Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλά επειδή είδα με bold στο update του πρώτου post κάτι για υπερθέρμανση στην Gigabyte 990XA-UD3 ας αναφέρω ότι την πήρα αυτήν την μητρική, στο σύστημα υπογραφής, μόλις κυκλοφόρησε η σειρά FX της AMD (Νοέμβριος του 11 αν δεν κάνω λάθος) και δεν είχα/έχω κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες. Είναι τίμια επιλογή για τα χρήματά της. Πού τις άκουσες αυτές τις "λασπολογίες"? :P

Δημοσ.

Τι θερμοκρασίες έχετε ?

Έχω άδεια και είμαι on από laptop... Θα ανεβάσω screenshot (πρότεινε κάνα σχετ. προγραμματάκι) την Πέμπτη που επιστρέφω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το είχα δει ....

Μια χαρά είσαστε ... Η UD7, θεωρητικά η τοπ GIGA σε AM3+  με κλοκαρισμένο στα 4,8Ghz τον 8350 έχει τα παρακάτω σε COOLERMASTER CM STORM STRYKER

2013_11_10_12_04_38.jpg

http://s24.postimg.org/w5t7dhopw/2013_11_10_12_04_38.jpg

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

μια χαρα θερμοκρασιες βλεπω οτι εχεις

Ναι ετσι φαινονται. Αλλο phenom x3 ομως και αλλο fx 8350. Συν οτι ο φιλος cabdik πρεπει να εχει πολυ καλο airflow.

Μηπως εχεις ενα μικρο bottleneck cabdik? Πολυ λιγοι φαινονται οι 48C στην gpu, και μαλιστα με crysis3.

Δημοσ.

Ναι ετσι φαινονται. Αλλο phenom x3 ομως και αλλο fx 8350. Συν οτι ο φιλος cabdik πρεπει να εχει πολυ καλο airflow.

Μηπως εχεις ενα μικρο bottleneck cabdik? Πολυ λιγοι φαινονται οι 48C στην gpu, και μαλιστα με crysis3.

ε ενταξει μωρε :P εγω στον cpu εχω την corsair h80

δεν θα μαι gg αργοτερα και με τον 8350?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...