MrThn7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα. Τις επομενες μερες σκοπευω να αγορασω νεο κινητο μιας και εχω στην ακρη 200ευρω γι αυτο το λογο . Ψαχνω λοιπον για ενα κινητο να χει καλο ιντερνετ , να μην lagarei ουτε στο ιντερνετ ουτε στο μενου γενικα, καλο ακουστικο , καλο ραδιοφωνο , καλη καμερα ,κανα game , να παιζει καμια ταινια (δεν ζηταω και τρελη αναλυση) και να δεχεται skype. Δεν σκοπευω να του αλλαξω τα φωτα κιολας , θα του κανω δηλαδη μεση-υψηλη χρηση,κατι ενδιαμεσο. Τωρα ομως απο την αλλη , στα ιδια λεφτα εχω βρει και ενα iphone 4s απο κολλητο ο οποιος το πουλαει 200 ευρω για να τσιμπησει το 5s , χωρις εγγυηση ομως ! Εσεις τι μου προτεινετε? - Καινουργιο κινητο ? Και αν ναι , ποιο ? - Ή να παρω το iphone 4s? Γενικα το χει σε πολυ καλη κατασταση απλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος και το χει ηδη 1,5 χρονο-2 χρονια σχεδον. Οποιαδηποτε προταση σας , θα σας ημουν ιδιαιτερα ευγνωμων ! Ευχαριστω . Σημειωση: Γενικα προτιμω ενα κινητο που να τα βγαλει τα 2 χρονακια! Μην δινω καθε χρονο λεφτα ετσι.
Hyphen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 To 4s χωρις δευτερη σκεψη. 200 ευρω ειναι πολυ λιγα... παρτο αν το εχει αγρατζουνιστο παρτο. Τα android των 200ευρω θα laggaroun εδω καμμια φορα λαγκαρει και το σ4 μου.
zizu10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Κοίτα και για κανένα windows phone όπως lumia 820 ή ακόμα καλύτερα το 920 (αν και λίγο ακριβότερο). Με 200 ευρώ android που να σου κρατήσει 2 χρόνια χωρίς να laggarei δεν νομίζω να βρεις!
MrThn7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 To 4s χωρις δευτερη σκεψη. 200 ευρω ειναι πολυ λιγα... παρτο αν το εχει αγρατζουνιστο παρτο. Τα android των 200ευρω θα laggaroun εδω καμμια φορα λαγκαρει και το σ4 μου. χμμμ το iphone 4s ομως οπως εχω διαβασει και καπου αλλου ,μερικοι λενε οτι δεν αξιζει πια λογω του οτι ειναι παλιο μοντελο οπως και να το κανουμε....ή αν αποκτησει κανενα προβλημα με μπαταρια ή δεν ξερω εγω τι? Χωρις εγγυηση την πατησα ε? Κοίτα και για κανένα windows phone όπως lumia 820 ή ακόμα καλύτερα το 920 (αν και λίγο ακριβότερο). Με 200 ευρώ android που να σου κρατήσει 2 χρόνια χωρίς να laggarei δεν νομίζω να βρεις! Τεινω και προς το 820 αλλα μαλλον θα παω για android λογω εφαρμογων.¨/
zizu10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 χμμμ το iphone 4s ομως οπως εχω διαβασει και καπου αλλου ,μερικοι λενε οτι δεν αξιζει πια λογω του οτι ειναι παλιο μοντελο οπως και να το κανουμε....ή αν αποκτησει κανενα προβλημα με μπαταρια ή δεν ξερω εγω τι? Χωρις εγγυηση την πατησα ε? Τεινω και προς το 820 αλλα μαλλον θα παω για android λογω εφαρμογων.¨/ Βασικά δεν είναι πλέον οι εφαρμογές το σημείο που υστερούν πολύ τα wp8. Κυρίως είναι η απουσία file manager και η μικρή δυνατότητα παραμετροποίησης/αλλαγής σε εμφάνιση και λειτουργικό...
MrThn7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Βασικά δεν είναι πλέον οι εφαρμογές το σημείο που υστερούν πολύ τα wp8. Κυρίως είναι η απουσία file manager και η μικρή δυνατότητα παραμετροποίησης/αλλαγής σε εμφάνιση και λειτουργικό... γι αυτο μαλλον θα παω προς android:P Κανενα καλο android με τα χαρακτηριστικα αυτα και την τιμη που ζηταω δεν υπαρχει?
kataramenos32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 γι αυτο μαλλον θα παω προς android:P Κανενα καλο android με τα χαρακτηριστικα αυτα και την τιμη που ζηταω δεν υπαρχει? Android που να αξιζει στα 200€ δεν.Εκτος αν πας σε καμια κινεζια
MrThn7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Android που να αξιζει στα 200€ δεν.Εκτος αν πας σε καμια κινεζια Ουτε το samsung galaxy core? ή καποιο χperia?
kataramenos32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ουτε το samsung galaxy core? ή καποιο χperia? Φιλε μου σιγουρα θα εχουν αρκετο lag ειδικα μετα απο λιγο καιρο χρησης. Οποτε γνωμη μου να ριξεις μια ματια και σε WP
Fulgore1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα. Τις επομενες μερες σκοπευω να αγορασω νεο κινητο μιας και εχω στην ακρη 200ευρω γι αυτο το λογο . Ψαχνω λοιπον για ενα κινητο να χει καλο ιντερνετ , να μην lagarei ουτε στο ιντερνετ ουτε στο μενου γενικα, καλο ακουστικο , καλο ραδιοφωνο , καλη καμερα ,κανα game , να παιζει καμια ταινια (δεν ζηταω και τρελη αναλυση) και να δεχεται skype. Δεν σκοπευω να του αλλαξω τα φωτα κιολας , θα του κανω δηλαδη μεση-υψηλη χρηση,κατι ενδιαμεσο. Τωρα ομως απο την αλλη , στα ιδια λεφτα εχω βρει και ενα iphone 4s απο κολλητο ο οποιος το πουλαει 200 ευρω για να τσιμπησει το 5s , χωρις εγγυηση ομως ! Εσεις τι μου προτεινετε? - Καινουργιο κινητο ? Και αν ναι , ποιο ? - Ή να παρω το iphone 4s? Γενικα το χει σε πολυ καλη κατασταση απλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος και το χει ηδη 1,5 χρονο-2 χρονια σχεδον. Οποιαδηποτε προταση σας , θα σας ημουν ιδιαιτερα ευγνωμων ! Ευχαριστω . Σημειωση: Γενικα προτιμω ενα κινητο που να τα βγαλει τα 2 χρονακια! Μην δινω καθε χρονο λεφτα ετσι. Βασικά δεν είναι πλέον οι εφαρμογές το σημείο που υστερούν πολύ τα wp8. Κυρίως είναι η απουσία file manager και η μικρή δυνατότητα παραμετροποίησης/αλλαγής σε εμφάνιση και λειτουργικό... γι αυτο μαλλον θα παω προς android Κανενα καλο android με τα χαρακτηριστικα αυτα και την τιμη που ζηταω δεν υπαρχει? Παντως αν και δεν πολυ βγαζω ακρη του τι ακριβως θελεις απο το κινητο,στα λεφτα αυτα και μιας και δεν φτανουν για καποιο 4πυρηνο Android Κινητο,προτεινω και εγω το 820.
sintalkas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 φίλε τράβα να πάρεις το iphone 4s από τον φίλο σου αν είναι αγρατσούνιστο ,γενικά αν και δεν πάω μια την apple ,βγάζει καλά κινητά και το ios είναι ότι πιο smooth έχω πιάσει σε σχέση με windows phone,android.Μια χαρά στέκεται ακόμα το 4s μην ξεχνάς πως με 200 ευρώ από Ελλάδα δεν παίρνεις τίποτα καλό ,για αυτό σου λέω τσίμπα το χωρίς 2η σκέψη.....
Fulgore1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 φίλε τράβα να πάρεις το iphone 4s από τον φίλο σου αν είναι αγρατσούνιστο ,γενικά αν και δεν πάω μια την apple ,βγάζει καλά κινητά και το ios είναι ότι πιο smooth έχω πιάσει σε σχέση με windows phone,android.Μια χαρά στέκεται ακόμα το 4s μην ξεχνάς πως με 200 ευρώ από Ελλάδα δεν παίρνεις τίποτα καλό ,για αυτό σου λέω τσίμπα το χωρίς 2η σκέψη..... Tο Ios6 ηταν πραγματικα παρα πολυ smooth,στο 7 τα χαλασανε καπως,και παλυ smooth ειναι αλλα οχι τοσο οσο το Ios6(προς το παρον).Και οσο για τα κινητα της Apple αυτο θα ελεγα ισχυε σε γενικες γραμμες μεχρι να βγει το 5s που αποοτι ακουω μαζι με το 5c βγαζουν προβληματα. Αλλωστε μια χαρα κινητα υπαρχουν στα 200-220ευρο ευρο οπως το Lumia 820.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα