Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο αυτα που σου εγραψα παραπανω, μαλλον κρατησες και καταλαβες αλλα πραγματα..!!!!    να τα ξαναπω..!

1 επειδη ειπα οτι τα Chieftec ειναι τιμια τροφοδοτικα, δεν στο ανεφερα για να το κρατησεις, αλλα για να καταλαβεις οτι σε ενα καινουριο 80+ τροφοδοτικο, δεν χρειαζεσαι παραπανω απο 550-600W για να μην εχεις προβλημα, με οτι και να του βαλεις επανω..!!!

οσον αφορα το τσιπσετ της μητρικης, μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις, πιο προσεκτικα, αυτο που σου εγραψα. το βασικο τσιπσετ ειναι ΙΔΙΟ με παραλλαγες ωστε να βγαινουν οι διαφορετικες υλοποιησεις (990FX-990X-970). απο εκει και περα, κοιτας την υλοποιηση του σε μητρικες.   

επειδη εχω την 990ΧΑ-UD3  rev1.0, μεχρι στιγμης, δεν εχω κανενα προβλημα λειτουργιας. ειναι σταθεροτατη και ταχυτατη μητρικη..!!!  τωρα αν ειναι 5β παραπανω θερμοκρασια (σε NB ή SB), μπορεις καλλιστα να αλλαξεις ψυκτρα..!!

Δημοσ.

@cabdik το καταλαβα φιλε μου απλα να σου πω,οταν πηρα το 09 το pc που εχω τωρα

ειχα παρει μια μιτρικη για τον amd phenom 965 η οποια μιτρικη ομως παρολο που υποστιριζει am3 δεν υποστιριζει τον 965..υποστιριζε μεχρι και τον 955 με bios update για αυτο πηρα αλλη μιτρικη και ειδα οτι ειναι αλλο τσιπακι..(anyway μπορει μετα απο αυτο να το πηρα εγω στραβα στο κεφαλι μου και να το συνδιαζω ετσι)

Οσον αφορα το τροφοδοτικο ναι καταλαβα γτ μιλησα και με αλλα παιδια και μου ανεφεραν πως για να παω σε 700+watt θα πρεπει ναχω 2 καρτες θηρια..(πραγμα που ποτε δεν προκειται να κανω crossfirex/sli)..

@Hyphen εννοειται πως δεν σημαινει αυτο :P απλα δεν θελω να μαι στο ποσοστο που θα εχουν προβληματα με μιτρικη..

και επειδη ειμαι λιγο ψιλογκαντεμης με τν εννοια παιρνω κατι hardware και παιζει να τραβιεμαι με προβληματα για αυτο θα ηθελα την rev 3.0 για να εχω οσο δυνατον το κεφαλι μ ησυχο..

Αρα ανακεφαλαιωνοντας προτεινεται ενα τροφοδοτικο 550-600watt

και mobo GA-990xa ud3?

Δημοσ.

αρκετα πιο παλια, εβγαιναν μητρικες για AMD Socket (AM2/AM2+), με chipset και απο NVIDIA...!! τελευταια ομως, βγαζει μονο η AMD δικα της chipset, για τις δικες της πλατφορμες.  

απο εκει και μετα, δεν ειναι μονο θεμα chipset η υποστηριξη ή μη νεοτερων επεξεργαστων. παιζει εξισου ρολο και η δομη της εκαστοτε μητρικης, κυριως οσον αφορα την σωστη τροφοδοσια των επεξεργαστων, αλλα και θεμα BIOS..!!!!

εφοσον, μπορεις να βαλεις μεσα στο μπατζετ σου την 990XA-UD3, σαφως και εγω (καθοτι κατοχος της..!) δεν ειμαι αντιθετος...! ισα -ισα που σου ανεφερα ηδη, οτι ειναι η ταχυτερη μητρικη που ειχα μεχρι σημερα..!

αν θες και θερμοκρασιες, μπορω να σου ανεβασω φωτο το απογευμα  που θα ειμαι σπιτι..! ετσι... πληροφοριακα..!! 

Δημοσ.

οχι φιλε μου δεν χρειαζεται να ανεβασεις κατι δεν εχω προθεση να μην σε πιστεψω προς θεου..

απλα θα κοιταξω η μιτρικη ναναι rev 3.0 για να χω το κεφαλι μου ησυχο.

Υ.Γ. αντε τωρα να βρεις μεταχειρησμενο amd 8350+GABYTE 990XA-UD3 :/

Δημοσ.

οχι φιλε μου δεν χρειαζεται να ανεβασεις κατι δεν εχω προθεση να μην σε πιστεψω προς θεου..

θα σε δυσκολεψει σιγουρα.

Οσο για το τροφοδικο που λες xfx 550w και εισαι αρχοντας.

Δημοσ.

σε crosair δν ειναι πιο καλα να παω;για αποδοση ανθεκτικοτητα;γτ σκεφτομαι στο μελλον για o.c. του cpu

Δημοσ.

Τα XFX ειναι της seasonic μια απο τις καλυτερες εταιριες στην χωρο.

Δεν υπαρχει θεμα με το oc...το σηκωνει απολυτα.

Δημοσ.

εντελως πληροφοριακα  ειπα, αν θες.......!!!!! :-D

Δημοσ.
Δημοσ.

ευχαριστω για της προτασεις..

τωρα πιο πολυ με καιει να βρω τον cpu+mobo σε παρα πολυ καλη τιμη

Δημοσ.

ε τι να σου πω τοτε @cabdik

αν δεν σου κανει κοπος και δεν εχεις τι να κανεις ανεβασε τοτε :P

δεν ειναι οτι δεν εχω τι να κανω....! απλα ψαχνω για μια αφορμη να τον ανοιγω καπου - καπου......!!!!!!!!  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...