Edgar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Skeftika na postaroume edo merikes tainies, pou den katalabame (kai den prokeite na katalaboume) "ti thelei na pei o poiitis" me tin proti fora pou tis eidame... Thelame kai deuteri, kai triti, kai tetarti, kai ena walkthrough apo to inet, kai ena 8oro sizitiseon me filous kai gnostous, gia na katalaboume ti ithele na mas pei o skinothetis (kai an katalabame tipota sto telos, or kaname apla merikes eikasies ), or apla tainies pou logo tis skinothesias tous, prepei na tis deis pano apo 1 fores gia na tis katanoiseis pliros. Genika tainies se tetoio stylaki, pou aksizei na tis exoume stin tainiothiki mas Loipon, arxizo me merikes pou mou erxontai sto mialo: Mulholland Drive Lost Highway Eraserhead (einai oi mones pou exo dei apo Lynch, kai gia auto den grafo kai tis alles tou tainies ) Memento 6th sence Vanilla Sky
KaizerSoze Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Edgar:Isws giati molis eixa dei to Lost Highway,isws synithisa ton Lynch alla to Eraserhead itan arketa safes-an exeis dei ligo Lynch.Bary kai entelws symvoliko nai,symfwnw,alla safws pio eykolokatanoito(allwste einai mono 80-85 lepta) apo ta alla Episis to Memento den nomizw oti itan toso dysnoito,apla menei,akoma kai sto telos anoixto se eikasies.Gia to 6th Sense,edw diafwnw plirws afou einai safestato para to anapantexo alla epeksigimatiko telos-opws kai to The others Gia Vanilla Sky isxyei akrivws oti kai gia 6th Sense,twra an enoeis to aythentiko "ANOIKSE TA MATIA" allazei afou apoti xerw-xwris na to exw dei-den exei toso epexigimatiko telos. Kai fysika xehases to ena to monadiko to anepanalipto...taratatatatzoum!!!!... Usual suspects (e,an den painepseis to spiti sou tha pesei na se plakwsei) xwris ayto na sumainei oti itan akatalavistiko,aplaxreiazetai kai 2i kai 3i theasi gia na piaseis tis leptomeries.Egw nomizw kapou stin 10 fora exasa to metrima p.s. EDGAR:Twra pou xanadiavazw to post mou moiazei me proswpiki epithesi.Den thelw na allaxw tipota alla please,den exw kamia prothesi na se prosvalw esena i tis epiloges sou
Edgar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 p.s. EDGAR:Twra pou xanadiavazw to post mou moiazei me proswpiki epithesi.Den thelw na allaxw tipota alla please,den exw kamia prothesi na se prosvalw esena i tis epiloges sou xalarose re.... den eipa tipota me ksereis gia anthropo pou pareksigoumai eukola? (hm..... edo pou ta leme den gnorizomaste katholou, alla leme tora ) xwris ayto na sumainei oti itan akatalavistiko,aplaxreiazetai kai 2i kai 3i theasi gia na piaseis tis leptomeries.Egw nomizw kapou stin 10 fora exasa to metrima Auto to sxoleio kollaei kai sto 6th sence, sto memento kai sto vanilla sky pou egrapsa (to perimena oti tha mou tin pei kapoios gia auta :roll:) Den eipa oti einai akatalabistika, apla, gia na piaseis tis leptomeries prepei na ta ksanadeis toulaxiston alli mia fora (kai ego meta apo tis 10 fores, barethika na metrao )
KaizerSoze Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Koita,eidika gia to 6th sense,nomizw oti ola sou ginontai crystal clear me to telos,den nomizw oti xreiazetai 2i fora gia na katalavw opoiodipote simeio tis tainias Panw katw to idio isxyei kai gia to Vanilla Sky ,tolmw na pw oti katalava arketa kala oli tin ypothesi me tin mia,apla mia 2i theasi isws mou fanerwne kati parapanw Gia to Memento symfwnw en meri,kyriws logw tis epilogis xronologisis tis tainias,oti mia defteri theasi apaiteitai gia diefkrinisis alla nomizw oti oloi ligo poly katalabame tin tainia akomakai me tin prwti
Jastonas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 basika, edw dhladh leme poies tainies den katalabainoume k edw http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=354728 leme poies den katalabame alla apantame ki olas? re edgar... ti to anoikses to thread? twra den kserw pou na postarw... alla mallon sto allo me kobw...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Edgar, λυπάμαι αλλά ο Jastonas έχει απόλυτο δίκιο. Τι διάολο το άνοιξες το topic; Έτσι μου'ρχεται να σε κάνω ban, να σε κλειδώσω έξω από το σπίτι σου, να σου πάρω και τη γκόμενά σου και να σε μαστιγώσω δημοσίως για τιμωρία. Άντε τράβα εδώ >>> http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=354728 Η τιμωρία σου θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.