nikolaos_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Πριν λίγες ώρες άλλαξα το πρόγραμμά μου σε VDSL. Μου είπαν ότι μόλις παραλάβω το καινούργιο modem/router (ένα ZTE) και το συνδέσω, θα ενεργοποιηθεί και η γραμμή στο VDSL. Αυτή τη στιγμή έχω ακόμη το παλιό μου modem/router, ένα WAG200G, με γραμμή ADSL. Σκοπεύω να το αποσυνδέσω για να συνδέσω το καινούργιο. Μου δημιουργήθηκε τώρα μια απορία "παιδική". Στο μέλλον θα μπορώ να ξανασυνδέσω το παλιό μου WAG και να λειτουργεί, ή αφού βάλω πλέον το ZTE η γραμμή μου "κλειδώνει" κατά κάποιο τρόπο σε VDSL και δεν μπορώ να συνδεθώ ποτέ ξανά με το WAG; Υποψιάζομαι ότι δεν θα έχω πρόβλημα να εναλλάσσω το WAG και το ZTE. Αλλά με έχει πιάσει η ανασφάλεια τώρα και θέλω να είμαι σίγουρος.
SpirosLouis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δεν στο λέω 100% αλλά νομίζω αυτό που θες δεν γίνεται. VDSL δεν έχει σχέση με το ADSL(εννοώντας το πως λειτουργεί). Χρησιμοποιεί διαφορετικό τρόπο για να στείλει δεδομένα κτλ κλτ Καλύτερα να πάρεις τηλ. στην εταιρία που είσαι και να κάνεις μια ερώτηση αλλά δεν νομίζω.(ή ακόμα καλύτερα να δοκιμάσεις ιδίοις όμμασι.
nikolaos_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Έχω χρόνια το παλιό ρούτερ και έχω αλλάξει πολλές ρυθμίσεις, πρέπει ένα-ένα να τα ελέγχω, οπότε χρειάζομαι αυτό το εναλλάξ ανάμεσα στις δυο συσκευές. Αν δεν είναι συμβατό, δε γίνεται δουλειά.
SpirosLouis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Το χειρότερο είναι ότι δεν υποστηρίζουν πάντα τις ίδιες υπηρεσίες, δυνατότητες κτλ Αυτό θα είναι ακόμα χειρότερο!
poihths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Έχω χρόνια το παλιό ρούτερ και έχω αλλάξει πολλές ρυθμίσεις, πρέπει ένα-ένα να τα ελέγχω, οπότε χρειάζομαι αυτό το εναλλάξ ανάμεσα στις δυο συσκευές. Αν δεν είναι συμβατό, δε γίνεται δουλειά. τι ρυθμίσεις εχεις κανει ??? δεν πιστευω ναναι τοσο δυσκολο να παραμετροποιησεις πανω στο καινούριο υ.γ γιατι αλλαζεις σε vdsl??? λογω ταχυτητας ?
nikolaos_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Είχα παλιό πρόγραμμα και πλήρωνα περισσότερα. Βασικά "κατέβαζα" με σκριπτάκια τις εσωτερικές ιστοσελίδες του WAG και διάβαζα τις ρυθμίσεις (οπότε π.χ. μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήξερα αν έχω αποσυνδεθεί κλπ.) Βαριέμαι να τα ξαναγράφω από την αρχή.
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 οι καρτες που ειναι για vdslστο dslam συνηθως παιζουν και adsl.σε καποιους παροχους πχ νομιζω οτε αν βαλειςπανω adsl router θα συγχρονισει σε adsl αυτοματα.σε forthnet οσο ξερω πχ πρεπει να γυρισει Manualπανω στην καρτα σε adsl για να παιξει σαν adsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα