Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

se analysh 4k h 290x ειναι πιο γρηγορη .. και γενικα πιστευω οτι ειναι πιο δυνατη καρτα κατι θα φανει οπως παντα μετα απο κανα χρονο.. Δυστυχως τα μαμα κουλερ της ατι ειναι για πεταμα δε δουλευει καν η καρτα ..Εγω ασ πουμε σε 7970 με ασελερο ειναι σαν ναχω αλλη καρτα εντελως..Αν μπει ενα αφτερμαρκετ η παρει κανεις καμιας εταιριας με καλο κουλερ ειναι σουπερ ..και οπως εχω ξαναπει πολυ καλυτερη εικονα ειδικα σε μεγαλες οθονες

Στα 8κ να δεις τι γινεται...

Για δωσε κανενα review να το κορνιζαρουμε...

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τζαμπα πραμα

Οταν βγει καρτα απο nv που να αξιζει τα 700,θα σου κανω παρεα.Μεχρι τοτε,θαυμαζε την απο φωτογραφιες.

Δεν αποκτας τιποτε,απο μια υπερχρονισμενη ανακυκλωση.Οταν βγουνε τα 20,τα ξαναλεμε.Μεχρι τοτε,πεταμενα...

Τα κρατας τωρα,ή βολευεσε με καμια 760,7950,για κανα χρονο,και μετα παιρνεις σωστο,και φρεσκο πραμα.Αλλωστε 700 για 5-10 τιτλους Games,ειναι υπερβολη χαλαρα.Θα πρεπει να δουλεψει και σε αλλες εφαρμογες,για να βγαλει τα λεφτα της.Με τα μισα ενας κανονικος Gamer,δεν κερδιζει,για κατι που σε λιγους μηνες θα ειναι πραγματικο μουσειο.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν βγει καρτα απο nv που να αξιζει τα 700,θα σου κανω παρεα.Μεχρι τοτε,θαυμαζε την απο φωτογραφιες.

Δεν αποκτας τιποτε,απο μια υπερχρονισμενη ανακυκλωση.Οταν βγουνε τα 20,τα ξαναλεμε.Μεχρι τοτε,πεταμενα...

Τα κρατας τωρα,ή βολευεσε με καμια 760,7950,για κανα χρονο,και μετα παιρνεις σωστο,και φρεσκο πραμα.Αλλωστε 700 για 5-10 τιτλους Games,ειναι υπερβολη χαλαρα.Θα πρεπει να δουλεψει και σε αλλες εφαρμογες,για να βγαλει τα λεφτα της.Με τα μισα ενας κανονικος Gamer,δεν κερδιζει,για κατι που σε λιγους μηνες θα ειναι πραγματικο μουσειο.

Δεν το ειπες καλα, μεχρι τοτε εσυ θα την θαυμαζεις σε φωτογραφιες...

Σκεψου την 7950 την ειχε ενα φιλος πριν κατι χρονια, αλλα ξεχασα το ονομα του ...

Εχεις δει τα καινουργια κουτια με αγκυρα ?

*Σταματα να κανεις autosave, θα δεις το ποστ μου μην βιαζεσαι...

Δημοσ.

*Σταματα να κανεις autosave, θα δεις το ποστ μου μην βιαζεσαι...

Υπαρχει autosave και δεν το'ξερα;

Σιγα να μην βιαζομαι να δω και το ποστ σου.χαχα.Οτι'να'ναι.

Λες καποιος που την θεωρει σκουπιδι,να την θαυμαζει απο φωτος;καπου εχεις χασει τον ειρμο,μιλωντας συνεχως μονο για τον εαυτο σου,και μας μπερδευεις και'μας. B)

Η αγκυρα,παει πακετο με πλοιο;μεχρι να καψω το μυαλο μου με την nvidia(που μιλαμε για μια καρτα),σιγα το πραμα,εχω κατι ετη φωτος ακομη.

Εσυ δες το λιγο. :-DΕισαι περιπτωση ομως ε;"χασαμε" τον Κυριακο,και πηρες τα ηνια εσυ.Σου παρεδωσε την σκυταλη,ή...;

Δημοσ.

Υπαρχει autosave και δεν το'ξερα;

Σιγα να μην βιαζομαι να δω και το ποστ σου.χαχα.Οτι'να'ναι.

Λες καποιος που την θεωρει σκουπιδι,να την θαυμαζει απο φωτος;καπου εχεις χασει τον ειρμο,μιλωντας συνεχως μονο για τον εαυτο σου,και μας μπερδευεις και'μας. B)

Η αγκυρα,παει πακετο με πλοιο;μεχρι να καψω το μυαλο μου με την nvidia(που μιλαμε για μια καρτα),σιγα το πραμα,εχω κατι ετη φωτος ακομη.

Εσυ δες το λιγο. :-DΕισαι περιπτωση ομως ε;"χασαμε" τον Κυριακο,και πηρες τα ηνια εσυ.Σου παρεδωσε την σκυταλη,ή...;

Το autosave δεν πηγαινε για σενα, δεν γυριζει η γη γυρω απο σενα...

Γνωριζω ολα τα account σου... :o Μην νομιζεις οτι δεν ξερω ποιος εισαι ...

Αφου για πολλους δεν παιζει ρολο η συχνοτητα του πυρηνα...

perf_oc.gif

Ξερω οτι μιλας για τον εαυτο σου.Μην ανησυχεις. B)

Εγω ενα account εχω,και η ip μου στην διαθεση των moderators.Εσυ πειραχτηκες οταν Moderators σου μιλησε να ψαξει λιγο την δραστηριοτητα σου,και ΜΟΝΟ τον εισαγγελεα που δεν μας εφερες

Μπες τωρα με το αλλο account σου να μου την πεις... Θα γελασει καλυτερα αυτος που θα γελασει τελευταιος...

Δημοσ.

Γνωριζω ολα τα account σου... :o Μην νομιζεις οτι δεν ξερω ποιος εισαι ...

Ξερω οτι μιλας για τον εαυτο σου.Μην ανησυχεις. B)

Εγω ενα account εχω,και η ip μου στην διαθεση των moderators.Εσυ πειραχτηκες οταν Moderators σου μιλησε να ψαξει λιγο την δραστηριοτητα σου,και ΜΟΝΟ τον εισαγγελεα που δεν μας εφερες. :-D

Η ποιότητα από τα σχόλια είναι ανάλογη σε επίπεδο με αυτά από ποδοσφαιρικά φόρουμ.

Και με λιγα ποπ κορν,γινονται ακομη πιο απολαυστικα.

Μπες τωρα με το αλλο account σου να μου την πεις...

Αν μου ελεγες και πιο θα με βοηθουσες πολυ! :lol: Ως Kyriakos θελεις,saiz...;πως;ο καταλογος μου ειναι μεγαλος.Ξερεις αλλωστε εσυ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω οχι, ο ailuros λεει οτι εχει δουλεψει εκει, τωρα σε ποια nvidia δεν μας ειπε, ουτε τι δουλεια εκανε...

Mπορείς ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσεις με τον Ken Brown στο PR να σου πει που και πως έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Τι σχέση έχει ακριβώς με το θέμα και από που και ως που αποτελώ θέμα συζήτησης εγώ ακριβώς;

Δημοσ.

Στα λογια και εγω εχω δουλεψει στην nasa...

Στην κανονικη nvidia δεν εχει δουλεψει ο ailuros, αυτο φαινεται απο τα κακογραμμενα κειμενα του, clopy/paste + μεταφραση απο google...

700$ τζαμπα πραμα, τοπ gpu, αποκτας κατι που ειναι στο ρεκορ γκινες... :P

Διαβασε κανενα review με overclock να δεις τι γινεται...

Μεχρι και like στον admin για το θεμα που κλειδωσε... Αντε παλι...

Δεύτερη συμμετοχή ΟΤ και πάλι είμαι εγώ παραδόξως το θέμα συζήτησης. ΄Οτι είχα να πω το είπα στην προηγούμενη συμμετοχή μου, από κει και πέρα επιστροφή στο θέμα.

Δημοσ.

Και χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό από μια ψόφια AMD, βγάζει πλέον για την πλάκα της κάρτες με +5% απο τον ανταγωνιστή και τις χρεώνει όσο και αυτός. Εξάλλου καλύτερες είναι. Αυτά είναι...

Δημοσ.

700 dollars.δηλαδη σε ευρω θα ειναι στην τιμη της 290χ οποτε δεν τιθεται θεμα επιλογης.780ti

Ποτέ δεν πάει έτσι η αναλογία . Πιο ρεαλιστικό να τη δεις 700ευρώ .

Δημοσ.

Και χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό από μια ψόφια AMD, βγάζει πλέον για την πλάκα της κάρτες με +5% απο τον ανταγωνιστή και τις χρεώνει όσο και αυτός. Εξάλλου καλύτερες είναι. Αυτά είναι...

Δε τα παρακολουθείς και πολύ τα πράγματα ε;

• Like 1
Δημοσ.

700 dollars.δηλαδη σε ευρω θα ειναι στην τιμη της 290χ οποτε δεν τιθεται θεμα επιλογης.780ti

Σε ευρώ Ευρώπης ή ευρώ Ελλάδας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...