gdriver Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 με s3 δε δουλεύει η ασύρματη φόρτιση. πρέπει να κάνεις πατέντα με πηνία πίσω από το κάλυμμα.
g8anos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Η βάση υποστηρίζει πολλες συσκευες, οι οποίες ομως πρεπει να είναι σε θεση να δεχτουν την ασυρματη φορτιση... Δηλαδη να εχουν καταλληλες υποδοχες για την καρτα που βαζεις πανω απο την μπαταρια του κινητου... Δεν χρειαζεται καμία πατέντα, θεωρητικα παντα, απλα συνδεεις την καρτουλα στις 2 υποδοχες του σ3 και την κολλας στην μπαταρια... Η βάση εφτασε, το μονο που περιμενω ειναι η καρτουλα για το σ3 και θα το δοκιμάσω στην πράξη, αν και ποσο καλα δουλευει...
mouti Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το xperia το z το υποστηρίζει;γιατί έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία του δεν είναι removable Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App Το xperia το z το υποστηρίζει;γιατί έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία του δεν είναι removable Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App
g8anos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δεν το γνωρίζω αυτό ... Στο s3 απλά ανοίγεις το back cover και συνδέεις την κάρτα σε 2 χρυσά βύσματα... Τώρα αν δεν ανοίγει το back cover του z ισως να εχεις θέμα και να χρειαστείς πατέντα... Οταν ερθει κ η κάρτα πάντως θα σας πω εντυπώσεις!
g8anos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Εχω ακόμα μια ερωτηση για το παλιό μου κινητό, που το αποσυναρμολόγησα πλεον... Το contact cleaner δυστυχώς πέρασε μέσα απο τις επαφές και μπήκε ανάμεσα στο digitizer (lcd) και το γυαλί και δεν μπορώ να το βγάλω απο εκεί μεσα... δεν εχει προκαλέσει καμία ζημιά, απλά φαίνεται σαν να εχει σταγόνες μεσα ... Το έβαλα σε ένα ταπερ με αλάτι μπας και το απορροφήσει, αλλα τιποτα... Κανένα άλλο κολπάκι? Δεν είμαι για να ανοίγω display τώρα...
idomeneas26 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Εχω ακόμα μια ερωτηση για το παλιό μου κινητό, που το αποσυναρμολόγησα πλεον... Το contact cleaner δυστυχώς πέρασε μέσα απο τις επαφές και μπήκε ανάμεσα στο digitizer (lcd) και το γυαλί και δεν μπορώ να το βγάλω απο εκεί μεσα... δεν εχει προκαλέσει καμία ζημιά, απλά φαίνεται σαν να εχει σταγόνες μεσα ... Το έβαλα σε ένα ταπερ με αλάτι μπας και το απορροφήσει, αλλα τιποτα... Κανένα άλλο κολπάκι? Δεν είμαι για να ανοίγω display τώρα... Δυστυχώς είναι λάδι μονο με άνοιγμα θα καθαρίσει.
g8anos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Η συνέχεια εδώ http://www.insomnia.gr/topic/510052-wireless-charging/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα