Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλά επειδή είδα με bold στο update του πρώτου post κάτι για υπερθέρμανση στην Gigabyte 990XA-UD3 ας αναφέρω ότι την πήρα αυτήν την μητρική, στο σύστημα υπογραφής, μόλις κυκλοφόρησε η σειρά FX της AMD (Νοέμβριος του 11 αν δεν κάνω λάθος) και δεν είχα/έχω κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες. Είναι τίμια επιλογή για τα χρήματά της. Πού τις άκουσες αυτές τις "λασπολογίες"? :P

Δημοσ.
  Στις 10/11/2013 στις 6:28 ΠΜ, adtakhs είπε

Τι θερμοκρασίες έχετε ?

Έχω άδεια και είμαι on από laptop... Θα ανεβάσω screenshot (πρότεινε κάνα σχετ. προγραμματάκι) την Πέμπτη που επιστρέφω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το είχα δει ....

Μια χαρά είσαστε ... Η UD7, θεωρητικά η τοπ GIGA σε AM3+  με κλοκαρισμένο στα 4,8Ghz τον 8350 έχει τα παρακάτω σε COOLERMASTER CM STORM STRYKER

2013_11_10_12_04_38.jpg

http://s24.postimg.org/w5t7dhopw/2013_11_10_12_04_38.jpg

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
  Στις 9/11/2013 στις 3:44 ΜΜ, euxoulhs είπε

μια χαρα θερμοκρασιες βλεπω οτι εχεις

Ναι ετσι φαινονται. Αλλο phenom x3 ομως και αλλο fx 8350. Συν οτι ο φιλος cabdik πρεπει να εχει πολυ καλο airflow.

Μηπως εχεις ενα μικρο bottleneck cabdik? Πολυ λιγοι φαινονται οι 48C στην gpu, και μαλιστα με crysis3.

Δημοσ.
  Στις 10/11/2013 στις 3:26 ΜΜ, Ashmadia είπε

Ναι ετσι φαινονται. Αλλο phenom x3 ομως και αλλο fx 8350. Συν οτι ο φιλος cabdik πρεπει να εχει πολυ καλο airflow.

Μηπως εχεις ενα μικρο bottleneck cabdik? Πολυ λιγοι φαινονται οι 48C στην gpu, και μαλιστα με crysis3.

ε ενταξει μωρε :P εγω στον cpu εχω την corsair h80

δεν θα μαι gg αργοτερα και με τον 8350?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...