techkid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 σκέφτομαι να πουλήσω το λαπτοπ μου και θα ήθελα να με συμβουλέψετε τι ακριβώς πρέπει να σβήσω για να μην μπορεί ο νέος ιδιωκτήτης να δει τι ακριβώς είχα. Βασικά έχω εξωτερικό σκληρό και όλα τα αρχεία τα είχα πάντα εκεί αποθυκευμένα, στο Σκληρό του Λαπτοπ δεν έχω αποθυκεύσει ποτέ τίποτα. Αν κάνω ένα re-installation (έτσι δεν λέγεται; ) πιστεύω θα σβηστούν όλα τα settings, history κλπ Μήπως πρέπει να σβήσω και τίποτα άλλο;
xinetd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Συνηθως ο κατασκευστης του δισκου, δινει εκτος απο διαγνωστικα και κανα utility για "full erase" (γραφονται μηδενικα σε ολον τον δισκο με αυτον τροπο και ειναι απιθανη η ανακτηση δεδομενων). Οποτε ψαξε στο site του κατασκευαστη του δισκου για τετοιο utility. Μετα απο το full erase, κανεις και μια εγκατασταση windows, για να μην το δωσεις χωρις λειτουργικο...
techkid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 το Λειτουργικό είναι πάνω στον δίσκο, δεν το έχω σε compact disk, αν κάνω αυτό που λες θα σβηστεί και το λειτουργικό αν θέλεις να το ξανά-εγκαταστήσεις μπορείς, υπάρχει μια διαδικασία αλλά δεν μπορείς να κάνεις το γνωστό format γιατί όπως είπα θα σβηστούν όλα. ακόμα και το λειτουργικό.
xinetd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αφου θες να κρατησεις το recovery partition απειραχτο, τοτε απλα κανε ενα recover...
techkid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 κοίτα το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τα windows σε CD οπότε format δεν μπορώ να κάνω αν κάνω re-install τα windows δεν είναι το ίδιο; δεν θα σβηστούν όλα τα sensitive και προσωπικά data; ρωτάω γιατί αυτήν την διαδικασία την ξέρω γιατί ήδη την έχω κάνει 2 φορές recover δεν έχω κάνει ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα