το πεις...
Αδιαφορος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ εδώω και κανα χρόνο έφτιαξα ένα pc , όχι τόσο τρελό αλλά μια χαρά παίζω παιχνίδια μέχρι και φέτος, μπορεί όχι στα σούπερ high αλλά είμαι ικανοποιημένος. μπήκα στο λούκι βέβαια να αρχίσω να σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για να ανεβάσω τις επιδόσεις μου και αλλο.. σκεφτόμουν κάρτα γραφικών, αλλά αυτή που ξέλω κάνεις 3 ευρω, έλεγα μπας και βάλω και κάτι ακόμη όπως να πάρω κανα καλύτερο επεξεργαστη΄ μιας και αόσο περνάει ο καιρός αυτός που έχω δεν τραβάει και τόσο στα πιο καινούρια παιχνίδια, τουλ όχι τόσο όσο ένα ακριβότερος ... Για να μην το πολυλογώ μλίγο απο δω λίγο από κει έφτασα κοντά στο 500αρικο .... και τώρα είναι που σκέφτομαι , ότι και αν τα βάλω τί? Σε ένα χρόνο από τώρα θα λέμε πάλι τα ίδια και πάλι για καινούρια έξοδα θα συζητάμε, οπότε μα΄λλον αν και δεν ήμουν πολύ της κοσνόλας με βλέπω να πηγαίνω προς ps4 το οποίο ότι και να είναι θα μου εγγυηθεί ότι για κανένα 4-5 χρόνια ότι και να βγει θα μπορεί να πάιζει και δεν θα κάνω καμια αλλαγή. βαρέθηκα να αλλάζω συστήματα και κομμάτια για να παίζω καποια παιχνίδια... Με 170 ευρω πριν 2 βδομαδες αγοραζες 7870 με 2 παιχνιδια δωρο. Τα 2 αυτα παιχνιδια στο PS4 θα σου κοστιζαν 120. Heck, με 5 ευρω αγορασα 10 παιχνιδια ΑΑΑ τιτλους (bf3 , dead space , dead space 3 κλπα). Αντι για τα 5 που εδωσα με το PS4 που θα αγορασεις θα επρεπε να πληρωσεις πανω απο 300 ευρω γιαυτα τα 10 παιχνιδια. Ηδη υπερκαλυφτηκε το κοστος του PC εναντι της κονσολας 520€ για μια κάρτα γραφικών...? (!!) Δηλαδή αν βάλεις σε ένα PC 520€ κάρτα, όλος ο υπολογιστής πόσο θα κάνει? Διότι το να τη βάλεις σε "καβουρδιστήρι" τη συγκεκριμένη... δεν έχει νόημα. Σίγουρα δεν απευθύνεται στο μέσο χρήστη, παρά μόνο σε 2 ομάδες. 1. Τους επαγγελματίες που όντως τη χρειάζονται λόγω δουλειάς (και που έχουν τις ανάλογες οθόνες να την υποστηρίξουν) & 2. Στους (άρρωστους πλέον) gamers που περισσότερο τη βρίσκουν (για να μη πω κ@...νουν) με "την ιδέα" ότι παίζουν τα παιχνίδια τους στο 100% της απόδοσης τους, παρά με τη πραγματικότητα που το 2014 θα ανήκει ήδη στο παρελθόν, αφού θα'χει βγει η επόμενη κάρτα (κι αυτοί θα'ναι πάλι δυστυχισμένοι)! Τη κυκλοφορία της την εκλαμβάνω από πλευράς NVidia περισσότερο σαν "απόδειξη δύναμης" απέναντι στον ανταγωνισμό. Δεν ειναι αναγκη να ειναι ακριβως ο υπολογιστης, και δεν υπαρχει υπολογιστης σημερα (ακομα και ο πιο φτηνος) που να θεωρειται καρβουδιστηρι. Απο κει και επειτα, οταν πεζεις games το bottleneck το τρως απτη gpu, οχι απτο υπολοιπο συστημα. Εν πασε περιπτωση, δεν αγοραζεις 520 ευρω καρτα για να τα πεζεις ολα τερμα. Heck, με 170 ευρω που μου κοστισε η 7870 τα παιζω ολα τερμα. Αν ψαχνεσαι για 1440p και πανω τοτε ναι, το συζηταμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα