Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα samsung galaxy S3 εδώ και κανα χρονο περιπου.

Πριν απο μερικους μηνες ειχε ξεκινησει να μου κανει κατι κουλα, οπως πχ να μην φορτιζει 100%, ή να μην φορτιζει με την πρωτη...

Σκεφτηκα οτι μαλλον ο φορτιστης ή το καλωδιο θα ειναι ...

Αλλαξα καλωδιο, ολα οκ για ενα διαστημα ... Μετα ξανα τα ιδια.

Αλλαξα φορτιστη, ολα οκ για ενα διαστημα ... Μετα ξανα τα ιδια. 

Το φόρτιζα απο Usb, ολα οκ για ενα διαστημα ... Μετα ξανα τα ιδια. 

Μετά απο ενα ταξιδι που εκανα, το βαζω το βραδυ στην φορτιση και δεν δουλευει πλεον καν!!  :mad:

Δοκίμασα οτι φορτιστες και καλωδια ειχα, και δεν αντιδραει καθολου, ουτε φορτιζει ουτε σαν data cable το αναγνωριζει στο pc ... 

Ευτυχως εχω εναν external charger και 2 μπαταριες και τις αλλαζω καθε μερα, αλλα δεν μπορει να συνεχιστει αυτο ... 

Εχει κανεις καμμια ιδεα?

:confused:

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα. Ειχε παρει σκουπιδακια η θυρα και δεν κουμπωνε σωστα ο φορτιστης. Κοιταξε το. Εγω πηρα μια οδοντογλυφιδα , την εκανα απο μπροστα σαν βουρτσιτσα και τη καθαρισα και ολα μελι γαλα. 

Δημοσ.

<p>Έχω ένα samsung galaxy S3 εδώ και κανα χρονο περιπου.</p>

<p>Πριν απο μερικους μηνες ειχε ξεκινησει να μου κανει κατι κουλα, οπως πχ να μην φορτιζει 100%, ή να μην φορτιζει με την πρωτη...</p>

<p>Σκεφτηκα οτι μαλλον ο φορτιστης ή το καλωδιο θα ειναι ...</p>

<p>Αλλαξα καλωδιο, ολα οκ για ενα διαστημα ... Μετα ξανα τα ιδια.</p>

<p>Αλλαξα φορτιστη, ολα οκ για ενα διαστημα ... Μετα ξανα τα ιδια. </p>

<p>Το φόρτιζα απο Usb, ολα οκ για ενα διαστημα ... Μετα ξανα τα ιδια. </p>

<p> </p>

<p>Μετά απο ενα ταξιδι που εκανα, το βαζω το βραδυ στην φορτιση και δεν δουλευει πλεον καν!!  :mad:</p>

<p>Δοκίμασα οτι φορτιστες και καλωδια ειχα, και δεν αντιδραει καθολου, ουτε φορτιζει ουτε σαν data cable το αναγνωριζει στο pc ... </p>

<p> </p>

<p>Ευτυχως εχω εναν external charger και 2 μπαταριες και τις αλλαζω καθε μερα, αλλα δεν μπορει να συνεχιστει αυτο ... </p>

<p>Εχει κανεις καμμια ιδεα?</p>

<p> :confused:</p>

Να σημειωσω πως αν εισαι με custom rom μηπως φταιει κ αυτο.Αν εισαι με στοκ γραψε ακυρο.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν φταιει η μπαταρια σιγουρα...

Εχω 3 διαφοερετικες μπαταριες και τις εχω δοκιμάσει όλες...

Το καθάρισα, όσο μπορούσα, όντως είχε σκουπιδάκια μέσα, αλλα τιποτα...

Μετά το άνοιξα, το ψέκασα με contact cleaner, το στέγνωσα μηπως ειχε παρει υγρασία, και το ξανακλεισα, πάλι τιποτα...

Οταν το βαζω στο pc κάνει επανειλημμένα τον κλασσικό ηχο του connect/disconnect usb, και μου δειχνει ενα error message κατω δεξια οτι "the device could not be recognized or does not work properly" ή κατι τετοιο ...

Οντως δεν εχω την μαμα rom, εχω το miui εδω και αρκετους μήνες... Επαιζα με την σκεψη να κανω ενα factory reset αλλα μου φανηκε πολυ κουλο για να ειναι software προβλημα...

Δημοσ.

Επαιζα με την σκεψη να κανω ενα factory reset αλλα μου φανηκε πολυ κουλο για να ειναι software προβλημα...

Ποτε μην λες ποτε.Αν δεν δοκιμασεις δεν ισχυει το τι θεωρεις οτι θα μπορουσε να παιζει.

Προτου μπεις σε μεγαλυτερες φασαριες hw,κοιταξε ως τελευταιο κι αυτο.Ο Σταματινο αυτο που σου ειπε,εχει αρκετη δοση βαρυτητας.

Δημοσ.

Update:

Αφου τα δοκιμασα ολα, εβαλα και την προσφατη android, contact cleaner κτλ τιποτα δεν βοηθησε ...

Πρεπει να εχει παθει ζημεια το charging port το οποιο ειναι περιπλοκο να το αλλαξεις ...

Οποτε παω για μεταχειρισμένο s3...

Την νορμαλ εκδοση με 1 gb ram i9300 την βρίσκω γυρω στα 220ε 

Την επομενη εκδοση με 2 gb ram i9305 την βρίσκω 260ε ... αξιζει να σκασω 40 ε για 1 gb επιπλεον ram? 

Τι λετε?

Δημοσ.

Update:

Αφου τα δοκιμασα ολα, εβαλα και την προσφατη android, contact cleaner κτλ τιποτα δεν βοηθησε ...

Πρεπει να εχει παθει ζημεια το charging port το οποιο ειναι περιπλοκο να το αλλαξεις ...

Οποτε παω για μεταχειρισμένο s3...

Την νορμαλ εκδοση με 1 gb ram i9300 την βρίσκω γυρω στα 220ε 

Την επομενη εκδοση με 2 gb ram i9305 την βρίσκω 260ε ... αξιζει να σκασω 40 ε για 1 gb επιπλεον ram? 

Τι λετε?

1Gb Ram παραπανω μετραει πολυ ασχημα φιλε μου.Αν μπορεις πηγαινε για το LTE με τα χιλια

Δημοσ.

Ναι και εχω αυτη την εντυπωση εχω...  2gb ram εχει και το s4 ... πρεπει να αξιζει η διαφορα..

Καταφερα να το παζαρεψω μεχρι 250ε ... παω αυριο να το δω αν δουλευει....

ΚΑΙ

προ παντων, αν φορτιζει!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει αν φορτιζει οταν ειναι powred off?

Ειχα παρόμοιο θεμα με το S2 και τελικα απλα ηθελε λιγο ευθύγραμμηση το micro usb port. Δες αν ειναι κεντραρισμενο.

Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει αν φορτιζει οταν ειναι powred off?

Ειχα παρόμοιο θεμα με το S2 και τελικα απλα ηθελε λιγο ευθύγραμμηση το micro usb port. Δες αν ειναι κεντραρισμενο.

Πιστεψε με τα δοκίμασα όλα! off, on, ανοποδα, ορθια, στο αμαξι, στο pc, στο laptop, ακομα και αλλη ρομ εβαλα και εκανα και wipe battery stats... 

To ανοιξα και είδα το charging port, ολα φαινονται οκ ... η μλκια ειναι οτι για να το αλλαξεις πρεπει να εχει μικροσκοπικα εργαλεια κολαουζου, δεν παιζει να το κανει ερασιτεχνης αυτο ...

ΥΣ: Τωρα που το λες, ειχα μια περιεργη φαση, οταν το ξανακανα format, wipe battery stats και εβαλα το liquid smooth, οταν το συνδεσα στην πριζα για λιγο μου εδειξε οτι φορτιζει, αλλα ειχε πρασινο λαμπακι σε φαση οτι ειναι 100% γεματο...

μετα το ξανασυνδεσα και παπαλα... τπτ παλι... 

Αποτι ειδα στο ιντερνετ πολλα ατομα εχουν το ιδιο θεμα, που σημαινει οτι η samsung εκανε μλκια

Δημοσ.

Λοιπον, 

τσιμπησα το s3 lte με 2gb ram σε μαυρο χρωμα για 250ε μεταχειρισμενο ... Σαν καινουργιο αν εξαιρεσεις κατι σημαδακι

απο την θηκη στο back cover.

Μου φαινεται οτι παει ελαχιστα πιο γρηγορα απο το απλο s3 και τρωει λιγοτερα σκαλωματακια .. γενικα νομιζω πως τα παραπανω χρηματα για 1 παραπανω γιγα αξιζουν τα λεφτα τους ...

Το lte τι ακριβως ειναι? πρεπει να το υποστηριζει ο provider και να το πληρωσει extra? Εχω καρτοκινητο vodafone

Δημοσ.

Kαι σε ενα ξαδερφο μου φιλε εκανε τα ιδια, καθαρισε το βιζμα και αν συνεχισει νομιζω πως δεν φτιαχνει... Αλλα πηγαινε το να το δει και καποιος στο κεντρο αν εισαι αθηνα...

Δημοσ.

αστα, το ανοιξα και το καθαρισα πολλες φορες αλλα τιποτα... δεν φτιαχνει γιατι ειναι κολλημενο το βυσμα επανω στην πλατινα...

θα το κρατησω για ανταλλακτικα, την οθονη θα την δωσω στον αδερφο μου που του εσπασε (απο ενα απλο πεσιμο απο την τσεπη)

...

Επισης το κορυφαιο, ειναι οτι οτι παρήγγειλα με ασυρματη βαση που θα φορτιζει το κινητο με μαγνητικα κυματα, ωστε να μην ρισκαρω παλι να μ χαλασε το κωλοβυσμα... και εννοειται οτι πηρα και ταπες σιλικονης για να το ταπωσω μια και καλη....

:devil:

Δημοσ.

<p>αστα, το ανοιξα και το καθαρισα πολλες φορες αλλα τιποτα... δεν φτιαχνει γιατι ειναι κολλημενο το βυσμα επανω στην πλατινα...</p>

<p>θα το κρατησω για ανταλλακτικα, την οθονη θα την δωσω στον αδερφο μου που του εσπασε (απο ενα απλο πεσιμο απο την τσεπη)</p>

<p>...</p>

<p> </p>

<p>Επισης το κορυφαιο, ειναι οτι οτι παρήγγειλα με ασυρματη βαση που θα φορτιζει το κινητο με μαγνητικα κυματα, ωστε να μην ρισκαρω παλι να μ χαλασε το κωλοβυσμα... και εννοειται οτι πηρα και ταπες σιλικονης για να το ταπωσω μια και καλη....</p>

<p> :devil:</p>

Τι φάση η βάση ασύρματης φόρτισης;δουλεύει με όλα τα κινητά;

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...