Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέα κορυφαία κάρτα γραφικών παρουσιάζει σήμερα η Nvidia, την GeForce GTX 780 Ti η οποία διαθέτει φυσικά κορυφαίες επιδόσεις, κάνοντας την Nvidia να την αποκαλέσει «την καλύτερη gaming GPU στον πλανήτη».Η GeForce GTX 780 Ti έρχεται με 3GB GDDR5 μνήμη με 336GB/sec. peak memory bandwidth. Διαθέτει ακόμα 2.880 CUDA Cores, 25% περισσότερα από την GeForce GTX 780 ενώ συνοδεύεται από το GPU Boost 2.0 που βοηθά στην καλύτερη ρύθμιση των clockspeeds ανάλογα με την περίπτωση. Υποστηρίζει ακόμα την τεχνολογία G-Sync την οποία είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα και η οποία φιλοδοξεί να εξαφανίσει το tearing για πάντα.

Ένα ζεύγος καρτών GeForce GT780 Ti μπορεί άνετα να αναπαράγει τα πιο σύγχρονα PC games όπως το Batman Arkhmam Origins και το Assasins Creed 4, σε ανάλυση 4K με όλες τις ρυθμίσεις ενεργοποιημένες. Φυσικά μια τέτοια λύση έχει σημαντικό κόστος αφού η GTX 780 Ti κοστίζει $700 ενώ μια οθόνη με ανάλυση Ultra HD απέχει αρκετά από το να θεωρηθεί μια συμφέρουσα αγορά, με τιμές που ξεπερνάνε τα $3.000.

Link.png Site: Gizmodo

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λυπάμαι αλλά όσοι έχουν 780 είναι κορόιδα εγώ τη καινούρια κάρτα που 8α πάρω 8α είναι 290x  γιατί η nvidia παιζι πόσοι έχουν πάρει 780 και τώρα 8α πρέπει να πάρουν ti και 700 ευρω

Δημοσ.

λυπάμαι αλλά όσοι έχουν 780 είναι κορόιδα εγώ τη καινούρια κάρτα που 8α πάρω 8α είναι 290x  γιατί η nvidia παιζι πόσοι έχουν πάρει 780 και τώρα 8α πρέπει να πάρουν ti και 700 ευρω

Καλα θα κανεις κανει και για τοστιερα...

• Like 12
Δημοσ.

Δυο λεξεις μονο.

Πεταμενα χρηματα!

Δωστε στο λαο Maxwell,και αφηστε τα πιο "γρηγορα",τις αερολογιες,και τα zoom στην ψυκτρα.

Τα ιδια θα λεει,σε λιγους μηνες με την αλλη καρτα.

Την πηραν χαμπαρι,ακομη και οι πετρες :)Αρκετα με τα ανακυκλωσιμα.Αντε τιποτε καινουριο,να πιασουν τοπο τα 700αρια.

• Like 4
Δημοσ.

Δυο λεξεις μονο.

Πεταμενα χρηματα!

Δωστε στο λαο Maxwell,και αφηστε τα πιο "γρηγορα",τις αερολογιες,και τα zoom στην ψυκτρα.

Τα ιδια θα λεει,σε λιγους μηνες με την αλλη καρτα.

Την πηραν χαμπαρι,ακομη και οι πετρες :)

Την δουλεια της κανει... Αν μπορεις και εσυ βγαζε gpu να τις πουλας...

• Like 1
Δημοσ.

Την δουλεια της κανει... Αν μπορεις και εσυ βγαζε gpu να τις πουλας...

Και'γω την δουλεια μου κανω! B)

Ημουν βεβαιος οτι θα τρεξεις απο πισω της.Ρε μπας και δουλευεις στην nv και δεν μας το λες; :-D

• Like 1
Δημοσ.

Και'γω την δουλεια μου κανω! B)

Ημουν βεβαιος οτι θα τρεξεις απο πισω της.Ρε μπας και δουλευεις στην nv και δεν μας το λες; :-D

Εγω οχι, ο ailuros λεει οτι εχει δουλεψει εκει, τωρα σε ποια nvidia δεν μας ειπε, ουτε τι δουλεια εκανε...

Δημοσ.

Εγω οχι, ο ailuros λεει οτι εχει δουλεψει εκει, τωρα σε ποια nvidia δεν μας ειπε, ουτε τι δουλεια εκανε...

Με τα σχολια σου,μονο περι nv αλλα μας αποδεικνυεις.Τι να πιστεψουμε;την δηλωση,ή τα σχολια;

Φαντασου,ο Ailuros δουλεψε,και την εχει "γραμμενη",και'συ που δεν δουλευεις,τρεχεις σε καθε σχολιο της nv.

Το'χεις απωθημενο ετσι;καθε καρτα που θα βγαινει,τα ιδια θα μας λες;στο κατω κατω,δωσε τα 700,και την παιρνω.Δεν με χαλαει. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Με τα σχολια σου,μονο περι nv αλλα μας αποδεικνυεις.Τι να πιστεψουμε;την δηλωση,ή τα σχολια;

Φαντασου,ο Ailuros δουλεψε,και την εχει "γραμμενη",και'συ που δεν δουλευεις,τρεχεις σε καθε σχολιο της nv.

Το'χεις απωθημενο ετσι;καθε καρτα που θα βγαινει,τα ιδια θα μας λες;στο κατω κατω,δωσε τα 700,και την παιρνω.Δεν με χαλαει. :lol:

Στα λογια και εγω εχω δουλεψει στην nasa...

Στην κανονικη nvidia δεν εχει δουλεψει ο ailuros, αυτο φαινεται απο τα κακογραμμενα κειμενα του, clopy/paste + μεταφραση απο google...

700$ τζαμπα πραμα, τοπ gpu, αποκτας κατι που ειναι στο ρεκορ γκινες... :P

Διαβασε κανενα review με overclock να δεις τι γινεται...

Μεχρι και like στον admin για το θεμα που κλειδωσε... Αντε παλι...

Δημοσ.

se analysh 4k h 290x ειναι πιο γρηγορη .. και γενικα πιστευω οτι ειναι πιο δυνατη καρτα κατι θα φανει οπως παντα μετα απο κανα χρονο.. Δυστυχως τα μαμα κουλερ της ατι ειναι για πεταμα δε δουλευει καν η καρτα ..Εγω ασ πουμε σε 7970 με ασελερο ειναι σαν ναχω αλλη καρτα εντελως..Αν μπει ενα αφτερμαρκετ η παρει κανεις καμιας εταιριας με καλο κουλερ ειναι σουπερ ..και οπως εχω ξαναπει πολυ καλυτερη εικονα ειδικα σε μεγαλες οθονες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...